Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

diyet demek bu demek değil çok yanlış bunlar. ne kadar şartlamışsın kendini. abartmanın lüzumu yok. kocasının kutlamak için ikram ettiği bir viskinin yanında bir parçada çikolata yese sabaha 1000 kilo uyanmazdı diye düşünüyorum. bilinçaltına yanlış msjlar veriyorsun. kesinlikle sana katılmıyorum. diyet yaparım evet sağlıklı olmak adına ama ne kendime ne de beni mutlu etmeye çalışan insanlara hayatı zehir edemem. herşey bi yere kadar herşeyin bir sınırı var. abartmadan herşey tadında güzel :KK66:

biz kendi doğrularımızı bulacağız.. olaylara iyi niyetle yaklaştığımızda onun da söylediklerini kendimce değerlendirip bir yazı yazdım ifade etmeye çalıştım.. insanlarla olan sosyal ilişkilerimize zarar vermeden orta yolu bulmakla ilgili.. bu konuda seni destekliyorum çünkü benim eşim de 6 yıldır senin sürekli diyette olmandan bıktım dedi geçtiğimiz senelerde..

yani bir karar ver dedi, ya diyetini yap bitir, ya da bırak kilolu kal dedi.. bir aç bir tok yaşamak istemiyorum dedi.. o zamandan beri kendi hayatımdaki düzensizliği ona yansıtmamaya çalışıyorum. akşam yemeği yenecekse oturuyorum yiyorum ama benim porsiyonlarım küçük oluyor, kızartma fln yapmıyorum.. böyle böyle öğreniyoruz işte ya..

bir prenses olarak yaşamayı isterdim..

ahahahahha :) limon ve kahve telvesini karıştırıp vücuda da sürünce çatlaklara iyi geliyor demişti arkadaşlar..
siz belki biliyorsunuzdur, benim de yüzümde gözeneklerim çok açık onlara ne yapabiliriz?

onu da burda makalede okudum yulaf ezmesini blendırla çekip un haline getiriyoruz içine biraz limon biraz süt güzelce karıştırıp kuruyana kadar bekletiyoruz bir kere yaptım bende pek bi fark göremedim düzenli yapmak lazım mış . ay onu denedim yaa çatlağın geçtiği yok benimle bir bütün oldu :D belkide fiziksel bişeydir herkesde farklı etki olabilir

Yuppiii misafirler iptal :) buda diyete devam demektir yasasin:)) gerci birinin gelme ihtimali var ama o sorun digil diyetime uygun bisiler yapabilirim kendime :KK49:
Dıyete mısafır yasaklanmalı
Bızde yatılı var hatunda 2 çocuk 4 bende karı habıre pişiriyor yaaaa

kesinlikle değil bide ofis küçük 2 gün kokuyo gitmiyo da kokusu görgüsüz mikroplar. ama sorsan onlardan eliti yok :KK70:
Samımı söylüyorum çocuklarımın yemegını bıle kokusuz yapıp yolluyorum
Sucuklu tost bıle koymam
Ofıs degıl bazıları gerçekten bılınclı yapıyor sanırım
Calıssanda bakalım alım gücün varmı
Borcun harcın var belkı alamıyorsun
Buz böyle bır millet degıldık ne oldu bıze

evet, birbirimizi gaza getirip, imkanın varsa yememelisin durumuna gelmeliyiz.

yaptım ben de valla, 1 kase çok geldi, yarısını yedim, yarını da akşam üstü acıkınca yiyeceğim :)

hadi geçmiş olsun canım, ama o diyet neden bozuluyor? umarım geçerli sebeplerin vardır kuzuuu..

ahahahahha :) limon ve kahve telvesini karıştırıp vücuda da sürünce çatlaklara iyi geliyor demişti arkadaşlar..
siz belki biliyorsunuzdur, benim de yüzümde gözeneklerim çok açık onlara ne yapabiliriz?

hadi bakalım kolay gelsin, süper bir enerji bu..

akşam olmadan yazıyorsunuz ya menülerinizi, birebir uyuyor musunuz? ben vaktim yoksa ertesi sabah yazmayı tercih ediyorum.

bana 1 avuç ceviz fazla geldi, gün de 2 adet diye biliyorum genel olarak ama senin özel bir durumun olabilir. süt veriyorsan bence daha çok yeşillik yemelisin hiç salata göremiyorum.

