13 haftalık hamişler buraya

• Konu Sahibi Konu Sahibi hell
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yok canım kayısıyı denemedim sevmiyorum kayısıyı kayısı hoşafı yapmayı düşünüyorum bende ama dediğini yapsam fena olmaz sanırım :) bende patlıcam valla 2 gündür karnım daha şiş sanki bebek 2 günde büyüdü ama alakası yok aslında bence tamamen gaz ve kabızlıktan şişkinlik :)

Hoşaf yap o zaman bari canım, böyle şiş şiş de gezmek iyi değil - yani rahatsız oluyoruz işte. Dr. ıkınmakta kesinlikle yasak dedi... Mecbur süt içiyorum akşamları yatmadan oda sağolsun gaz yapıyor! :)
Uffffff

süt yerine ben muhallebi falan yapıorum en azından tatlı yemiş oluorum bide illa süt içmek zorunda değilsin önerilen 4 porsiyon süt ve süt ürünü ya ben 2 porsiyonunu dondurmadan yana kullanıyorum :) ayran ve yoğurtta oldumu iş tamam zaten peynir falanda var :) sütü çok canım isterse içiorum bende çok gaz yapıo light ürün kullanıyım dedim ay ne biçim bi tadı var o sütün öle bi dahada denemedim bozuk süt gibi :)

Ben yarım yağlı içiyorum - dr tam yağlı iç demişti ama tam yağlı da bana ağır geliyor. Hep alıştım az yağlıya ondan. Bak süper fikir muhallebi :) Bende dondurma manyağıyım :)

bende tam yağlıyı seviyorum muhallebi bide sütü direk içemiyorum die salepte içiorum sıcaklarda içerim dersen o da olur sonra milkshake yapabilirsin 1k,ilo dondurmayla 1 kilo sütü robotta geçir müthiş oluo :) içine meyvada atabilirsin:)

valla bizimde canımız hep tatlı aşerdiği için teyzesi bahaneyle sütlü olsun bari diorum bende :)

Evet sütlü olsun, bebiş faydalansın :) Bebişlerimize hayatımız hep böyle tatlı tatlı geçsin :)

meraba kızlar bende 13 haftalık hamişim inşallah hayırlısıyla kucamıza alırız benim birkere kahverengi birkerede kanamam oldu şimdi iyim herşey yolunda dedi doktor şükür bende 29 zuna gidiyorum kontrole bakalım belli olcakmı cinsiyeti oldunda yazıcam size sizde yazın öptüm hepinizi a e o:CüvCüv::emir_bebek:

canım bende hamişim 13 haftalık allahım hayırlısıyla kucamıza versin ben kanamam oldu ama şimdi iyim bakalım 29 zuna kontrol var size yazarım inşallah sizde yazın öptüm hepinizi

Merhaba 13 haftalık hamileyim bende size bişey sormak istiyorum 2 gündür sol kasığımda ağrı var ara ara oluyor bu normal mi sizce ?

Back
X