- 31 Temmuz 2012
- 2.663
- 6.805
- 158
diyet demek bu demek değil çok yanlış bunlar. ne kadar şartlamışsın kendini. abartmanın lüzumu yok. kocasının kutlamak için ikram ettiği bir viskinin yanında bir parçada çikolata yese sabaha 1000 kilo uyanmazdı diye düşünüyorum. bilinçaltına yanlış msjlar veriyorsun. kesinlikle sana katılmıyorum. diyet yaparım evet sağlıklı olmak adına ama ne kendime ne de beni mutlu etmeye çalışan insanlara hayatı zehir edemem. herşey bi yere kadar herşeyin bir sınırı var. abartmadan herşey tadında güzel![]()
biz kendi doğrularımızı bulacağız.. olaylara iyi niyetle yaklaştığımızda onun da söylediklerini kendimce değerlendirip bir yazı yazdım ifade etmeye çalıştım.. insanlarla olan sosyal ilişkilerimize zarar vermeden orta yolu bulmakla ilgili.. bu konuda seni destekliyorum çünkü benim eşim de 6 yıldır senin sürekli diyette olmandan bıktım dedi geçtiğimiz senelerde..
yani bir karar ver dedi, ya diyetini yap bitir, ya da bırak kilolu kal dedi.. bir aç bir tok yaşamak istemiyorum dedi.. o zamandan beri kendi hayatımdaki düzensizliği ona yansıtmamaya çalışıyorum. akşam yemeği yenecekse oturuyorum yiyorum ama benim porsiyonlarım küçük oluyor, kızartma fln yapmıyorum.. böyle böyle öğreniyoruz işte ya..
bir prenses olarak yaşamayı isterdim..