Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Brown tea diye bir çay varmış kızlar duydunuz mu arkadaşlar kullanıyormuş çokta memnunuz sıkıntı yok dediler ayda 12 kilo falan verdiriyormus ama ben guvenemedim.diyetisyenime sordum yeşil çay yada beyaz cay öneriyoruz dedi ama kararsızım bakalım. Bende şimdi goji beri 5 ı buarada sipariş verdim bakalım faydalı olacakmi

Kizlaaarrr sanirim cumaya yine guzel bir farkla gelicem eksilme var ama suan nekadar oldugunu yazmicam :) bide 56-60falan olupta bir suredir diyet yapip bu kiloda kalan arkadaslarim vicut bi yerden sonra direniyo ve vermemek icin savasiyo sakin vazgecmeyin bu donem cok onemlidr bu donemi atlatirsaniz hic gecikmeden zayiflamaya devam edersiniz bide benim kilomda olan ve benden fazla olan arkadaslarla kendinizj kiyaslamayin kilosu olan insan zayif insana gore daha hizli kilo verir diye bisi duymustum ne kadar dogru bilemem :)

Hoşgeldin cınım, istediğin kg ye ulaşman ve gedi almaman temennisiyle :))

Ben de öyle biliyorum abla, böbrekleri boş yere yüklenmemek lazım,pirince giderken evdeki bulgurdan olmayak sonra Allah korusun.

Ayyy bende istiyorum :))

Ahahah kaptancığım ya sen çok yaşa emi :KK70:

Valla bana uyar, ne güzel olur daha fazla gaza geliriz :))
Canım kaybolma arada bak
Cuma bıldırım yapmadı yazdık
Numaranı yolla kuralım

aday listeye giremediğime çok üzüldüm şuan her gün de yazıyorum aslında :KK43: bi hafta sonu yazamamıştım
Kım dedı gırmedıgını
Bunu o kadar çok yazdım kı gerçekten
Bılgısı elımde olanı
Arayıp bulduğumu yazdım canım
Her günde lısteyı ekledım
Gelıs tarıhı
Başlangıç kılosu
Hedef kılo
Cuma günkü kılo
Bu bılgılerı yaz ekleyım hemen

Kızlar günaydın bıraz gec oldu ama
Bızım mınış gece bıraz fenaydı sabah dr a gıttık
Kronık astımı var
İlaçlarımız degıstı geldık

Ne olur lıstede degılmıyım felan demeyın
Üzülüyorum ya
Benım sızlere ihtıyacım var
Destek olalım dıye burdayız
Yoksa nıye lıstede olmayasınız kuzular

Kizlaaarrr sanirim cumaya yine guzel bir farkla gelicem eksilme var ama suan nekadar oldugunu yazmicam :) bide 56-60falan olupta bir suredir diyet yapip bu kiloda kalan arkadaslarim vicut bi yerden sonra direniyo ve vermemek icin savasiyo sakin vazgecmeyin bu donem cok onemlidr bu donemi atlatirsaniz hic gecikmeden zayiflamaya devam edersiniz bide benim kilomda olan ve benden fazla olan arkadaslarla kendinizj kiyaslamayin kilosu olan insan zayif insana gore daha hizli kilo verir diye bisi duymustum ne kadar dogru bilemem :)
Ya yavassss huuu
Listede lazım o yüzdeler canım

Iyi oglenler canım
Ben kahvaltımı yaptım 50 mekik +15 dakika da sporumu yaptım şimdi ev işleri bitsin bir ara öğün bir de öğle yemeği yapıp leslie yapacağım tabi evde ki hesap çarşıya uyarsa

İnşallah uyar :))

Canım sabah ile akşam arasında bir şey yemeden nasıl durabildin sağlığın için zararli ve hiç şu içmiyor musun ?
Ay içtim de normal içtim susadıkça 3-5 bardak sanırım yazmayı unutmuşum :))

Canım sabah ile akşam arasında bir şey yemeden nasıl durabildin sağlığın için zararli ve hiç şu içmiyor musun ?
Alışkanlık oldu bende bir kaç senedir bu şekilde beslenmeye çalışıyorum. Hem sünnet hem de sağlık için faydalı olduğunu düşünüyorum :))

Back
X