- 15 Nisan 2021
- 2.924
- 1.401
- 83
Benim nedir sizce 11+1Erkek bence
Bu bebis de erkek gibi geldi bana ama bilemedim yine de :))Benim nedir sizce 11+1
Benim nedir sizce 11+1Erkek bence
TeşekkürlerBu bebis de erkek gibi geldi bana ama bilemedim yine de :))
Ay benimde 12 +1 bana da tahminde bulunabilir misinizKız gördüm sanki, sağlıcakla gelsin
Yüz üstü durmuş sankiAy benimde 12 +1 bana da tahminde bulunabilir misiniz
Evet yüz üstü yatıyor o yüzden doktorda bişey diyemedi belki sizin bi tahmininiz vardır diye sormak istedimYüz üstü durmuş sanki
Belli oldu mu cinsiyetinizBende sizinle ayniyim 13+2 cuma günü gideceğim bakalım ne diyecek
Yok canım ya inşallah bir dahaki sefere düzgün pozisyon alır minik kuşEvet yüz üstü yatıyor o yüzden doktorda bişey diyemedi belki sizin bi tahmininiz vardır diye sormak istedim
Evet erkekBelli oldu mu cinsiyetiniz
Sizin belli oldu mu cinsiyetinizBize 16.haftada gelin dedi daha ayın 15.de gideceğiz
Oy sağlıcakla gelsin inşallah, ben tahminde bulunmuş muydum sizeEvet erkek
Hayır cunku sormadım benOy sağlıcakla gelsin inşallah, ben tahminde bulunmuş muydum size
Benim attığımı da tahmin eder mısınız 11+5Bariz erkek görüyorum, sağlıcakla gelsin inşallah
Erkek görüyorum sağlıcakla gelsin inşallahBenim attığımı da tahmin eder mısınız 11+5
Ay erkek demişiim, kız görüyorum olacaktııErkek görüyorum sağlıcakla gelsin inşallah
Ben hep kız hissettim hiç beklemiyordum açıkçası sürpriz oldu bana daAy erkek demişiim, kız görüyorum olacaktıı
İki çizgi olması kız ama nub'u bir tık yukarı doğru erkek mi acaba derken kız yerine erkek yazmışımnub'u dik de olsa o çizgiler birbirinden ayrı olursa %90 kız oluyor
Annenin içine doğan olur genellikle, benim size cinsiyet tahminim de kıızBen hep kız hissettim hiç beklemiyordum açıkçası sürpriz oldu bana daama detaylı ultrason da farklı çıkabiliyormus onu da bir bekleyelim dedi doktor değişme ihtimali olur mu hiç bilmiyorum ama
Doktor çok emindi aslında kesin dedi ama ben emin olamayınca öyle dedi bakalım sağlıklı olsun daAnnenin içine doğan olur genellikle, benim size cinsiyet tahminim de kıızilk başta erkek diye yanlış yazmışım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?