- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
hangi kremleri aldin canim. bu ay ben Dr degistirdim kremleri serumlari. herseyden memnunum da goz alti kremimden memnun degilim. sen hangisini kullaniyorsun canim?
göz altı kremi için kiehls'in avokadolu göz kreminin testeri var, al dene derim. ondan da memnundum.. ama şimdi l'occitane aldım. 2 çeşidi, biri göz kremi diğeri maskesi. tester yapmıştım önceden gayet iyi hissettim. ondan şimdi ona devam edeceğim..
herkese günaydın klasik hafta sonu ve klasik artılar zararlı şekerli karbonhidratlı şeyler yok ama yediğinin miktarı artınca artı oluyor, hafa içi çılgın gibi aç kalıp haftasonu hep böle oluyor neyse bugün aç kalıp haftasonu ödemlerini atma günü olsun
var ya benim de sürekli öyle oluyor.. hele dün delirdim canım durmadan birşey istiyor.. atıştırıyorum fln.. akşamı bir çorbayla kapattım ama o saate kadar yediklerim çoktu.. o yüzden tartıda sabit çıktım bu sabah.. ama cumartesi güzel eksideydim..
acaba cumartesi yaptığım fazla spor ben de açlık mı oluşturdu.. bilmiyorum ki..
Kızlar kahvaltımı yaptım 50 dk karışık egzersizimide yaptım şuan tüm kaslarım yanıyo. Çok mutluyum şuan. Akşamda eşim işten gelince yürüyüşe çıkıcaz 1 saatlik inş cumaya kadar eksiye düşerim
kas yanması güzel birşey ya.. ben sürekli spor yaptığımdan herhalde, fazla hissettiğim birşey değil.. maşallah..