13 nisanda ameliyat oluyorum. heyecanlı ve gerginim :)

DoLL_

benim inandığım ölümsüz masallarım var...
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2010
1.969
1.973
333
Merhaba arkadaşlar bende biranda burun estetiğine karar verdim. Aslında burnum hep sorunluydu ama çokta takmıyordum. Fakat alt taraftaki kıkırdağım(2 burun deliği ortasındaki) geçmişte kırılmıştı sanırım ve giderek sola kayıyordu. Burnumda sağa doğru hafif kaymıştı bu sebepten. Nefes alma vb. Problemler yaşamaya başladığımdan bende cesaret ettim sonunda .
Geçtiğimiz hafta göz kapağı estetiği oldum, doktorum Prof. Dr. Gürcan Aslan, Ankara Hastanesinde, Plastik Cerrahi bölümünde şef. Göz dikişlerim bugün alındı ve burnu kararlaştırdık. Yarın tetkikler için gideceğim.

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar bende biranda burun estetiğine karar verdim. Aslında burnum hep sorunluydu ama çokta takmıyordum. Fakat alt taraftaki kıkırdağım(2 burun deliği ortasındaki) geçmişte kırılmıştı sanırım ve giderek sola kayıyordu. Burnumda sağa doğru hafif kaymıştı bu sebepten. Nefes alma vb. Problemler yaşamaya başladığımdan bende cesaret ettim sonunda . Geçtiğimiz hafta göz kapağı estetiği oldum, doktorum Gürcan Aslan, Ankara hastanesinde, plastik cerrahi bölümünde şef. Göz dikişlerim bugün alındı ve burnu kararlaştırdık. Yarın tetkikler için gideceğim.

Canım hyırlısı olsun şimdiden 13 nisanda bende burun ameliyatı olacağım bakalım yaa tedirginim bayağı

Canım hyırlısı olsun şimdiden 13 nisanda bende burun ameliyatı olacağım bakalım yaa tedirginim bayağı
Şimdiden geçmiş olsun.siz nerede ameliyat olacaksınız? Bende de var tedirginlik. Birde benim burnun kemerli değil aksine kemer kısmına kıkırdak ekleme ihtimali var biraz daha yukseltmek için. O yüzden çok merak ediyorum. Ameliyat sonrası deneyimlerimizi paylaşalım ozaman.

Şimdiden geçmiş olsun.siz nerede ameliyat olacaksınız? Bende de var tedirginlik. Birde benim burnun kemerli değil aksine kemer kısmına kıkırdak ekleme ihtimali var biraz daha yukseltmek için. O yüzden çok merak ediyorum. Ameliyat sonrası deneyimlerimizi paylaşalım ozaman.

Ben riZede olacağım,öyle çok kfa yorup doktor araştırması yapamadım malesef. Kendi doktorum kendi hastanesinde bulunan plastik cerahını önerdi bende gün aldım benm burnumda kemerli burun ucumda hiç sıkıntım yok kemersen kırtulsam yeter diyorum. Fakat aşırı. Ameliyat korkum var hiç deneyimimde olmadığı için stres içindeyim

Ben riZede olacağım,öyle çok kfa yorup doktor araştırması yapamadım malesef. Kendi doktorum kendi hastanesinde bulunan plastik cerahını önerdi bende gün aldım benm burnumda kemerli burun ucumda hiç sıkıntım yok kemersen kırtulsam yeter diyorum. Fakat aşırı. Ameliyat korkum var hiç deneyimimde olmadığı için stres içindeyim
Ben geçtiğimiz hafta göz kapağı estetiği oldum lokal anestezi ile. Merak etme ben kedi gibi yattıysam herkes olur :D

Ay

Ay burunum ne olcak derdinde değilimde ameliyat yokmu bu ameliyat rüyalarıma kadar girdi
Geçen hafta arkadaşım ameliyat sırası beklerken uçuk çıkardı. Üzerinde hastane giysisi falan düşün sen. Ameliyatı ertelediler. Sakin olalım. Bir şey olmaz Allahın izniyle

