- 14 Ekim 2017
- 413
- 1.290
- 33
bakalım bizi de haberdar et, ben de deneyeceğim haberdar ederimarkadaşım aldı dün denemeye başladı bakalım faydasını görecek mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bakalım bizi de haberdar et, ben de deneyeceğim haberdar ederimarkadaşım aldı dün denemeye başladı bakalım faydasını görecek mi
sirkeli su daha iyi diyolar aslında ama bilemiorum tabi. herşeğin doğalını kullanmak lazımbakalım bizi de haberdar et, ben de deneyeceğim haberdar ederim
aynen öyle düzenli spor ve beslenmeye destek amaçlı bunlar zaten hepsirkeli su daha iyi diyolar aslında ama bilemiorum tabi. herşeğin doğalını kullanmak lazım
Yarına kadar katılmak isteyenler beni alıntılasın yada etiketlesin pazar günü spor takvimini paylaşırım .mademberilceee kaptancığım spor takibi için bir istekte bulunmuş bende elimden geldiğince gönüllüyüm. haftalık olarak bir takvim oluşturacağım ve uyanlar her akşam veya ertesi gün beni alıntılayıp, bildirecek. İlk önce isteyenleri göreyim Excel dosyası hazırlayacağım. ve haftalık rapor olarak burada paylaşacağım. Sizce iyi midir olsun mu böyle bir uygulama
![]()
Ben istiyorum ama şöyle bir durum var pazartesiden sonra ancak katılabilirim. Yarın akşam kardeşimi uğurluyoruz. Bu gün de spor işi muamma benim için yarın da yapamam çok misafir gelecek anlayacağınız hem ruhen hem bedenen yoğunummademberilceee kaptancığım spor takibi için bir istekte bulunmuş bende elimden geldiğince gönüllüyüm. haftalık olarak bir takvim oluşturacağım ve uyanlar her akşam veya ertesi gün beni alıntılayıp, bildirecek. İlk önce isteyenleri göreyim Excel dosyası hazırlayacağım. ve haftalık rapor olarak burada paylaşacağım. Sizce iyi midir olsun mu böyle bir uygulama
![]()
kardeşimde dün sabahlamış çocuklar yüzünden valla Allah kolaylık versin. delme delme karnını doyur sağlıklı şeylerle :)Kizlaarrr gozumu acamiyorum mahvoldum ya gece 4nedir ya puff suan uyuyo benim sipa bu arada kilomda eksilme tabiki var :) ama bugun uykusuzluktan modum cok dusuk insallah delmem diyeti bugun kimseye cevap vremezsem kusura bakmayin
olsun önemli olan program dahilinde bir şeyler yapmakBen istiyorum ama şöyle bir durum var pazartesiden sonra ancak katılabilirim. Yarın akşam kardeşimi uğurluyoruz. Bu gün de spor işi muamma benim için yarın da yapamam çok misafir gelecek anlayacağınız hem ruhen hem bedenen yoğunum
Ayy sorma bide oyle olunca ikide bir uyaniyo uyku haram oldu bana :) ama olsun kizimin cani sagolsun suan deli gibi aciktim :) ama canim bisi istemiyo kahvalti hazirlayimde mecburen yemem gerek kizima sut olsun diyekardeşimde dün sabahlamış çocuklar yüzünden valla Allah kolaylık versin. delme delme karnını doyur sağlıklı şeylerle :)
Bende onu begenmistim :)2. Bence
Kiz mahvoldum anlatamam sonrada huzursuz oldu 2saatte bir kalkti suan varya sarhos gibiyimBenimki de uyandı normalde 11 buçuğa kadar uyur bende hastayım oğlumda hasta başım catliyo gözümü açamıyorum ya esimde mesaiye kaldı gece![]()
Saol canimMenü çok güzel afiyet olsun :)
Afiyet olsun canım benim gayet güzel :)
Bugün sen de benim gibi pilavzede olmaman açısından umarım o pilav bulgurdur :)
Valla mükemmel :)
Canım sanırım 1000 kalorinin altında yediklerin :) yani biraz az yemiş gibisin. Dengelemek için falan yaptıysan gayet güzel menü
Çok güzel canım :)
Bu arada sakın tartılma. Tartılıp artı çıksan bile vazgeçmek yok tamam mı? Sana ihtiyacımız var burda :)
Sporların gayet güzel. Allah kabul etsin canım
Afiyet olsun gayet güzel :)
Sporlar gayet güzel canım :) afiyet olsun
oooo gözlemeeeeeee
İnşallah çok çok iyilerden. Allah şifa versin, yardımcıları olsun
Canım leblebiyi öğlen aranda tercih etmelisin bence. Tatlı için de yarın 15 dk daha fazla yürüyüş yaparsın
Kahvaltıyı zorunda olduğun için latte ile geçiştirdin sanırım :) afiyet olsun
Sao lyorumun icn canimBugünümüze şükür abla Rabbim Nefesini Nefes olup Şifa versin İnşallah :)
1. ye pullu payetli spor şık bir ceket çok güzel olur bence. 2. de tek başına güzel tabi .
Insallah masallah yapmam oyle seyler :))kardeşimde dün sabahlamış çocuklar yüzünden valla Allah kolaylık versin. delme delme karnını doyur sağlıklı şeylerle :)
mademberilceee kaptancığım spor takibi için bir istekte bulunmuş bende elimden geldiğince gönüllüyüm. haftalık olarak bir takvim oluşturacağım ve uyanlar her akşam veya ertesi gün beni alıntılayıp, bildirecek. İlk önce isteyenleri göreyim Excel dosyası hazırlayacağım. ve haftalık rapor olarak burada paylaşacağım. Sizce iyi midir olsun mu böyle bir uygulama
![]()
Canim papatya ile rezene çayı yapıp ver az o çok rahatlatıyor bebekleri güzel uyuyorlarKiz mahvoldum anlatamam sonrada huzursuz oldu 2saatte bir kalkti suan varya sarhos gibiyim