- 29 Eylül 2021
- 1.319
- 315
- 73
- 24
Merhaba benimde yorumlarmisiniz rica etsem 11+1Bariz erkek görüyorum, sağlıcakla gelsin inşallah
Kız gördüm sanki, sağlıcakla gelsinArkadaşlar 12+5 ultrason fotoğraf ı kız mı erkek mı sızce
Bir çoğunda ölçüm çizgisi o kısıma denk gelmiş ama, bir tanesinde kız gördüm sanırım, sağlıcakla gelsinMerhaba benimde yorumlarmisiniz rica etsem 11+1
Ben de kız gördüm ama annenin içine doğan da olabiliyor çoğunlukla, hayırlısıyla sağ salim doğsunlar inşallahAllah razı olsun cnm benim bunu erkek bekliyordum kısmetİKİZLER normalde çif yumurta ikizi diğeri kesin kız dedi buna da kız gıbı küçük daha dedı belli olmuyor dedı belki siz tahmin edersiniz cinsiyeti dıye atmak istedim size kıza benzıyor dedı erkek hissediyorum ama ben ya kısmet
Merhaba benimde yorumlarmisiniz rica etsem 11+1Bariz erkek görüyorum, sağlıcakla gelsin inşallah
Aaa çok sağolun ben hiç anlamıyorum Instagram da 5 kişiye sordum 4 kız dedi 1 erkek teoriye ve boyama işlemi ile bakanlar da oldu gönlümden geçen kız umarım doğrudur gördüğünüz ben anlamıyorum . Rica edecem eğer sizi yormayacaksam nerde gördünüz hangi fotoğraf da acbaBir çoğunda ölçüm çizgisi o kısıma denk gelmiş ama, bir tanesinde kız gördüm sanırım, sağlıcakla gelsin
Bakın işte burada 3 çizgiMerhaba benimde yorumlarmisiniz rica etsem 11+1
Aaa çok sağolun ben hiç anlamıyorum Instagram da 5 kişiye sordum 4 kız dedi 1 erkek teoriye ve boyama işlemi ile bakanlar da oldu gönlümden geçen kız umarım doğrudur gördüğünüz ben anlamıyorum . Rica edecem eğer sizi yormayacaksam nerde gördünüz hangi fotoğraf da acba
Çok teşekkür ediyorum sağolunBakın işte burada 3 çizgiAma henüz yeni yeni oluştuğu için yanılma payı olabiliyor tabiki Gönlünüzdeki nasip olur inşallah, sağlıcakla
Bunu ilk defa duydum eşim gelince soylim baksınAnneannem daha cinsiye bilmeden gözümün içine bakıp kız olcak demişti. Temel detay şuymuş: göz bebeklerin çok hareketli ise erkek hareketsiz ise kızmış.
İlerleyen haftalarda ayrıntılı ultrasona gircem yine atsam bakabilir misinizBakın işte burada 3 çizgiAma henüz yeni yeni oluştuğu için yanılma payı olabiliyor tabiki Gönlünüzdeki nasip olur inşallah, sağlıcakla
Kime yazdınız acba kız diye bi an üstüme alındımBence kız sağlıkla gelsin
Size yazmıştımKime yazdınız acba kız diye bi an üstüme alındım
Teşekkürler umarım öyledir sağolunSize yazmıştım
Tabii kiİlerleyen haftalarda ayrıntılı ultrasona gircem yine atsam bakabilir misiniz
Sizce benim nedir 11+1Erkek bence
Kesesini erkeğe benzettim sağlıkla gelsinSizce benim nedir 11+1
Sizce benim nedir 11+1Erkek bence
TeşekkürlerKesesini erkeğe benzettim sağlıkla gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?