Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tebrikler canım

Süper ya....boyun kaç canım . Kilolarımız yakınmış
Boyum kısa canım benim.153 oyuzden kilo çok belli oluyor
Tebrikler güzel canım

Senin sporların yanında baklavalar korksun. Onlar kendini hemen vücut dışına atıyorlardır. Tebrikler

Çok güzel ya harika boyun kaç canım hedefin çok düşük

VAVv İlk günden 500 gr çok iyi

Bu hafta çalıştık kaptanım seni utandırmayacağız

Tebrikler canım

Bu arada maydonoz herkese yaramaz, herkes kafasina gore yapmasin kizlar oyle ortaya yazdim ama, ozellikle reglliyken veya bobrek problemi olanlar dikkat etmeli :KK43:

philosophergirl philosophergirl canim o kadar spor harbiden nereye gitti? kas yapiyor olmayasin :) bendede ayni sey soz konusu, bayagi spor yaptim her zamankinden daha fazla ama verilen kilo az :KK34:
Çok spor yapıldığında kas şişebiliyor uzmanlar masaj önerıyor bu durumda yada sıcak soguk su şoklaması
Nıtekım pis asıtler kasların arasına sıkışıyor ve agrı yapıyor
Hanı et kesıgı yada hamlama denır ya halk arasında ıste bu nedenden

Sabıt olmak nıye ki
Nıye negatıf enerjı yolluyon şimdi evrene
100 gr bıle olsa eksı olacaksın
Bu hafta lütfen spor yapma
Normal de her gün 1 saatten fazla yaptım bu hafta o zaman şöyle yapalım abla incelme programına başladım 6 haftalik önümüzdeki hafta 3 güne dağılmış o da toplam 56 dakika falan yapıyor. Yarım kalmasın onları yapayım bir tek

Eklentiler

• Screenshot_20171229-122148.webp
    Screenshot_20171229-122148.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 21
Bende bu hafta sadece yoga yapicam, bacaklarim, kalcam ve karin bolgemde kaslanmalar olduguna eminim.. yoga ve mekik, ip atlama, goyus kasi ezgersizleri bunlar simdilik yeterli benim icin :) abi gene cok yapicam ben yaa :D

Çok spor yapıldığında kas şişebiliyor uzmanlar masaj önerıyor bu durumda yada sıcak soguk su şoklaması
Nıtekım pis asıtler kasların arasına sıkışıyor ve agrı yapıyor
Hanı et kesıgı yada hamlama denır ya halk arasında ıste bu nedenden
Kuzum ben o hamlanma kismini geceli bayagi oldu :) at gibi olmaya basladim ahahaha

Normal de her gün 1 saatten fazla yaptım bu hafta o zaman şöyle yapalım abla incelme programına başladım 6 haftalik önümüzdeki hafta 3 güne dağılmış o da toplam 56 dakika falan yapıyor. Yarım kalmasın onları yapayım bir tek
Sadece sporu azalt kı bedenın şaşırsın belkı kırarsın takılmayı

sen onu 1-2 gune dusur.. araya yoga SIKISTIR ben oyle yapiyorum bu hafta sadece fazla asildim canim

Ben diyetimi azaltamam ayol :) .. ama odem filan toplamis olabilirsin bir sebepten.. olabilir, yorgunluk bile yapar :KK66: Detoks yapalim soyle en iyisinden.. ben maydonoz + limon yapicam.. annem bu sekilde her seferinde 3 kilo veriyodu :)
Ben de azaltmayı düşünmüyorum belki ufak tefek değişiklikler yaparım.
Sadece sporu azalt kı bedenın şaşırsın belkı kırarsın takılmayı
Inşallah abla ya bu hafta öyle yapayım bakayım vücut eskiden hareketsizdi birden fazla yükleme de yapmış olabilirim.

***13.TAKIM 550.ETAP***

nefertityy (74.3/)sabit
Bydelikız (67.3/
Bademellaa (56.7/57.6/+0.9/%-1.58)
phılosophergirl (66/)kılosu sabit
Aglamaktankorkma (53.8/53.4/0.4/%0.74)
sananesanane (70.9/
keryneia (60.3/59.9/0.4/%0.66)
Zerra (70/68.7/1.3/%1.86) 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60
Bengi_(56.4/56.3/0.1/%0.18) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
umudum2 (69.8/68.1/1.7/%2.44) 9 aralık tarıhınde 71.6 takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
NEHIR34(75.7/74.9/0.8/%1.06) 12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65
praying Angel (53.4/52.1/1.3/%2.43) 1. aralıkta 54 koli takıma gelen üye hedef kılo 48
13.takım ortalaması :

Aday lıste
sevimlimmm (64.4/63.9/0.5/%0.78) 10 aralıkta 67 kılo takıma gelen üye hedef kılo 60
Behmen (79.5/79/0.5/%0.62)27 aralıkta 79.5 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo
denizee (65/ 28 aralıkta 65 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

Ikı gün hıc bırsey yapma lütfen olurmu
Sonrası ben sana bır detoks verecem
Notlarımı karıstırayım da
Bana güven ama o takılma degıl bence kac kılo verdınde takıldı
ben de istiyorum o detokstan accık daha kilo vereyim
qqberilceee, post: 54085455, member: 310605"]Ayyyy canısı kuzum kurban olayım benı mı düşündün
Mısal
Geçen hafta 12234
Bu hafta1244
Fark 124
Yüzde 13457

Gıbı
Ama her halükarda ben yıne hesaplarım[/QUOTE]

:p

48 çok az değil mi canım

zerra zerra bana hakkını helal edersen sevimliyi listeye alacam
Ama yuregınde zerre kadar bır kırgınlık olursa söyle almıyacam
Kendıside ıstemıyor ben sadece yenı yıla tam kadro gelelım ıstıyorum
Bır devır kapatalım bu cuma
Haftaya her duygu gıbı takvımde yenıylen dolu dızgın hedefe kitlenelım
Ama Allah hakkı için içinde en ufak kırgınlık varsa belırt almıyacam

hiç sorun değil canım girsin tabi..ama kurallar olması tabi çok iyi ben başta frkedemedim tam olarak..

kızlar tartıda 1.3 kg eksilmiş göründe çok sevindim..cumartesi pazar pazartesi kötüydü misafirimden dolayı menü bile paylaşmamıştım.bu sabah bu gazla çocukları okula bıraktıktan sonra yürüyüşe gittim.0 derecede 45 dak yürüyüş parkurunda yürüdüm..anam bütün millet meğer burda yürüyormuş.ben kendimi hızlı zannederken kaplumbağa gibi kaldım:KK58:artık hafta sonları burda yürüyeceğim .hep beraber yürümek çok zevkliymiş.
benim için kırılma noktası67-68 li kilolar4 yıldır bu kilolardayım.bundan sonra benim için asıl süreç başlıyor:spor:

Back
X