• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Tatlı krizleri yanlış beslenme kaynaklı 2-3 haftada çözülebilecek bir sey..
Muhtemelen ondan dır ama uykusuzluk sabaha kadar ekstra ev işi çocuk emzirme hareketine yetişemiyorum o yüzden de çok kriz geliyor enerji bitiyor. Tarçınlı yeşil elma çok güzel kesiyo. Elmam bitti aldırmayı unuttum:işsiz:. Karbonhidrat alımı sarella çılgınlığını çıkarırsak nasıl peki o bidaha olmicak çünkü :(

Muhtemelen ondan dır ama uykusuzluk sabaha kadar ekstra ev işi çocuk emzirme hareketine yetişemiyorum o yüzden de çok kriz geliyor enerji bitiyor. Tarçınlı yeşil elma çok güzel kesiyo. Elmam bitti aldırmayı unuttum:işsiz:. Karbonhidrat alımı sarella çılgınlığını çıkarırsak nasıl peki o bidaha olmicak çünkü :KK43:
söyle düşün o sarella cidden zehir. ne sana faydalı ne bebeğine içinde palm yağı glikoz şurubu berbat şeyler var. sarelladan mahrum kalmıyorsun sağlığın için yememeyi tercih ediyorsun..
yetersiz beslenme sadece doğru şeyleri yemen lazım.

Günaydın kızlar, güzel bir gün olsun inşşşallahhh :halay: evde mezura yok maalesef. Dışarı çıkamıyorum, eşime söyledim kızdı, bitmedi bi isteğin diye. En kısa zamanda tedarik edeceğim.
başkaaaa..
gidip hemen alsın yaaa tabi bitmeyecek isteklerin.. bi zahmet En Büyük KK

Benim reglim 1 haftadır gecikti kızlar fena bi şişliğim var.yeni doğum yaptığım için düzenim değişiyor galiba
Yaa sıkıntısı neyse de karnım davul gibi göbek aldı başını gitti
İnşallah olurum biran önce :KK43:
Bebisini emziyorsan adet duzensizlikleri olabilir canim amaa boyle diyerek kardes gelme ihtimaline karsi dikkatli ol arkadasim eger istemezsin.

Kullanıcı Adı :morsincap
İsim (İsteğe Bağlı ):KK70:ilek
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ısparta
Boyunuz :162
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz :hamileliğimde aldığım kiloları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu perşembe Doğum yaptım ve çok sağlıksız besleniyorum sanırım duygusal açlık yaşıyorum ama bununla başetmem lazım çünkü zayıf hallerimi çookkk özledim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır.

Hanımlar merhaba lütfen Benide aranıza alın burda kilo verebileceğime inanıyorum :KK49:
Hosgeldin arkadasim. Ama yeni dogum yapmissin kendini toparlamak icin biraz zaman tanisaydin kendine. Bu arada hayirli saglikli uzun omurlu olsun bebisin.

başkaaaa..
gidip hemen alsın yaaa tabi bitmeyecek isteklerin.. bi zahmet En Büyük KK
Alamam dedi, ben de söylendim:KK34: Markete dersen giderim ama bi milyonculara, manifaturacılara gitmem dedi. Yarın kayınvalideme gideceğiz orada mezura var, onla ölçüp yazacağım canımm

söyle düşün o sarella cidden zehir. ne sana faydalı ne bebeğine içinde palm yağı glikoz şurubu berbat şeyler var. sarelladan mahrum kalmıyorsun sağlığın için yememeyi tercih ediyorsun..
yetersiz beslenme sadece doğru şeyleri yemen lazım.
Aramızda kalsın içeriği çok güzel birazda o cezbetti glikoz ve soya içeren hiçbirşey yemem ama en güzeli paketli tüm zehirlerden uzak durmak çok güzel motive ediyorsun cnm çok çokk tşk

Canım ara öğünde tek bir meyve ile doymayacağım süylendi onun için aldırdım. Marketten almış eşim fındık ve badem, paketli, umarım çiğdir:işsiz:
Emzirmenin haricinde de meyve yaninda kuruyemis sut yada ayran tuketilmeli.

