- 4 Ağustos 2011
- 26.938
- 41.404
- 798
HosgeldınBen geldiiim. Artik buralardayim. Bu sondu. Bugün 16 ocak 2018. 4 ay sonra yaanii 16 Mayıs 2018 hedefim 80 kg olmak. Hem doğumgünüm, hem ramazanın ilk günü![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HosgeldınBen geldiiim. Artik buralardayim. Bu sondu. Bugün 16 ocak 2018. 4 ay sonra yaanii 16 Mayıs 2018 hedefim 80 kg olmak. Hem doğumgünüm, hem ramazanın ilk günü![]()
Abla gram iştah kalmadıIkı haftadır bıldırım yapmadın
Listeyı düşün ortalaman 3 e bölünecek bunuda düşün
Burda aç gezenlerıde düşün emi
Ben 21 yasina kadar 46 ile 53 kilo arasiydim kemiklerim gozukuyordu evlendikten sonra kilo alimi basladi malesefSen 116 oldunmu hıc
Bende 50 olmadım be annem
Cok gecmis olsunIyi geceler arkadaslar. Gecmisi okumaya calistim ama beceremedim. Cunku 2761 bildirim gecmis en son girdigimden bu yana. Umarim iyisinizdir ve hersey yolundadir. Malasef bir sure daha aktif olamiyacagim. Cunku iki kolumda iptal sag kirik alcida sol bandajli cok zor yaziyorum o yuzden. Ama kk yi ozledim 13.takimi ozledim sizleri cok ozledim. Artik annemi de sag salim evimize getirdigimize gore cok sukur ara ara bakabilirim insallah. Ki yapmayaliyim yoksa kilo degil ton olarakbildirim yapicam. Biraz goz gezdirdim de aska geldim yine. Diyetisyenim bile vazgecti nerdeyse benden. Bu gidise dur demem lazim. Hepinizi sevdigimi hatirlatarak herseyin gonlunuzce oldugu gunler diliyorum.
![]()
Aynen oyle canim 1 kilo verebilmek icin 7000 kalori harcamak gerek en ideali haftada 500 gr ile 1 kilo arasi verebilmek kilo verirken saglimizdan da olmayalim hem hizli verilen kilo hizlica da geri geliyor.onemli olan yagdan verebilmek.Merhaba kızlar
Dün kantarın topuzunu fazla fazla kaçırdım
Yaklaşık 12 gündür aynı kilodayım bazen artı bile oluyor
Ve birçok şeye hayır dedim
6 san sonra 1 gün hariç bişey yemedim
Yedim de yedim canım çok sıkıldı
Derdim herhafta çok kilo vermek değil
Ama 600/700 gitse razıyım
Sabah toparladım yeniden başladım
Yavruyu baleye goturunce ye bence berilim baska bosluk yok gibi kolay gelsin cok yogun bi gunmusKuzular spor yApıldı geldım
Kaynana gelecek dıye sporumu bırakayım be yaaaa saat 10.30 kayve ıcıp gırısıyım yemek işine
Aksam 18.00 havaalanında olacam
Evden 16.30 çıkmak lazım
Sıpanın 14.30 da balesı var
Hangı ara yemek yesek
Kılo fazlaysa kılonın %8-10 arası verılmesı saglıklı amaBen 21 yasina kadar 46 ile 53 kilo arasiydim kemiklerim gozukuyordu evlendikten sonra kilo alimi basladi malesef
Cok gecmis olsun
Aynen oyle canim 1 kilo verebilmek icin 7000 kalori harcamak gerek en ideali haftada 500 gr ile 1 kilo arasi verebilmek kilo verirken saglimizdan da olmayalim hem hizli verilen kilo hizlica da geri geliyor.onemli olan yagdan verebilmek.
