- 3 Kasım 2012
- 6.741
- 8.403
- 198
daha önce de 64 kilo ile hamile kalmıştım canım ama hamileyken alınıyor iştesupersin canim masallah. bu sefer zayif hamile olacaksin o kesinlesti![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
daha önce de 64 kilo ile hamile kalmıştım canım ama hamileyken alınıyor iştesupersin canim masallah. bu sefer zayif hamile olacaksin o kesinlesti![]()
safra kesesi taşı mi o bulantı ve ağrı yapar canım geçmiş olsunmidem agriyordu istifra filan ediyordum da canim. kan ve idrar tahlili normal cikti ama usg yaptilar karin bolgesine ve kadin tasin var dedi. demek oymus agri yapan. bakalim doktora gidince ne diyecek.
sen nasilsin Elifim? doktor kontrolun nasildi?
ilk çocuk mu seninBelki umut olur sana da. Oradaki herkes gibi benim de umudum o macun.
Selam kizlar gec kaldim kusura bakmayin
Bende durumlar kotu
gecen hafta 71 dim sabittim
Bugun 72
+ 1 kg almisim
Mutfagim tadilattaydi kuru ve hazir yemekten oldu insallah toparlarim bugunden sonra
hadi hayirlisi olsun bakalim.kızlar bizler bayağı zayıflamışız ha 3 haneli rakamlarda olanlar maşallah tek haneye duseli çok oluyor hatta normal kiloya..kilosu 70-80 olanlar 60larda maşallah
yumurtalar olgunlaşmış dedi canım pazartesine yine çağırdı o zamana kadar kendiliğinden çatlamazsa iğne yapacak
ay elifcim benimki de bizde. insan rahat olamiyor ama di miCanlar Nasılsıniz? Yoğun bir kaç hafta geçirdim kayınvalide bizde ara ara gelicem inşallah. Özledim sizleri.
geçmiş olsun tatlim benim. safra tasi mi?midem agriyordu istifra filan ediyordum da canim. kan ve idrar tahlili normal cikti ama usg yaptilar karin bolgesine ve kadin tasin var dedi. demek oymus agri yapan. bakalim doktora gidince ne diyecek.
sen nasilsin Elifim? doktor kontrolun nasildi?
Insallah canim elimden geleni yapicam p.tesi 71 olur umarimgeçen hafta diyet yapmamışsın anlaşılan :) rutin bozulduğunda çok normal böyle olması.. benim de çok çabuk bozulur hemen..
ama gelelim fasulyenin faydalarına.. peki bize önümüzdeki hafta ne vaadediyorsun canım.. önemli olan nasıl telafi edeceğimiz? senden eylem planı bekliyorum. hatta pazartesiye bu 1 kilonun çoğu gitmiş olursa harika olacak.. iyi haberler ver bana..
ben de almıştım iyi oluyor ama son günlerde üzerimde bir tembellik var ki sormaVee gızlar eliptik kondisyon cihazı aldım katlanabilen hemde, içime sindi alırken bakalım inşallah. pazartesi elime gelirse artık düzenle olarak spor yapabilirim![]()
ilk çocuk mu senin
inşallah canım allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkese..benim ikinci olacak olursaOlursa ilk olacak inşallah.
inşallah canım allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkese..benim ikinci olacak olursa
Vee gızlar eliptik kondisyon cihazı aldım katlanabilen hemde, içime sindi alırken bakalım inşallah. pazartesi elime gelirse artık düzenle olarak spor yapabilirim![]()
ben de almıştım iyi oluyor ama son günlerde üzerimde bir tembellik var ki sorma
Benimki bisikletten ziyade şu parktakiler gibi :))Süper bir haber bu canım.. harika.. eliptik de yüksek seviyede 9,5kademede yapıyorum en az.. 30dk da bitiyorum valla.. güzel sonuçlar alırsın inşallah..
Çok güzel canım menünmenüm
sabah 7.00
2dilim kepek ekmeği
1kk peynir
1 yumurta
1 ck bal
domates salatalık
Ara 2 eti form
Öğlen dışarıdaydım
100 gr tavuk döner, salata ayran
Ara yarim elma ve 1 portakal
akşam