Alamam dedi, ben de söylendim:KK34: Markete dersen giderim ama bi milyonculara, manifaturacılara gitmem dedi. Yarın kayınvalideme gideceğiz orada mezura var, onla ölçüp yazacağım canımm
Ben şöyle yapıyorum birşeyle ölçüp eşimin metresinde bakıyorum :KK49: evde metre varsa deneyebilirsini peki ölçüde mi veriyoruz bende ölçeyim kendimi :KK30:

Günaydın kızlar iyi bir gün olsun hepimiz için.. İnanılmaz uykum var hala ayılamadım, her sabah 6da kalkıyorum..
İnanılmaaaz uykum vvaaar :KK43:
Iyi bir gun olsun canim. Calismiyorsan cik acik havada yuruyus yap spor yap acilirsin tatlim. :spor:Yat uyu dicem sandin de miii:KK70:demeeeem:mad:

Hosgeldın

Cumaya ıyı bırde eksı bırak fıstıgım

Kılon bana göre yok bıle
Lohusa sayılırsın be canım

Uykuyla cebellesmemız brezılya dızısı olur sanırım
Bugün ıcın haın planlarım var o gelemeyen uykuya
Hic acima uygula hain planlarini beril im duzenli uyu artik. Bu arada 2 gecedir bende uyuyamiyorum faydasi olursa bizimle de paylas kardesim.

Uyku gelmiyor değil de bendeki durum şöyle oluyor;
19-19:30 evde oluyorum eşi doyur kendini doyur, ortalığı toparlar. Dün sevdiğim dizi vardı onu izledik, biraz daha izleyelim dedik. Saat 01:30 olmuş, yetmedi uykuu :KK43:
Yetmez tabi arkadasim. Bu gece erkenden yat bedenin toplasin kendini. Birak bosver dizileri biri basliyor biri bitiyor 40 kere tekrar veriyor. Dizi icin uykundan feragat etme canim.

bak bunu bilmiyorum?
ama bir kaç sayfaya baktım günde 1 fincandan fazla olmamak kaydıyla içilebilir deniliyor. günlük aldığınız kafein miktarıyla alakalı yani. bol bol siyah çay kahve vs içiyorsanız birde yeşil çay içerseniz fazla kafein almış olursunuz buda bebişin uykusuz kalmasına neden olur.
yinede doktora sormak lazım.
ama rezene çayı için.
Evet rezene gaza da süte de iyi geliyor.
Yeşil çaylı bi karışım vardı doğumdan önce yaptığım soda yeşil çay ve limonlu.
O bana çok iyi geliyor şişliğimi indiriyor
Onu yapsam sence günlük kafein başka almasam etkiler mi acaba ne dersin

Bebisini emziyorsan adet duzensizlikleri olabilir canim amaa boyle diyerek kardes gelme ihtimaline karsi dikkatli ol arkadasim eger istemezsin.
Evet emzirirken gecikmeler oluyormuş.
İlk bebeğimde hiç olmamıştı ondan şaşkınım
Sorma yaa dikkat etsem de kardeş olma ihtimali beni strese soktu zaten test bile yaptım :KK53:

Bu arad

Vallahi bengi ben hafta sonu affedersiniz ama camış gibi uyuyorum 11-12 allah ne verdiyse :KK70::KK70: Yoksa mümkünatı yok hafta içi toparlayamam kendimi..

Bu arada benim bağırsaklarım son 3 gündür çalışmıyor, dün 1 bardak sinameki yaptım ancak hala birşey yok.
İnşallah toparlarım ya şişim çok fazla..:skandal:
Sinameki icme canim bagirsak florasina cok zararli. Onun yerine kefir ic yada esit olcu de tarcin zencefil zerdacali bir kavanozda karistir koy dolaba 1 bardak sicak sute 1 cay kasigi karistir ic cok faydasi oluyor. Ayni zamanda insilun direncine ve yag yakimida faydasi var. Diyetisyenimin tavsiyesi

Keşke yakın yerlerde otursak birbirimize ayda bir çay günü yapardık, tartılar kolumuz altında herkes o gün ölçüm yapardı.
Birinci olana da bir şey alırdık :KK73:
Cok iyi fikir canim ama nerde ayni ulker de bile degiliz.

sonra çay günü diye geldin börekler kekler.. :KK70:
Ben kendi yemedigime mucadele ortaklarima verirmiyim hic. Ben genelde diyet yapmayan misafirlerime de yapmiyorum. Bade nin sekeri nden aliyorum tariflerin cogunu. Hepinize tavsiye ederim arkadaslar. Gelen misafirlerimde diyet ikramliklarimi cok begeniyor.

Back
X