Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

midem agriyordu istifra filan ediyordum da canim. kan ve idrar tahlili normal cikti ama usg yaptilar karin bolgesine ve kadin tasin var dedi. demek oymus agri yapan. bakalim doktora gidince ne diyecek.
sen nasilsin Elifim? doktor kontrolun nasildi?
safra kesesi taşı mi o bulantı ve ağrı yapar canım geçmiş olsun

Selam kizlar gec kaldim kusura bakmayin
Bende durumlar kotu
gecen hafta 71 dim sabittim
Bugun 72
+ 1 kg almisim
Mutfagim tadilattaydi kuru ve hazir yemekten oldu insallah toparlarim bugunden sonra

geçen hafta diyet yapmamışsın anlaşılan :) rutin bozulduğunda çok normal böyle olması.. benim de çok çabuk bozulur hemen..
ama gelelim fasulyenin faydalarına.. peki bize önümüzdeki hafta ne vaadediyorsun canım.. önemli olan nasıl telafi edeceğimiz? senden eylem planı bekliyorum. hatta pazartesiye bu 1 kilonun çoğu gitmiş olursa harika olacak.. iyi haberler ver bana..

kızlar bizler bayağı zayıflamışız ha 3 haneli rakamlarda olanlar maşallah tek haneye duseli çok oluyor hatta normal kiloya..kilosu 70-80 olanlar 60larda maşallah

yumurtalar olgunlaşmış dedi canım pazartesine yine çağırdı o zamana kadar kendiliğinden çatlamazsa iğne yapacak
hadi hayirlisi olsun bakalim. :anneadayı:

geçen hafta diyet yapmamışsın anlaşılan :) rutin bozulduğunda çok normal böyle olması.. benim de çok çabuk bozulur hemen..
ama gelelim fasulyenin faydalarına.. peki bize önümüzdeki hafta ne vaadediyorsun canım.. önemli olan nasıl telafi edeceğimiz? senden eylem planı bekliyorum. hatta pazartesiye bu 1 kilonun çoğu gitmiş olursa harika olacak.. iyi haberler ver bana..
Insallah canim elimden geleni yapicam p.tesi 71 olur umarim

Vee gızlar eliptik kondisyon cihazı aldım katlanabilen hemde, içime sindi alırken bakalım inşallah. pazartesi elime gelirse artık düzenle olarak spor yapabilirim:KK76:

Süper bir haber bu canım.. harika.. eliptik de yüksek seviyede 9,5kademede yapıyorum en az.. 30dk da bitiyorum valla.. güzel sonuçlar alırsın inşallah..

Selam kızlar.. evime geldim daha yeni.. iyi bir spor yaptım.. sadece salı gitmiştim bu hafta birwz vicdan yaptım ama bugün spordan çıkınca vicdan fln kalmadı.. :)

Bakalım.. bugün detoksun son günüydü, yarın tartıda değişiklik olacak mı bakalım..

ben de almıştım iyi oluyor ama son günlerde üzerimde bir tembellik var ki sorma

İnşallah bakalım, iyi sonuçlar elde etmeyi temenni ediyorum :D

Süper bir haber bu canım.. harika.. eliptik de yüksek seviyede 9,5kademede yapıyorum en az.. 30dk da bitiyorum valla.. güzel sonuçlar alırsın inşallah..
Benimki bisikletten ziyade şu parktakiler gibi :))

menüm
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 2 eti form

Öğlen dışarıdaydım
100 gr tavuk döner, salata ayran

Ara yarim elma ve 1 portakal

akşam