13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Arkadaşlar 9.gün 12.5 olan değerim bugün 11.gün 47.2 çok yüksek değil ama artık toparlıyor galiba 😊🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• 1540E3E8-ACE6-4BC8-8ABB-D292BE2E5FB8.webp
    1540E3E8-ACE6-4BC8-8ABB-D292BE2E5FB8.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 21
benim 11 gün 8,49 cok düşük dimi kızlar henüz doktor la görüşmedim yeni aldım sonucu:KK43:
Canıım önemli olan 5 den yukarı olması değilmi ama tabi doktor daha iyi bilir ama belkide iğne ve ilaçlarla toparla kötü düşünme kalbini ferah tut 🙏🏻❤️

Gunaydin kizlar kullandigim prolutex gobegimde alerji yapamaya basladi kac gundur sisiyor kizariyor kasiniyor onceleri olmazdi hic sizlerde oldumu boyle bir sey ?

Kizlar bugun test gunumdu cok sukur degerlerim 334 cikdi allahim tamamina erdirr insallah rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin
Hayirli olsun allah tamamina erdirsin.Ayni marka testle idrarda pozitif gormustuk bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli bir sekilde ilerler.

Hayirli olsun allah tamamina erdirsin.Ayni marka testle idrarda pozitif gormustuk bende dun kanda pozitifi gordum insallah saglikli bir sekilde ilerler.
Sag ol canim rabbim senin yavrunuda tamamina erdirsin insallah allahim kollarimiza almayi nasip etsin isteyen herkesin kollarini bos koymasin herkese versin🤲🤲

Kızlar iyi akşamlar nasıl gidiyor, kimse yazmıyor, kese için gün verildi mi değerleriniz nasıl? Ağrı bulantı var mı? İnşallah herkesin yolundadır?

Back
X