13 Haziran Ameliyatım Var

handec.

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2009
558
41
118
34
Sakarya
evettt merhaba yine ben :)) bugün yeni bir doktorla görüşmem oldu ve daha önce konularımı okuyanlar bilir iki farklı doktor ve iki iptal sonucu bir türlü ameliyat olamamıştım.. Her şey nasip dedim ve bekleme-araştırma sürecine devam ettim..

Burun şeklim kemerli, önden bakıldığında çok sıkıntı olmasa da profilden sorunlu bir burun..
Geçen sene kıkırdak eğriliği ve konka büyüklüğü nedeniyle operasyon geçirdim kapalı teknik..

Kan değerlerim düşük ve ameliyat gününden 2 gün önce adet oldum diye ilk ameliyatım iptal edildi.. O doktorum adetliyken ameliyat yapmıyordu ve kan değerlerim çok düşüktü.. Ameliyatım izmit akademi hastanesinde olacaktı 4.500 anlaşmıştık anlaşma iptal oldu ve başka doktor arayışı başladı..

Sakaryada KBB ömer öncüyle görüştük 2000 binliraya yapıyorum dedi, eski tampon yöntemi kullanıyorum , ameliyat sonrası hastayı yatırmıyor 3-4 saat sonra çıkartıyorum dedi ben şok , yaptığı burunları beğendim ancak 2 binlira olması biraz beni telaşlandırdı.. Kan ilacı başladım bu arada ferrum.. 2 hafta sonra gel ameliyat tarihini verelim dedi ancak içime sinmeyen bir şey vardı yine :/ ona gitmedim..

Gürkan Kayabaşoğluna gittim, muayne ücreti 150 tl, samimi bir şekilde karşıladı ve anlattım durumumu, önce bir dahiliye doktoruna gitmemi önerdi, kansızlığı tetikleyen başka bir şey olabilir dedi, muayne etti, fotoğraf çekti ve fotoğraflar üzerine konuşmaya başladı, anlattı güzelce neler olması gerektiğini.. Burundan ziyade çenemin biraz geride olduğunu ve buna çene dolgusu dahilinde burun çene uyumu ve altın oran birleşiminden bahsetti.. Biraz şok olmuştum ama bir yandan da mutluydum çünkü hiç bir soru sormadan bir sürü sorumu cevapladı aslında.. Kendisi KBB uzmanı ve yüz estetik cerrahisi doktoru, izmit medical park ve acıbadem de ameliyatlarınınyapıyor fiyat ilk iki doktordan biraz daha yüksek ama hiç acabaya düşmedim.. Ara bir görüşmemiz tekrar olacak ve üstünden tekrar geçeceğiz her şeyiyle.. Bir aksilik olmazsa haziran 13 ptesi günü ameliyat olacağım bakalım bu sefer hayırlısıyla bir aksilik çıkmadan her şey yolunda gider :KK51:

Back