Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Neredesiniz hanımlar huhuhuuuuuu bakın koca kişisi yokken muhabbet edip iki lafın belini kıralım kız uyanmadan yemeklerimi yaptım pişmeye bıraktım bugün 3 ay sonra mantı pişiyor evde daha doğru şu 6 kere falan pişirdim ama ben yemedim bugün yiycem 3 aydan sonra belkide daha fazla En son ramazan da yemiştim tabi bugün sınırlı yenecek ögleni ton balıklı salat ile kapadım mantı için bakalım ağırlık yapacakmi midem de makarna da yemeyeli epey oldu şöyle bol salçalı domatesli :) şaka şaka yemicem onu da belki 76 olunca yerim
afiyet olsun canım ama ölçülü ye ki yarın pişman olma hakettin bunu ödülün olsun:KK39: ben de kızımın doğum gününe saklıyorum ödülü bu ayin 29unda 68 olurum inşallah en az o zaman
valla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?
canım aslında dikkat edince haftasın daha iyi kilo veriliyor hem spor hem ev işi malum çalışanlar olarak evi anca adam ediyoruz haftasonlari bu hafta dene bak pişman olmazsın

IMG_2165.webp
kakaovanilya kakaovanilya acaba bundan mı ki

Menum
Sabah:
1 roll normal ekmek
1 kk suzme peynir
2 3catal maydanozlu lor
1 dilim hindi salam
7 zeytin
Domates salatalik
Öğlen:
Cavdar ekmekli tavuklu salatali sandvic 360 kalori civari bi sey en kalorisiz bu vardi o an üzgünüm mayonez yedim :KK43:
Ayran
Aksam: 4 yk yogurtlu cevizli mor lahana salatasi 1 roll ekmek
Su: 2 lt
Spor: cok yorgun ve uykusuzum ama aksam yapmaya calisicam bi seyler :KK43:
Kendimden hic memnun degilim bugun ya iyi hos da ust uste duzenim kaydı
Mayonez dışında fena değil bence akşam çok az ama

Kızlar 1 .olduk :halay::halay::halay::nazar:
Zen71 Zen71 de bireysel de 2.oldu :KK9:
:nazar:
Vaaaay süperiz ya cok sevindim :)))
Menü:
Sabah:
4 yk yulaf ezmesi
1/2 bardak süt
1 küçük muz

Ara:1/2 elma

Öğle:
Ton balıklı sandviç
Ayran

Ara:
Çeri domates

Akşam:
Fırında balık
Haşlanmış brokoli
Salata

Su:3l
Spor: 45 dk full body
1 saat tempolu yürüyüş
Menunu de sporunu da cok begendim canim
Öğle yağlı olmuş ama akşamla bence telafi ettin. Sen şimdi spor yapmadan duramazsın ya :)
Valla durasim hic yokda cok yorgunum ya sabaha kadar uyumadik sabah ustumu degistirip okula gittim aksama kadar ders bittiiiim:))

ben çok kötü bulmadım canım mayonez kötü ama sen toparlarsin
Hadi ins canim bakalm :)

kakaovanilya kakaovanilya unutmuşum tam buğday ekmeğiyle yapmışsın sandviçleri ama onların içinde de biraz beyaz un var diyorlar ..yada şu diyet bisküvi sebep olmuş olabilir ..
Sürahinin içine 1 çubuk tarçın at gün boyu iç doldur üstünü hatta bittikçe ..tatlı karbonhidrat krizlerimi kesiyor benim ..
Ayrıca yemekten önce 20 dk yürüyüş yap istersen o zaman makarna çekmiyor insanın canı :KK48:
Ayrıca her yemeğe salata yada yoğurtla başlamayı dene istersen

Evet surekli yeme modunda olan menume dondum arkadaslar. Paylasayim.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 3 kofte
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 bard. Ayran
16.00 1 tuzsuz etimek 1 dl.peynir
17.30 4 kasik z.yagli kabak yemegi
2 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
Su 3 lt.

Not bu saatten sonra cok acikirsam salatalik yesillik ve bitki cayi serbest. Yiyecegimi zannetmiyorum ama bitki cayi icebilirim.

Evet surekli yeme modunda olan menume dondum arkadaslar. Paylasayim.
07.30 1 su bard. Tarcinli sut
08.30 1 dilim cavdar ekmegi
1hasl. Yumurta
1 dl. Peynir
Domates salatalik
10.00 1 fincan sutlu kahve
11.30 1 seftali 2 ceviz
13.00 3 kofte
Salata
4 kasik yogurt
14.30 1 bard. Ayran
16.00 1 tuzsuz etimek 1 dl.peynir
17.30 4 kasik z.yagli kabak yemegi
2 kasik yogurt
Salata
19.00 1 elma
20.00 1 bard.sut
Su 3 lt.

