Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sagol canim. Sukur bugun babasiyla evdelerdi. Hic cikmamis atesi.

Menu de spor dacok guzel canim

Sagol canim. Amin hicbirimize gostermesin. Ilk defa 40in uzerine cikinca ates cok korktuk canim. Sukur iyi simdi
Çok. Geçmiş olsun ya çok üzüldüm canım benim çok da güzel maşallah bol bol okusan nazar da degebilir güzelliği var maşallah bebekler çocuklar çok göze nazara geliyor

Bizimle paylaşabilmene sevindim.. hayatta herşey bizim için. Bırakmana acayip sevindim. Bence burada her gün menülerinin altına say, bugün kaçıncı gün diye.. biz de takip edelim.. benim eşim de maalesef yer gibi içiyor.. sigara stoğumuz var evde.. ben içemiyorum Allahtan.. ona da bırak diye baskı yapamıyorum.. biliyorum ki bu irade meselesi.. kendi istediğinde yapabilir anca.. içinden geçir, senin duan kabul olur, inşallah eşim de tez zamanda bırakır..
Insallah sevil cim. Dogru yapiyorsun canim icene icme demenin hic bir faydasi olmadigi gibi stres yapiyor. Beynin de bitirmeden baskasi icin birakilamiyor malesef.Ben yillar once sirf annem uzuluyor diye denedim hem cok zorlandim hem de uc gunde pes ettim. Hem sagliga hem cevreye hem de butceye zarar ama bile bile iciliyor ta ki kendini hazir hissedene kadar. Kizim vazgecmeyim diye telefonuma bir program yukledi sigarayla ilgili oyle hosuma gitti ki acip acip bakiyorum. Saniye saniye kac sigara icmedim kac para kar ettim biraktigimdan bu yana saglimda ne gibi olumlu degisiklikler oluyor vs. gosteriyor. Her gun yazmamda arada menum de su kadar oldu diye paylasirim canim.

Rabbim daim etsin abla, sonu sağlık olsun. Bende kapalı alanda sigara içilip içilmediğini denetliyorum. Artık sende içmeyenler kısmına aitsin :))
Aa eveeet. Yarin gidip havali havali kapali kisma oturayim bari.:KK70::KK70:guzel temennilerin icin sagol . Amin canim insallah.

Afiyet olsun canım olsun beynin yeteri kadar yorulmuş zaten bedenin dinlensin bugün
bende yaptım o hatayı zamanında şükür ki eşim sebebi oldu bıraktım bazen arada bir çakıyor aklıma ama ama nasıl bir yaksak nolcak falan diyorum ki ben çok çok fazla içiyordum aslında kilo almamın ilk sebebi bırakınca kuru yemiş çikolata sarmam oldu ama eşime kesin söz verdim o babasını ciğer kanserinde kaybetmiş asla da ağzına sürmemiş meyil etmemiş bu yüzden bırakmamı istedi bende bıraktım zor oldu ama başardım şükür sende yapabilirsin abla ben baya küçük yaşta başladım bide ne salaklikmis diyorum

çok işe yarıyor filiz hakikaten ama böbrek ağrısı yaptı bende

turp bende çok gaz yapıyor ama Arjantin turpu varsa ona dayanamam hani içi morlu yeşilli gibi bir renk

Çok duydum ama şu çok a ı oluyormuş denemedim o yüzden

yok yok görmediler amma korktum kafamı beşiği çarparım diye dışarda çok düşerim ben bizim buralarda yokuş yaz kış farketmez bide oturur gülerim halime kalkamam gülmekten hatta
Estagfirullah canim. Ama illa ki cahil yaslarda baslaniyor. Zaten akli basinda insanin yapmamasi gerekiyor da kotu bir bagimlilik. Cok sukur sen kurtulmussun ben de adim attim ki en zoru ilk gunlerdi onu da atlattim darisi tum icipte birakmak isteyenlerin basina.

Menü yazayım biraz kötü amma :KK43:

Saat 8
1 dilim ananas
1 kk peynir

Saat 12:30
Çeyrek simit
1 dilim börek
1 kk peynir
1 çatal tereyağ
1 tatlı kaşığı bal

Saat 17
1 kase kısır
Çeyrek anne kurabiyesi

Su 1.5 litre
Spor
Eki Görüntüle 2059014
Afiyet olsun elif cim. Ben cok begendim sabah 8 de yediklerini ve sporunu:KK70:ogle ve aksami bir de suyunu yorumlamak istemiyorum:skandal::KK11: :duduk::kızgın::sinirli::KK62: bilmem anlatabildim mi canim.

Sagol canim. Sukur bugun babasiyla evdelerdi. Hic cikmamis atesi.

Menu de spor dacok guzel canim

Sagol canim. Amin hicbirimize gostermesin. Ilk defa 40in uzerine cikinca ates cok korktuk canim. Sukur iyi simdi
Kiyamam ya korkmakta haklisiniz tabi canim. Neyse ki atlatmissiniz umarim tekrarlamaz annesi.

Ay komik olacak ama ben genelde uykum gelmeyince 65e dustugumu hayal edip iyuyorum :KK70: gerci az kaldi sukur

Evet derya cim senin az kaldi masallah. Ben de uyuyamayinca dusunurum bazen. Diyete basladigimdan beri dusunmekten cok gercekten ruyamda hep incecik goruyorum kendimi. Bu beni cok mutlu ediyor.
Aynen kızlar bendede oluyo. Özellikle birde kas yapmış olan bel bölgemle üzerime giydiğim dar kalıp mavi bir gömler hayalimdir hep nedense gözümün önüne hep o gelir

Aynen kızlar bendede oluyo. Özellikle birde kas yapmış olan bel bölgemle üzerime giydiğim dar kalıp mavi bir gömler hayalimdir hep nedense gözümün önüne hep o gelir
Insallah sadece gozunun onune gelmekle kalmayip aynada da gorursun canim.

günaydın herkese uyk gözümden akıyor
sabah omlet+yeşillik
ara 10 çiğ badem
öğlen salata+cacık
ara 1 mandalina+1 armut
akşam kıymalı patlıcan 1 tabak ve salata
ara 2 kuru incir
su 2 lt
spor 30dk zumba+10 dk karın hareketleri
kendimi şiş hissediyorum

Back
X