- 7 Şubat 2008
- 8.388
- 7.461
- 723
- 41
Benim işim yarına kalıcak galibagünaydın kaç gündür bende 2 hafta sonrasına randevu alıcam dişçiden mhrs den alamıyorum sistem mi değişmiş nolmuş anlamadım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim işim yarına kalıcak galibagünaydın kaç gündür bende 2 hafta sonrasına randevu alıcam dişçiden mhrs den alamıyorum sistem mi değişmiş nolmuş anlamadım
O şeker her seyi baskiliyor. Yogurt ev yoğurdu mu?Yoğurtu hiç adam yerine koymuyorsun bakıyorum :))
Afiyet olsun avmde evde getirdiğim börülce yemeğini yemiştimBir saat yemek molasına denk geldim gittim kuru (kara) erik, çiğ fındık, elma filan aldım birazdan yemek için :)) sağlıklı insan görsünler :)))
Oğlum da 14 temmuz canim cumlemizinkini insallahAaa benim kizimla Ayni18 temmuzda doğdu benim kızım
allah bagislasin canimm
Yemeği eşimin sayesinde yedim canim yoksa oda yoktu:)bak yemek yemişşin nihayet. öğlene de bir sebze koysaydın süper olacaktı.
Bir haftadır evet.. bence o kadar şekerin bir mahsuru yok ben en çok kilo verenler arasındayım :))O şeker her seyi baskiliyor. Yogurt ev yoğurdu mu?
Sanada afiyet olsun canımAfiyet olsun avmde evde getirdiğim börülce yemeğini yemiştim![]()
Afiyet olsun canımBir saat yemek molasına denk geldim gittim kuru (kara) erik, çiğ fındık, elma filan aldım birazdan yemek için :)) sağlıklı insan görsünler :)))
seni sopayla kovalarım.
bende çok severim deniz börülcesini ama mevsimi değil güzeli yok kiSabada afiyet olsun canımbörülcesi dedin aklıma Deniz börülcesi soktun bir ara alayım
Yaaa spor yapsaydın bir sonraki günde yapacak gücün olurdu![]()
Yesil mercimekli de yapiliyor. Karnibaharla yapilani ben de duymamistim.
Allah kabul etsin canim
Aksam yediklerin cok gibi gozuksede fazla zararli seyler degil
Ya ama ceviz reçeli olsa yemezmiydin ha söyle yemezmiydinseni sopayla kovalarım.
bak ne güzel şekersiz tarfler arayıp buluyoruz sen tutup reçel de müsli şekerinden bir şey olmaz de
bende çok severim deniz börülcesini ama mevsimi değil güzeli yok kibirde perşembe günü yeme tuzluya ödem yapar..
![]()