- 9 Ekim 2017
- 656
- 2.569
- 63
- 47
Helal olsun kaptanım, ben de şaka olarak sorduğunu düşünüp yanıt vermemiştimBende onu farklı anladım
Hakkını helal et lütfen

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Helal olsun kaptanım, ben de şaka olarak sorduğunu düşünüp yanıt vermemiştimBende onu farklı anladım
Hakkını helal et lütfen
Tebrikler SevilcimGünaydın kızlar
Geçen hafta 69.4
Bu hafta 68.7
Fark -700
Haklisiniz canim. Dinliyorum sizi elimden geleni yapip bu artiyi saglikli bir sekilde eksiye cevirvem. Cok merak ediyorum yag oranimi da.Canim o kadar haklisinki ayni hstayi ben kendimde görüyorum su anda metabolizma yasimi 41 e dusurmusum ahh ahh bence ara ogunlu ve en onemlisi aksamlari cok hafif gecirmek lazım yoksa şok diyet detoks su kaybindan baska birsey olmuyor
Anlamadim kapitanim dikkat de ettim. Kusura bakma. Elimden gwleni yapacagim ins butun arti gidecek ve hatta eksiye dusecem bu hafta.@DeryaOnDiet canım çok şaşırdım senın artıya ne oldu ya nazarmı degdı takıma
Üzülme deryacim sen azimli bir insansin. Ben inaniyorum telafi edeceğineAnlamadim kapitanim dikkat de ettim. Kusura bakma. Elimden gwleni yapacagim ins butun arti gidecek ve hatta eksiye dusecem bu hafta.
Ins canim. Sagolun sayenizde moralim biraz duzeldi ve gidecek o kilolarr.Üzülme deryacim sen azimli bir insansin. Ben inaniyorum telafi edeceğine
Gider canım ya merak etme yeterki mevzudan kopmaIns canim. Sagolun sayenizde moralim biraz duzeldi ve gidecek o kilolarr.
Canim listeden mi cikmak istiyorsun? Filizim listedeyken daha kolay. Bak benim artim cok buyuk. Ama listedeyken kendimi daha cok zorluyorum. Izne ciksan da surekli gel bak bir kere artinolunca devami gelmesin aman dikkat canim. Benim icin de ayni durum gecerli.Kızlar ben de artidayim. Burda başladığım gunden bir bucuk ay önce filan diyete baslamistim. Biraz molaya ihtiyacim var. Yine burdan kopmam ama tarti telaşı yaşamak istemiyorum onumuzdeki iki hafta. Çok ipin ucunu kacirmadan geri geirim diye planliyorum
Haklisin canim. Yok kopmayacagim. Tam gaz devam. Ins haftaya hem bu eksi gem de fazlasi gidecek baska yolu yokGider canım ya merak etme yeterki mevzudan kopma
1.5 arti hic kacamak yapmadan nasil yaa. Haftaya hem bu hem de fazlasi gidecek ablacim merak etme bu bi anlik bir sey benceSlm kizlar
Gecen hafta: 67.7
Bu hafta: 69.2
Fark: arti 1.5
Yuzde: 2.21
Evet abla izinli olayımİzinlimi olıyırsun son durumun ne canım
Üzülme deryacım sen elinden geleni yaptın menülerin çok gizel ve sağlıklıydı. Muhtemelen ödem yapmıştır vücudun. Sıkma canını sen artıyı eritir eksiye bişe geçersin.Anlamadim kapitanim dikkat de ettim. Kusura bakma. Elimden gwleni yapacagim ins butun arti gidecek ve hatta eksiye dusecem bu hafta.
Wuuuu çok güzel cnm tebrikler1.399
Eksi 1.100
Geçen cuma 78.6
Bu cuma 77.5
Bence listeden çıkma cnm daha çok salarsın yoksa.Kızlar ben de artidayim. Burda başladığım gunden bir bucuk ay önce filan diyete baslamistim. Biraz molaya ihtiyacim var. Yine burdan kopmam ama tarti telaşı yaşamak istemiyorum onumuzdeki iki hafta. Çok ipin ucunu kacirmadan geri geirim diye planliyorum
Insallah su filan toplamisimdir da hemen gider. Son 2 gunde geldi bu kilolar. Oncesinde yine 68 altiydim.1.5 arti hic kacamak yapmadan nasil yaa. Haftaya hem bu hem de fazlasi gidecek ablacim merak etme bu bi anlik bir sey bence