menünde sıkıntı yok, belki porsiyonların büyük olabilir. kaçan bir nokta olabilir. bu menüye normal şartlarda kilo verilir. hele ki emziriyorsan..

ohhoooo.. süper...

maalesef ben yapmıyorum.. bana uygulaması zor geliyor, hiç bulaşmadım.

hayatımızda insanlar hep olacak.. önemli olan onlara rağmen devam edebiliyor olmamız.. üstesinden gelirsin bence.. onlara da sağlıklı şeyler yap, ayıp fln olmaz..
Sebep sız yemırmı kuzu
Açtım
Üşüyordum
Yorgun eve gelıp hazır yemek bulmanın şımarıklığı

Ter kokusu tikim var
Kışın bıle 3-4 kez üst değiştirim bacım
Cayıyommmm yaaa dermişim

aynen bende de var o kötü kokuya tahammül edemiyorum ama işte önlemini alınca en azından kokmadan dağılıyor . tadı da güzel oluyor sadece lahana koyma patates karnabahar brokoli havuç bi avuçtan biraz az da mısır koyabilirsin hafif tadı gelsin diye de bi kaseye yumurtayla yoğurdu çırp kaynarken karıştır tadı güzel oluyor

ahaha pazartesiler iyidir :KK70: az bişeyden bile epeyi çıkıyo ben küçücük bi tencereye yapmıştım 3 gün yedim :KK70: yaparken mutfağın kapısını kapatmayı aspiratörü ve camları açmayı unutma :KK70:

ben de denemedim biriniz yapsa da beraber yesek..

merhabalar hepinize kuvvetli irade diliyorum..
ben hala düzeni oturtamadım.. malesef menümün dışına çıktım dün akşam yine..ben ettim siz etmeyin kızlar

ya niye bozuluyor o diyet, sen kafaca hazır değil misin onu söyle bana..

gerçekten çok vicdansız insan bunlar yaa hem yemeğe gitmeiyolar hemde yemeği ofise getirtiyolar bi müşteriyi oyalayıp adam yemem diyo inadına söylediler benim oruçlu olduğumu da biliyolar hemde karışık kaşarlı pide söylediler ( çoookk severim :KK43: ) ooff sinir harbi yaşıyorum şuan biraz dolaşmaya çıkayım bari bu mikroplar yemek yerken

dostum tuttuğun oruç boşa gidiyor böyle sinirlenince.. sen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.. sakin ol, insanlar etrafında iyi de olacak kötü de, önemli olan sen herşeye rağmen temiz kalabiliyor musun..

görmemeye çalış bence.. ben olsam öyle yapardım.. Allah kabul etsin bu arada..

Samımı söylüyorum çocuklarımın yemegını bıle kokusuz yapıp yolluyorum
Sucuklu tost bıle koymam
Ofıs degıl bazıları gerçekten bılınclı yapıyor sanırım
Calıssanda bakalım alım gücün varmı
Borcun harcın var belkı alamıyorsun
Buz böyle bır millet degıldık ne oldu bıze

aynen valla insan hadi yaptırdın nezaketen bana da yaptır madem ısmarlıyosun akşam yerim dimi . düşüncesiz işte ay gelse de yemek bende dışarı çıksam iki hava alırım hem iyi oluyo

dostum tuttuğun oruç boşa gidiyor böyle sinirlenince.. sen ne yapıyorsan kendine yapıyorsun.. sakin ol, insanlar etrafında iyi de olacak kötü de, önemli olan sen herşeye rağmen temiz kalabiliyor musun..

görmemeye çalış bence.. ben olsam öyle yapardım.. Allah kabul etsin bu arada..

içten içe kızıyorum da işte düşüncesizliği beni sinirlendiriyor normalde hep dışarda yerler biri gelince lokantaya götürür bugun niyetli olduğumu söyledim ya inat eder gibi yapması kızdırıyor beni. .

içten içe kızıyorum da işte düşüncesizliği beni sinirlendiriyor normalde hep dışarda yerler biri gelince lokantaya götürür bugun niyetli olduğumu söyledim ya inat eder gibi yapması kızdırıyor beni. .

bazen algıda seçicilik oluyor.. evet hatalılar.. bunun tartışmaya açık hiçbir yeri yok.. ama senin sınavın belki de bu bugünlük.. tuttuğun orucun diyeti... ben kendim o durumda kalsam böyle düşünürdüm.. Onları da bana Allah gönderiyor, irademi sabrımı sınıyor derdim.. kalbini güzel tut.. inşallah Allah onların içine de merhamet ve biraz sevgi verir, hataları yüzüne çarpar ve sayende bir ders alırlar.. başka insanları zor durumda bırakmamayı öğrenirler..

toplum olarak en eksik yanımız bence empati. herkes sadece kendini düşünüyor. inşallah öğreneceğiz..

