- 22 Haziran 2016
- 1.883
- 3.522
- 133
Sinameki icme canim bagirsak florasina cok zararli. Onun yerine kefir ic yada esit olcu de tarcin zencefil zerdacali bir kavanozda karistir koy dolaba 1 bardak sicak sute 1 cay kasigi karistir ic cok faydasi oluyor. Ayni zamanda insilun direncine ve yag yakimida faydasi var. Diyetisyenimin tavsiyesi
Sinemaki çok içmem zaten en son 2 sene önce içmiştim, durumum o kadar kötü ki son çare içtim..
Bu tarifini de favoriye attım, teşşekür ederim canım
Ben kendi yemedigime mucadele ortaklarima verirmiyim hic. Ben genelde diyet yapmayan misafirlerime de yapmiyorum. Bade nin sekeri nden aliyorum tariflerin cogunu. Hepinize tavsiye ederim arkadaslar. Gelen misafirlerimde diyet ikramliklarimi cok begeniyor.
Bende gördüm o sayfayı, baya güzel tarifler mevcut.
Merhaba kızlar bu sabah tartıldm 81.9 um boyum 170
Hedef kilom 70..
Bebeğim bir yaşında.
Bebeğim 5 aylıkken diyete başladım 94 ten 79 kadar indim üç aydır yapmıyorum şuan dediğim gibi 81.9 um..
İnşallah başarırım
canım hoş geldin inşallah burda hep beraber iyi sonuçlar elde edeceğiiiiz :)
En guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.
Sende bendesin azıcık aşım kaygısız başım :) Ev temizliği çok uzun sürmüyor şahane birşeeey :)
Arkadaslar ben ciktim. En guzel gunler biz 13. Takimin olsun ki huzurla kilo verelim.
Gitsiiin kilolaaaar, çatlasın düşmanlaaaar

Bişey aklıma takiliyo regl olunca spor yapilmiyo mu ? komsum dedi bunu vücut su tutuyomus çok sasirdim![]()
Elbetteki vücut ödem topluyor ama spor yapılmaz diye bir kaide yok.
içindekileri oku palm yağı koruyucu renklendirici vs.. gibi katkı maddeleri yoksa sadece pancar şekeri kakao ve kakao yağından yapılıyorsa ve en az %80 çikolata ise olabilir ama bence daha iyi bir alternatifi var. züber diye bir bar var. içeriği çok sade meyve ve kuruyemiş var. migroslarda bulunuyor. abartmadan yenebilir.
ama hemen buraya tatlı krizi için bir tarif bırakayım. mutlaka yap sana çok iyi gelecek. ara öğün olarak yiyebilirsin. normalde ara öğün için yarısını kahvaltı için hepsini tavsiye ederim ama sen emziren annesin metabolizman bizden hızlı çalışıyor.
1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. en az yarım saat beklesin..
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır veya 6-7 çig fındık..
Bengi maşallah döktürmüşsüün yinee

güzel bişeye benziyor deniycem yarın :)
ben zaten % 80 olanindan alıyorum zaten hayatımda pek şekere yer yoktur çayı kahveyi şekersiz içerim bu büyük avantaj bence.
ama söz konusu çikolata olunca gözüm dönüyor.
Bu arada ilgi ve alakaniz için teşekkür ederim.
Bende çikolata canavarıydım, inan zamanla alışıyor insann :)