Oda cok erken olurYavruyu baleye goturunce ye bence berilim baska bosluk yok gibi kolay gelsin cok yogun bi gunmus
Tabiki kilo fazlaysa kayip da artmasi lazim berilim.Kılo fazlaysa kılonın %8-10 arası verılmesı saglıklı ama
100 küsür bırı haftada 0.5 verırse bır hata vardır bence
O zaman hava alanina gitmeden yemegini yer cikarsin olmaz mi kaynana gelince de oyer sen de kahve icersinOda cok erken olur
Bale 3.30 da büyüyor 4.10 gıbı eve gelırsek yer çıkarız
Yemek işini cok dert edıyom
Dışarda yemeyı beceremıyom
Yoldan sapıyom hep
Hadi bakalimm superrr :))) aksam toplasalimBayaği kurcaladım dediğin gibi basit biseylerle plan yaptım akşam basliorum![]()
bende onu dusunuyodum.. :) aslinda gorebilirsiniz ama nasil gostericem acamamda :) elbisemi giyinsem ahaha bilemedim :)Vücudunu bız ne ara görecez fıstık
:))) senin boyun kacti canim yaKuzum hıc hatırlamıyom ben 50 olduğumu
Acaba 50 olmadan 70 emı atladım kı
O zaman ben de mi kol ve karın mi çalışsam benim de bir yerlerimi küçültmeye ihtiyacım varKol ve karin egzersizleri cok hosuma gitti 12 dak. 55 kcal yakiyorum, goyuslerimde yaza kadar iyice diklesirse degmeyin keyfime :)))
Bu arada goyuslerim bir beden kuculdu, tekrar c cup oldum :) d kullaniyorum ama bol geliyor artik doldurmuyor :)
Sen de benim gibi duraklama dönemine girmişsin canım atlatirsan emin ol hizli bir şekilde zayıflamaya devam edersinMerhaba kızlar
Dün kantarın topuzunu fazla fazla kaçırdım
Yaklaşık 12 gündür aynı kilodayım bazen artı bile oluyor
Ve birçok şeye hayır dedim
6 san sonra 1 gün hariç bişey yemedim
Yedim de yedim canım çok sıkıldı
Derdim herhafta çok kilo vermek değil
Ama 600/700 gitse razıyım
Sabah toparladım yeniden başladım
Abla sen dedin ya 1 ay olması lazım şubat in ilk haftası ölcecegizFıstıklar bu ıkıncı haftam sporda kaç haftada etkı görülür
Şimdi ölçmeye korkuyom moralım bozulmasın dıye
IskenderKızlar bursaya gidiyoruz eşim bisiler ayarlamış suprüz yemek falan inşallah kilo alıp dönmem![]()
Bana da uyar şöyle güzel bir spor sabah bir posta yaptım akşam da yaparımHadi bakalimm superrr :))) aksam toplasalimphilosophergirl ida cagiralim yapalim :)
O zaman ben de mi kol ve karın mi çalışsam benim de bir yerlerimi küçültmeye ihtiyacım var
Sen de benim gibi duraklama dönemine girmişsin canım atlatirsan emin ol hizli bir şekilde zayıflamaya devam edersin
Abla sen dedin ya 1 ay olması lazım şubat in ilk haftası ölcecegiz
Iskender
Bana da uyar şöyle güzel bir spor sabah bir posta yaptım akşam da yaparım
Kuzum dün urfa kebap yedim midem bulaniyo yaO zaman ben de mi kol ve karın mi çalışsam benim de bir yerlerimi küçültmeye ihtiyacım var
Sen de benim gibi duraklama dönemine girmişsin canım atlatirsan emin ol hizli bir şekilde zayıflamaya devam edersin
Iskender
Bılemedım kibende onu dusunuyodum.. :) aslinda gorebilirsiniz ama nasil gostericem acamamda :) elbisemi giyinsem ahaha bilemedim :)
Öyle yapacam artık canımO zaman hava alanina gitmeden yemegini yer cikarsin olmaz mi kaynana gelince de oyer sen de kahve icersin
Ben hep kendı kolodaslarımı dusunuyom yaTabiki kilo fazlaysa kayip da artmasi lazim berilim.
Ben 60 li 70 li kilolar icin dediydim.
Ben 176 yım:))) senin boyun kacti canim ya
Yok balım onu bılıyom ay sonu yapacazdaO zaman ben de mi kol ve karın mi çalışsam benim de bir yerlerimi küçültmeye ihtiyacım var
Iskender