Kizlar birsey sorucam arkadas tavuk pirinc pilavi getirmis evinde yapmis herkes yesin diye getirmis ablamiz emekli oluyorda :)) yesem olurmu kizlar ne kadar kalori var

Kizlar birsey sorucam arkadas tavuk pirinc pilavi getirmis evinde yapmis herkes yesin diye getirmis ablamiz emekli oluyorda :)) yesem olurmu kizlar ne kadar kalori var
Abartmadan tadına bak
2 kaşık bır dl ekmek say hesapla gülüm

bazen algıda seçicilik oluyor.. evet hatalılar.. bunun tartışmaya açık hiçbir yeri yok.. ama senin sınavın belki de bu bugünlük.. tuttuğun orucun diyeti... ben kendim o durumda kalsam böyle düşünürdüm.. Onları da bana Allah gönderiyor, irademi sabrımı sınıyor derdim.. kalbini güzel tut.. inşallah Allah onların içine de merhamet ve biraz sevgi verir, hataları yüzüne çarpar ve sayende bir ders alırlar.. başka insanları zor durumda bırakmamayı öğrenirler..

toplum olarak en eksik yanımız bence empati. herkes sadece kendini düşünüyor. inşallah öğreneceğiz..

haklısın gerçekten. Empati dediğin gibi insan ilişkilerinde çok mühim bi etmen

biz kendi doğrularımızı bulacağız.. olaylara iyi niyetle yaklaştığımızda onun da söylediklerini kendimce değerlendirip bir yazı yazdım ifade etmeye çalıştım.. insanlarla olan sosyal ilişkilerimize zarar vermeden orta yolu bulmakla ilgili.. bu konuda seni destekliyorum çünkü benim eşim de 6 yıldır senin sürekli diyette olmandan bıktım dedi geçtiğimiz senelerde..

yani bir karar ver dedi, ya diyetini yap bitir, ya da bırak kilolu kal dedi.. bir aç bir tok yaşamak istemiyorum dedi.. o zamandan beri kendi hayatımdaki düzensizliği ona yansıtmamaya çalışıyorum. akşam yemeği yenecekse oturuyorum yiyorum ama benim porsiyonlarım küçük oluyor, kızartma fln yapmıyorum.. böyle böyle öğreniyoruz işte ya..

bir prenses olarak yaşamayı isterdim..

aynen etrafımızdakileri sıkmadan yapmalıyız herşeyi ve ben artık taktıkça kilonun yerinde saydığına inanmaya başladım. her lokmada bu kadar hesap yaparsam bana zaten kesin olarak kilo ve yağ olarak döneceğine inanıyorum. ve ben bu kadar hesapla zayıflar isemde korumak bir eziyet olur hızla geri alırım diye düşünüyorum. herşey dozunda güzel evet sağlıklı beslenelim bunu yaşam biçimi haline getirelim zaten sonucunu alacağımıza inanıyorum. benim kuzen aynı bu kafayla zayıfladı önce diyetisyene gitti 1 aylık bir program aldı nasıl beslenmesi gerekiyor hatası ney anladı bir daha gitmedi düzenini oturttu 50 kiloda sabitledi. ve herşeyden yiyordu ama abartmadan ölçülü bir şekilde.

oturup bir kazan pirinç pilavı yerim, çok severim. ama o da şeker be.. boşver.. tavuklarından tat, gerekirse ara öğününü yemezsin..

ben birara mecburi diyet yapmıştım sağlıkla alakalı. yemek ayarlamaktan bıkıp haşlanmış pirinç ve ton balığı yemeye başlamıştım 3 hafta kadar yedim sabah akşam arada değişiklik yaptım tabi. 52 kilodan 48e düşmüştüm. pirinç yağ ile yapılmazsa kilo verdiriyor ve tadınıda ben çok sevmiştim.

Back
X