- 3 Ocak 2020
- 124
- 55
- 13
- 32
- Konu Sahibi Esrapembeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Masallah dahada katlanir insallah hayirlisiylaaArkadaşlar 9.gün 12.5 olan değerim bugün 11.gün 47.2 çok yüksek değil ama artık toparlıyor galiba![]()
İnşallah hepimizinkiMasallah dahada katlanir insallah hayirlisiylaa![]()
Merhaba sonucunuz çıktımı güzel haberlerinizi bekliyoruz❤ay inş ya benimde 13 şubat henüz test sonucum cıkmadı bugün yaptırdım:)
Çok şükür kii güzel bir artış var zaten iki katına çıkmasını istemiyormuyuzArkadaşlar 9.gün 12.5 olan değerim bugün 11.gün 47.2 çok yüksek değil ama artık toparlıyor galiba![]()
günaydınn 8,49 biraz dşük cıktı dokotora attım dönüş bekliyorumcanımMerhaba sonucunuz çıktımı güzel haberlerinizi bekliyoruz❤
benim 11 gün 8,49 cok düşük dimi kızlar henüz doktor la görüşmedim yeni aldım sonucuÇok şükür kii güzel bir artış var zaten iki katına çıkmasını istemiyormuyuzinşallah katlanarak artmaya devam eder ☺
Canıım önemli olan 5 den yukarı olması değilmi ama tabi doktor daha iyi bilir ama belkide iğne ve ilaçlarla toparla kötü düşünme kalbini ferah tutbenim 11 gün 8,49 cok düşük dimi kızlar henüz doktor la görüşmedim yeni aldım sonucu![]()
aynen cnm ilaçlara iğnele devam cuma günü tekrar yapacağımCanıım önemli olan 5 den yukarı olması değilmi ama tabi doktor daha iyi bilir ama belkide iğne ve ilaçlarla toparla kötü düşünme kalbini ferah tut❤
Ohh hadi hayırlı haberlerini alırız inşallahaynen cnm ilaçlara iğnele devam cuma günü tekrar yapacağım
inşş canımOhh hadi hayırlı haberlerini alırız inşallah ❤☺
Hayirli olsun allah tamamina erdirsin.Ayni marka testle idrarda pozitif gormustuk bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli bir sekilde ilerler.Kizlar bugun test gunumdu cok sukur degerlerim 334 cikdi allahim tamamina erdirr insallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Çok şükür allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsinKizlar bugun test gunumdu cok sukur degerlerim 334 cikdi allahim tamamina erdirr insallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Sag ol canim rabbim senin yavrunuda tamamina erdirsin insallah allahim kollarimiza almayi nasip etsin isteyen herkesin kollarini bos koymasin herkese versinHayirli olsun allah tamamina erdirsin.Ayni marka testle idrarda pozitif gormustuk bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli bir sekilde ilerler.
Sag ol canim amin allahim hepimize nasip etsin kucagimiza almayiÇok şükür allah sağ salim kucağımıza almayı da nasip etsin![]()
Belirtin ,lekelenmen var miSag ol canim rabbim senin yavrunuda tamamina erdirsin insallah allahim kollarimiza almayi nasip etsin isteyen herkesin kollarini bos koymasin herkese versin![]()
Lekelenme yoksda sag kasik ve bacagimda belimde agrim varBelirtin ,lekelenmen var mi