Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sen 116 oldunmu hıc
Bende 50 olmadım be annem
Ben 21 yasina kadar 46 ile 53 kilo arasiydim kemiklerim gozukuyordu evlendikten sonra kilo alimi basladi malesef
Iyi geceler arkadaslar. Gecmisi okumaya calistim ama beceremedim. Cunku 2761 bildirim gecmis en son girdigimden bu yana. Umarim iyisinizdir ve hersey yolundadir. Malasef bir sure daha aktif olamiyacagim. Cunku iki kolumda iptal sag kirik alcida sol bandajli cok zor yaziyorum o yuzden. Ama kk yi ozledim 13.takimi ozledim sizleri cok ozledim. Artik annemi de sag salim evimize getirdigimize gore cok sukur ara ara bakabilirim insallah. Ki yapmayaliyim yoksa kilo degil ton olarak :skandal:bildirim yapicam. Biraz goz gezdirdim de aska geldim yine. Diyetisyenim bile vazgecti nerdeyse benden. Bu gidise dur demem lazim. Hepinizi sevdigimi hatirlatarak herseyin gonlunuzce oldugu gunler diliyorum.
:KK37:
Cok gecmis olsun
Merhaba kızlar
Dün kantarın topuzunu fazla fazla kaçırdım
Yaklaşık 12 gündür aynı kilodayım bazen artı bile oluyor
Ve birçok şeye hayır dedim
6 san sonra 1 gün hariç bişey yemedim
Yedim de yedim canım çok sıkıldı
Derdim herhafta çok kilo vermek değil
Ama 600/700 gitse razıyım
Sabah toparladım yeniden başladım
Aynen oyle canim 1 kilo verebilmek icin 7000 kalori harcamak gerek en ideali haftada 500 gr ile 1 kilo arasi verebilmek kilo verirken saglimizdan da olmayalim hem hizli verilen kilo hizlica da geri geliyor.onemli olan yagdan verebilmek.

Kuzular spor yApıldı geldım
Kaynana gelecek dıye sporumu bırakayım be yaaaa saat 10.30 kayve ıcıp gırısıyım yemek işine
Aksam 18.00 havaalanında olacam
Evden 16.30 çıkmak lazım
Sıpanın 14.30 da balesı var
Hangı ara yemek yesek
Yavruyu baleye goturunce ye bence berilim baska bosluk yok gibi kolay gelsin cok yogun bi gunmus

Ben 21 yasina kadar 46 ile 53 kilo arasiydim kemiklerim gozukuyordu evlendikten sonra kilo alimi basladi malesef

Cok gecmis olsun

Aynen oyle canim 1 kilo verebilmek icin 7000 kalori harcamak gerek en ideali haftada 500 gr ile 1 kilo arasi verebilmek kilo verirken saglimizdan da olmayalim hem hizli verilen kilo hizlica da geri geliyor.onemli olan yagdan verebilmek.
Kılo fazlaysa kılonın %8-10 arası verılmesı saglıklı ama
100 küsür bırı haftada 0.5 verırse bır hata vardır bence

Kol ve karin egzersizleri cok hosuma gitti 12 dak. 55 kcal yakiyorum, goyuslerimde yaza kadar iyice diklesirse degmeyin keyfime :)))

Bu arada goyuslerim bir beden kuculdu, tekrar c cup oldum :) d kullaniyorum ama bol geliyor artik doldurmuyor :)
O zaman ben de mi kol ve karın mi çalışsam benim de bir yerlerimi küçültmeye ihtiyacım var :işsiz:
Merhaba kızlar
Dün kantarın topuzunu fazla fazla kaçırdım
Yaklaşık 12 gündür aynı kilodayım bazen artı bile oluyor
Ve birçok şeye hayır dedim
6 san sonra 1 gün hariç bişey yemedim
Yedim de yedim canım çok sıkıldı
Derdim herhafta çok kilo vermek değil
Ama 600/700 gitse razıyım
Sabah toparladım yeniden başladım
Sen de benim gibi duraklama dönemine girmişsin canım atlatirsan emin ol hizli bir şekilde zayıflamaya devam edersin
Fıstıklar bu ıkıncı haftam sporda kaç haftada etkı görülür
Şimdi ölçmeye korkuyom moralım bozulmasın dıye
Abla sen dedin ya 1 ay olması lazım şubat in ilk haftası ölcecegiz
Kızlar bursaya gidiyoruz eşim bisiler ayarlamış suprüz yemek falan inşallah kilo alıp dönmem :KK70:
Iskender
Hadi bakalimm superrr :))) aksam toplasalim philosophergirl philosophergirl ida cagiralim yapalim :)
Bana da uyar şöyle güzel bir spor sabah bir posta yaptım akşam da yaparım

O zaman ben de mi kol ve karın mi çalışsam benim de bir yerlerimi küçültmeye ihtiyacım var :işsiz:

Sen de benim gibi duraklama dönemine girmişsin canım atlatirsan emin ol hizli bir şekilde zayıflamaya devam edersin

Iskender

incelme olcutu yada buna benzer baska bir program var 7 dak. squat sinav filan yaptirip hizlica kalori yaktiriyor.. onu mutlaka yapiyorum.. sonra kol ve karin.. hatta ustune birde yoga yapsam tam olucak :) en son twister.. onu tv izleyerek yapiyorum sorunsuz cerez niyetine ahahahaa

Iskender

Kuzum dün urfa kebap yedim midem bulaniyo ya :(

Iskender

Yok balım onu bılıyom ay sonu yapacazda
Ben ne zaman erıdıgımı hıssederım

Back
X