Kızlar 13 haftalik gebeyken bebeğin sağlıksız geliştiği sebebiyle perinatoloji bölümüne yönlendirildim. Gittiğim hastanede o bölüm yok diye şehir hastanesine gittim alınması gerekiyor yaşamaz dendi yatış verildi. İki gündür iki tane olacak şekilde 5 doz dil altiyla suni sancılar veriyorlar. Dün rahime foley takıldı şişirildi rahim açılması için. Bugün açılmadı diye ucuna 1000lik serum bağlandı ağırlık yapsın düşsün diye. İki gündür canımdan can gidiyor yemek içmek yasak verilen sancılarla ölüp bitiyorum resmen. Bunun başka bir yolu yok mu ameliyatsa ameliyat yapin dayanamıyorum dediğimde yasalar gereği böyle olmak zorunda dendi. Daha ne kadar sürecek dediğimde 10dkda düşüren de var 3 günde olanda 5 günde olan da açılmana bağlı dendi. Bir akıl verin yol gösterin başka ne yapabilirim. Başka yöntemi yoksa açılma için neler yapabilirim. Bir aklımda diğer doktora mesaj at sor belki özelde kısa bir yolu vardır buradan çıkış ister gider özele yatıp kisadan halledersin diyor. İki gündür yaşadıklarımla kafayı yedim bana bir çıkış yolu gösterir misiniz?