Not bu saatten sonra cok acikirsam salatalik yesillik ve bitki cayi serbest. Yiyecegimi zannetmiyorum ama bitki cayi icebilirim.
Süper menü canım

Neredesiniz hanımlar huhuhuuuuuu bakın koca kişisi yokken muhabbet edip iki lafın belini kıralım kız uyanmadan yemeklerimi yaptım pişmeye bıraktım bugün 3 ay sonra mantı pişiyor evde daha doğru şu 6 kere falan pişirdim ama ben yemedim bugün yiycem 3 aydan sonra belkide daha fazla En son ramazan da yemiştim tabi bugün sınırlı yenecek ögleni ton balıklı salat ile kapadım mantı için bakalım ağırlık yapacakmi midem de makarna da yemeyeli epey oldu şöyle bol salçalı domatesli :) şaka şaka yemicem onu da belki 76 olunca yerim
Nefsini koreltcek kadar 1 2 catal yiyebilirsin canim ama onu da ogle ye aksama birakma

Bugünkü menüm
Sabah 1.5 kk peynir domates salatalık
Ara sütlü kahve
Öğle 1 kase mercimek çorbası 1 yt mantarlı tavuk sote cacık
Ara sütlü kahve 1/4 elma 1 avuç üzüm 1 incir
Akşam 1 kk peynir 1 kase düğün çorbası 1 büyük karnıyarık ton balıklı salata yoğurt
Ara 1/2 avuç kuruyemiş
Şu 3 lt
Spor 60 dk yürüyüş

valla cumaları 100gr da olsa verince, şımarıyorum ve haftasonu yemeyi kendimde resmen hak görüyorum.. biliyorum çok yanlış düşüncem.. ama hep böyle oluyor.. hafta sonu alıp, hafta içi telafi eder duruma geldim..
psikologa bu konuda tekrar gitmeyi düşünüyorum.. bana yardım etsin.. sonuçta bu da bir tutarsızlık bence.. bir de sizin kilo verme sürecinde okuduğunuz destek kitaplarınız oldu mu?
Ben cuma günleri biraz fazla yiyorum. Bugün de öyle oldu ama sağlıklı şeyler oldugu için cok da uzulmuyorum niye yedim diye

Şaka gibi ya inanın 78 görebileceğime ihtimal vermiyodum 85 de kalırım hele 81 den aşağıya mümkün değil düşmem diyordum çok şükür ki inebildim ya valla mutluyum hüzünlüyüm inşallah 68 de görürüm burada Allah ömür verirse almamak üzere kış kışlarim kiloların hepsini etrafta kiler ne kadar daha vercen diyorlar 10 kilo kaldı diyorum gözlerini belerttip yeter beee o da çok çirkin olursun diyorlar allahım şişmanken yarmaydim şimdi çelimsiz oldum bu insanlara yaranamiyoz onlara kalsa yüzüm çok çöktü ama ben kendimi müthiş güzel hissediyorum ama çok çok sıkı bir spor programı şart bana inşallah tekrar spora başlarım da ama şu jillian na başlamayı düşünüyorum düğünden sonra bakıyım şu pambik gibi vücudumu taşa cevirirmi
Diyetisyenim eger cok kilo verdin artik cirkinlesirsin diyenler bilki kiskanctir ve kendi basaramadigi icin ya da ondan daha fit vucuda sahip olacagin icin diyordur dinleme onlari demisti. Benim de hosuma gitmisti. Sen yolundan sasma canim.

Şaka gibi ya inanın 78 görebileceğime ihtimal vermiyodum 85 de kalırım hele 81 den aşağıya mümkün değil düşmem diyordum çok şükür ki inebildim ya valla mutluyum hüzünlüyüm inşallah 68 de görürüm burada Allah ömür verirse almamak üzere kış kışlarim kiloların hepsini etrafta kiler ne kadar daha vercen diyorlar 10 kilo kaldı diyorum gözlerini belerttip yeter beee o da çok çirkin olursun diyorlar allahım şişmanken yarmaydim şimdi çelimsiz oldum bu insanlara yaranamiyoz onlara kalsa yüzüm çok çöktü ama ben kendimi müthiş güzel hissediyorum ama çok çok sıkı bir spor programı şart bana inşallah tekrar spora başlarım da ama şu jillian na başlamayı düşünüyorum düğünden sonra bakıyım şu pambik gibi vücudumu taşa cevirirmi
Diyetisyenim eger cok kilo verdin artik cirkinlesirsin diyenler bilki kiskanctir ve kendi basaramadigi icin ya da ondan daha fit vucuda sahip olacagin icin diyordur dinleme onlari demisti. Benim de hosuma gitmisti. Sen yolundan sasma canim.

Sevil cim bu sekilde davranarak diyet surecini uzatmis oluyorsun canim. Hadi bi gayret saril yine diyetine. Hedef kilon da korumadayken kacamak yaparsin canim gogsunu gere gere.

Kalori açısından cok degil bence ama seker cok zararli canım ya kanser hücreleri sekerle besleniyor diye biliyorum bende kahveyi 2 haftadir sekersiz iciyorum alıştım olsbildigince azaltmak lazım diyet icin degildr saglimiz icin ben böyle düşünüyorum
Tamam ya tamam akşam çayımı da şekersiz içtim zatennn (ağlayan smiley)

Back
X