newnew Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2021 830 2.104 43 29 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi newnew #21 Yasnaz .!.: Ben atlattım Aralık sonuydu bu olayı yaşadığımda. Bizim zaten normal yolla olmuyor bebek yapılacak maalesef Genişletmek için tıkla... Tüp bebek mi yaptıracaksınız? Kaybettiğin bebeğin kendiliğinden mi olmuştu
Yasnaz .!.: Ben atlattım Aralık sonuydu bu olayı yaşadığımda. Bizim zaten normal yolla olmuyor bebek yapılacak maalesef Genişletmek için tıkla... Tüp bebek mi yaptıracaksınız? Kaybettiğin bebeğin kendiliğinden mi olmuştu
karamel Latte Nirvana Pro Üye 12 Mart 2019 16.348 35.841 598 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi newnew #22 newnew .!.: Tüp bebek mi yaptıracaksınız? Kaybettiğin bebeğin kendiliğinden mi olmuştu Genişletmek için tıkla... Yok canım oda tüp bebekti Bizim tıbben normal yolla olması imkansız
newnew .!.: Tüp bebek mi yaptıracaksınız? Kaybettiğin bebeğin kendiliğinden mi olmuştu Genişletmek için tıkla... Yok canım oda tüp bebekti Bizim tıbben normal yolla olması imkansız
L lalecannn Guru Kayıtlı Üye 20 Haziran 2012 1.218 566 323 İstanbul 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi newnew #23 Canım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ablamda seninle aynı durumu yaşadı 4 ay sonra tekrar hamile kaldı bir oğlu oldu
Canım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ablamda seninle aynı durumu yaşadı 4 ay sonra tekrar hamile kaldı bir oğlu oldu
newnew Aktif Üye Kayıtlı Üye 5 Mart 2021 830 2.104 43 29 9 Ağustos 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi newnew #24 lalecannn .!.: Canım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ablamda seninle aynı durumu yaşadı 4 ay sonra tekrar hamile kaldı bir oğlu oldu Genişletmek için tıkla... Ah ne güzel darısı başıma inşallah
lalecannn .!.: Canım öncelikle geçmiş olsun rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin ablamda seninle aynı durumu yaşadı 4 ay sonra tekrar hamile kaldı bir oğlu oldu Genişletmek için tıkla... Ah ne güzel darısı başıma inşallah