Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

kendi isini yapmis olmanin verdigi bir rahatlik disarida bu kadar rahat olmaz, ama tabi isini duzgun yaptiginda pek dokunmuyolar genel olarak :) maksat gemi yurusun :KK66:
Aynen öyle
Cevremde herseye şikayet eden tıpler olmadığı sürece bır şekılde iş yurur zaten
Alfabede kaç harf varsa bende o kadar plan olur hep

berilceee berilceee
Bildirim formatı nasıl olmalı canım seni çok yormayalım hesaplama adına.zaten çok uğraşıyorsun bir de bizim yapabileceğimiz şeyler için seni yormayalım
Ayyyy canısı kuzum kurban olayım benı mı düşündün
Mısal
Geçen hafta 12234
Bu hafta1244
Fark 124
Yüzde 13457

Gıbı
Ama her halükarda ben yıne hesaplarım

Yuzde hesaplamasinda gecen haftayimi baslangic haftayimi baz aliyoruz arkadaslar?

Kilo bildirimi
Geçen cuma 56.9
Bu sabah 57.6
+700

Bu doğum günüsü menüsü beni ne hale getirdi ne yedik ne yedik bu hafta artıya geçtim kusura bakmayın kızlar. Yinede gelip bir kilo bildirimi yapayım dedim.

berilceee berilceee nefertityy nefertityy

Kilo bildirimi
Geçen cuma 56.9
Bu sabah 57.6
+700

Bu doğum günüsü menüsü beni ne hale getirdi ne yedik ne yedik bu hafta artıya geçtim kusura bakmayın kızlar. Yinede gelip bir kilo bildirimi yapayım dedim.

Canım sen de yolunacaklar listesine hoşgeldin

Kilo bildirimi
Geçen cuma 56.9
Bu sabah 57.6
+700

Bu aksam yemege cikiyorum ofisle

Pazar yilbasi habire girtlak

Pazartesi arkadaslarla her sene yaptigimiz sabah kahvaltisina gidicez ..

***13.TAKIM 550.ETAP***

nefertityy (74.3/)sabit
Bydelikız (67.3/
Bademellaa (56.7/57.6/+0.9/%-1.58)
phılosophergirl (66/)kılosu sabit
Aglamaktankorkma (53.8/
sananesanane (70.9/
keryneia (60.3/59.9/0.4/%0.66)
Zerra (70/68.7/1.3/%1.86) 5 aralıkta 73 kılo ıle takıma gelen ye. Canım ni üye hedef kılo 60
Bengi_(56.4/56.3/0.1/%0.18) 10 aralık tarıhınde 57.4 kılo takıma gelen yeni üye hedef kilo 54.5
umudum2 (69.8/68.1/1.7/%2.44) 9 aralık tarıhınde 71.6 takıma gelen yeni üye hedef kılo 55
NEHIR34(75.7/74.9/0.8/%1.06) 12 aralıkta 77.7 kılo ıle takıma gelen yeni üye hedef 65
praying Angel (53.4/52.1/1.3/%2.43) 1. aralıkta 54 koli takıma gelen üye hedef kılo 48
13.takım ortalaması :

Aday lıste
sevimlimmm (64.4/63.9/0.5/%0.78) 10 aralıkta 67 kılo takıma gelen üye hedef kılo 60
Behmen (79.5/79/0.5/%0.62)27 aralıkta 79.5 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo
denizee (65/ 28 aralıkta 65 kılo takıma gelen yeni üye hedef kılo 55

philosophergirl philosophergirl canim o kadar spor harbiden nereye gitti? kas yapiyor olmayasin :) bendede ayni sey soz konusu, bayagi spor yaptim her zamankinden daha fazla ama verilen kilo az :KK34:
Vallah bilmiyorum canım acaba diyorum geçen hafta regl oldum dedim ya benim sadece bir gün ama çok az geldi ama 3-4 gün çok ağrım oldu o yüzden mi diyorum. Yoksa senin dediğin gibi mi? Eğer önümüzde ki hafta da sabit falan çıkarsam bu diyet işini gözden geçireceğim.

Kilo bildirimi
Geçen cuma 56.9
Bu sabah 57.6
+700

Salı gününde berı yoksun canım
Bırde aradakı fark 900 gr
Bu son olursa sevınırım
Yınede gelıp kılo bıldırımını anlamadım ınan
Listede mecburı kilo bıldırımı

Son düzenleme:
Vallah bilmiyorum canım acaba diyorum geçen hafta regl oldum dedim ya benim sadece bir gün ama çok az geldi ama 3-4 gün çok ağrım oldu o yüzden mi diyorum. Yoksa senin dediğin gibi mi? Eğer önümüzde ki hafta da sabit falan çıkarsam bu diyet işini gözden geçireceğim.
Sabıt olmak nıye ki
Nıye negatıf enerjı yolluyon şimdi evrene
100 gr bıle olsa eksı olacaksın
Bu hafta lütfen spor yapma

Ben diyetimi azaltamam ayol :) .. ama odem filan toplamis olabilirsin bir sebepten.. olabilir, yorgunluk bile yapar ;) Detoks yapalim soyle en iyisinden.. ben maydonoz + limon yapicam.. annem bu sekilde her seferinde 3 kilo veriyodu :)

zerra zerra bana hakkını helal edersen sevimliyi listeye alacam
Ama yuregınde zerre kadar bır kırgınlık olursa söyle almıyacam
Kendıside ıstemıyor ben sadece yenı yıla tam kadro gelelım ıstıyorum
Bır devır kapatalım bu cuma
Haftaya her duygu gıbı takvımde yenıylen dolu dızgın hedefe kitlenelım
Ama Allah hakkı için içinde en ufak kırgınlık varsa belırt almıyacam

Back
X