13 şubat 2020 transfer olup gün sayanlar

Kizlar bu sabah gebelik testi yaptim sonuc boyle cikdi bugun 9. Gunum. Persembe test gunum, sizce varmi gebelik silik cizgi var ama 😕

Eklentiler

• IMG-20200224-WA0002.webp
    IMG-20200224-WA0002.webp
    55,2 KB · Görüntüleme: 54
Merhaba sanırım transferimiz aynı gün olmuş. Benim bugun 9. Günüm buradaki yorumlardan etkilenip sabah idrar testi yaptım negatif çıkınca panikleyip hastaye koştum🤷🏻‍♀️ Kan testi yaptırdım ve sonuç 188 çıktı bence siz yarın bu testi tekrarlayın ve bu sonucu hiiiiiiç düşünmeyin ❤
Hayirli olsun cok sevindim.kacingi gun embriyosuydu?

Merhaba benimde dün 9. Günümdü test yaptım sonuç negatifti. Hemen gidip kan verdim dayanamadım bhcg:185,5 çıktı bence dert etmeyin kanda baktırın muhakkak❤
Hayirli olsun canim seninkide insallah yukselir degerlerin.benim test gunu persembe o gunu baktiririm kanda insallah

Testinizin markasi nedir?
Benim days comfort ,benim testte bu sekilde cikiyor Eki Görüntüle 2595841
Yanlis sonuc olabilir mi diye korkuyorum
Korkma canım bende bu days comfortla öğrendim gayet güzel bir gebelik testi hem farkındaysan koyulaşmış yani katlanmış değerin belli ki ❤️ Hayırlı olsun👶

Benim testimde ayni marka ayni sekil.cikiyo bende ayni duygulari yasiyorum insallah kandada cikar rabbim buyuk hepimizin yuzunu guldursun allahim insallah.
Amin canim insallah kan testimizde guzel cikar.
3gundur boyle cikiyor cok telasliyim 😂ciksa bi dert cikmasa bi dert 😂gercekten cok tuhaf ruh halimiz

Merhabalar öncelikle dilerim en kısa zamanda pozitif sonucunu alırsınız🥰 Bende 14 şubatta transfer oldum ve bende bunu çok merak ediyorum eğer olumlu sonuçlanırsa kaç haftalık olucak 🙈😊
ay inş ya benimde 13 şubat henüz test sonucum cıkmadı bugün yaptırdım:)

Back
X