Geçen hafta arkadaşım ameliyat sırası beklerken uçuk çıkardı. Üzerinde hastane giysisi falan düşün sen. Ameliyatı ertelediler. Sakin olalım. Bir şey olmaz Allahın izniyle

Ay allah korusun 1 senedir ameliyat olmayı düşünüyordum 3 4 ay erteledim birde ben. Aynen sakin olmalıyız da işte mecbur umarım güzel geçer ameliyatımız

gürcan aslanı araştırıyorum fakat pek foto yok

gürcan aslanı araştırıyorum fakat pek foto yok
Facebook sayfasında var bazı paylaşımları. Açıkçası fazla uğraşmıyor anladığım kadarıyla. Yani sordum kendisine, sosyal medya vs ile uğraşmak başlı başına bir mesai, zamanımda olmuyor demişti. Fırsat buldukça arada resim ekliyorum dedi. Normalde benim ameliyatım için 28 nisana kadar boşluk yoktu ama 20 nisana kadar olmam gerektiği için (yoksa kışa kalacaktı) sağolsun sıkıştırdı araya. Facete görebilirsin genelde doğal burunlar yapıyor fazla kalkık sivri burunlar pek tercih etmiyor anladığım kadarıyla.

Şimdiden hayırlı olsun umarım her şey yolunda gider :) bende 9 nisanda eğer regl olmazsam olacağım bütün sürecimi burada paylaşıyorum .. Hakkımızda hayırlısı

Şimdiden hayırlı olsun umarım her şey yolunda gider :) bende 9 nisanda eğer regl olmazsam olacağım bütün sürecimi burada paylaşıyorum .. Hakkımızda hayırlısı
İnşallah yaa. Bende paylaşacağım buradan almam gereken çok fikir var. Senin daha az kalmış iyice heyecan basmıştır, hayırlı olsun şimdiden.

kızlar hayırlı olsun şimdiden. Ameliyat korkusu bende de çok vardı ama hiç korkulacak birşey değil çünkü hiç bir şey hatırlamıyorsunuz. Uyudun uyandın bu kadar. İnşallah istediğiniz kadar güzel olur :)

İnşallah yaa. Bende paylaşacağım buradan almam gereken çok fikir var. Senin daha az kalmış iyice heyecan basmıştır, hayırlı olsun şimdiden.

Nerdeyse az kalmıştı ve adet oldum ameliyat iptal edildi :( hayırlısı böyleymiş yeni tarih kesin değil ama en erken 30 nisan diyorlar..

kızlar hayırlı olsun şimdiden. Ameliyat korkusu bende de çok vardı ama hiç korkulacak birşey değil çünkü hiç bir şey hatırlamıyorsunuz. Uyudun uyandın bu kadar. İnşallah istediğiniz kadar güzel olur :)
teşekkürler. :) ben neticeden dolayı gerginim açıkçası ameliyattan ziyade. Çünkü burnum kemerli değil , hatta gerekirse kıkırdak ekleyebilir o kısıma. ufak bir burun ama uç kısmı yuvarlak ve kıkırdağım kırık burnum sağa kaymış. Yani baya karmaşık :/
Nerdeyse az kalmıştı ve adet oldum ameliyat iptal edildi :( hayırlısı böyleymiş yeni tarih kesin değil ama en erken 30 nisan diyorlar..
Hadi yaa şanssızlığa bak. Geç olsun güç olmasın inşallah

teşekkürler. :) ben neticeden dolayı gerginim açıkçası ameliyattan ziyade. Çünkü burnum kemerli değil , hatta gerekirse kıkırdak ekleyebilir o kısıma. ufak bir burun ama uç kısmı yuvarlak ve kıkırdağım kırık burnum sağa kaymış. Yani baya karmaşık :/

Hadi yaa şanssızlığa bak. Geç olsun güç olmasın inşallah

Teşekkür ederim :KK51:

Back
X