- Konu Sahibi Esrapembeli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı olsunKizlar bu sabah gebelik testi yaptim sonuc boyle cikdi bugun 9. Gunum. Persembe test gunum, sizce varmi gebelik silik cizgi var ama![]()
Sag ol canim henuz inanamiyorum hayatimda ilk defa goruyorum bunu gercek olucakmikiHayırlı olsun♥
Hayirli olsun cok sevindim.kacingi gun embriyosuydu?Merhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştumKan testi yaptırdım ve sonuç 188 çıktı bence siz yarın bu testi tekrarlayın ve bu sonucu hiiiiiiç düşünmeyin ❤
Hayirli olsun var bence,kacinci gun embriyosu?belirti var mi?Kizlar bu sabah gebelik testi yaptim sonuc boyle cikdi bugun 9. Gunum. Persembe test gunum, sizce varmi gebelik silik cizgi var ama![]()
Merhaba benimde dün 9. Günümdü test yaptım sonuç negatifti. Hemen gidip kan verdim dayanamadım bhcg:185,5 çıktı bence dert etmeyin kanda baktırın muhakkakKizlar bu sabah gebelik testi yaptim sonuc boyle cikdi bugun 9. Gunum. Persembe test gunum, sizce varmi gebelik silik cizgi var ama![]()
5. Gün embriyosundan 2 adet transfer yapıldıHayirli olsun cok sevindim.kacingi gun embriyosuydu?
Sag ol canim rabbim hepimize nasip etsin insallah.Hayirli olsun var bence,kacinci gun embriyosu?belirti var mi?
Hayirli olsun canim seninkide insallah yukselir degerlerin.benim test gunu persembe o gunu baktiririm kanda insallahMerhaba benimde dün 9. Günümdü test yaptım sonuç negatifti. Hemen gidip kan verdim dayanamadım bhcg:185,5 çıktı bence dert etmeyin kanda baktırın muhakkak❤
Testinizin markasi nedir?5. Gün embriyosundan 2 adet transfer yapıldı☺
Hamilesin hayirli olsunTestinizin markasi nedir?
Benim days comfort ,benim testte bu sekilde cikiyor Eki Görüntüle 2595841
Yanlis sonuc olabilir mi diye korkuyorum
Kalbim duracak heyecandan ,stresten carsamba test gunum korkuyorumHamilesin hayirli olsun
Benim testimde ayni marka ayni sekil.cikiyo bende ayni duygulari yasiyorum insallah kandada cikar rabbim buyuk hepimizin yuzunu guldursun allahim insallah.Kalbim duracak heyecandan ,stresten carsamba test gunum korkuyorum
insallah test gunume kadar sonucum degismez ,cok tesekkur ederim
Korkma canım bende bu days comfortla öğrendim gayet güzel bir gebelik testi hem farkındaysan koyulaşmış yani katlanmış değerin belli kiTestinizin markasi nedir?
Benim days comfort ,benim testte bu sekilde cikiyor Eki Görüntüle 2595841
Yanlis sonuc olabilir mi diye korkuyorum
Amin canim insallah kan testimizde guzel cikar.Benim testimde ayni marka ayni sekil.cikiyo bende ayni duygulari yasiyorum insallah kandada cikar rabbim buyuk hepimizin yuzunu guldursun allahim insallah.
Tesekkur ederim biraz rahatladim .sizin gibi guzel ilerler benim degerlerim de insallahKorkma canım bende bu days comfortla öğrendim gayet güzel bir gebelik testi hem farkındaysan koyulaşmış yani katlanmış değerin belli ki ❤ Hayırlı olsun![]()
ay inş ya benimde 13 şubat henüz test sonucum cıkmadı bugün yaptırdım:)Merhabalar öncelikle dilerim en kısa zamanda pozitif sonucunu alırsınızBende 14 şubatta transfer oldum ve bende bunu çok merak ediyorum eğer olumlu sonuçlanırsa kaç haftalık olucak
![]()
Degismez canim simdi kan versen bile cikarKalbim duracak heyecandan ,stresten carsamba test gunum korkuyorum
insallah test gunume kadar sonucum degismez ,cok tesekkur ederim