• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Sinameki icme canim bagirsak florasina cok zararli. Onun yerine kefir ic yada esit olcu de tarcin zencefil zerdacali bir kavanozda karistir koy dolaba 1 bardak sicak sute 1 cay kasigi karistir ic cok faydasi oluyor. Ayni zamanda insilun direncine ve yag yakimida faydasi var. Diyetisyenimin tavsiyesi

Sinemaki çok içmem zaten en son 2 sene önce içmiştim, durumum o kadar kötü ki son çare içtim..
Bu tarifini de favoriye attım, teşşekür ederim canım

Ben kendi yemedigime mucadele ortaklarima verirmiyim hic. Ben genelde diyet yapmayan misafirlerime de yapmiyorum. Bade nin sekeri nden aliyorum tariflerin cogunu. Hepinize tavsiye ederim arkadaslar. Gelen misafirlerimde diyet ikramliklarimi cok begeniyor.

Bende gördüm o sayfayı, baya güzel tarifler mevcut.

Merhaba kızlar bu sabah tartıldm 81.9 um boyum 170
Hedef kilom 70..
Bebeğim bir yaşında.
Bebeğim 5 aylıkken diyete başladım 94 ten 79 kadar indim üç aydır yapmıyorum şuan dediğim gibi 81.9 um..
İnşallah başarırım

canım hoş geldin inşallah burda hep beraber iyi sonuçlar elde edeceğiiiiz :)

En guzeli benim evimmis 2 oda 1 salon kutu gibi. Ise basliyorsun ne ara bitiyor anlamiyorsun oh mis.

Sende bendesin azıcık aşım kaygısız başım :) Ev temizliği çok uzun sürmüyor şahane birşeeey :)

Arkadaslar ben ciktim. En guzel gunler biz 13. Takimin olsun ki huzurla kilo verelim.

Gitsiiin kilolaaaar, çatlasın düşmanlaaaar :KK71:

Bişey aklıma takiliyo regl olunca spor yapilmiyo mu ? komsum dedi bunu vücut su tutuyomus çok sasirdim:silah:

Elbetteki vücut ödem topluyor ama spor yapılmaz diye bir kaide yok.

içindekileri oku palm yağı koruyucu renklendirici vs.. gibi katkı maddeleri yoksa sadece pancar şekeri kakao ve kakao yağından yapılıyorsa ve en az %80 çikolata ise olabilir ama bence daha iyi bir alternatifi var. züber diye bir bar var. içeriği çok sade meyve ve kuruyemiş var. migroslarda bulunuyor. abartmadan yenebilir.
ama hemen buraya tatlı krizi için bir tarif bırakayım. mutlaka yap sana çok iyi gelecek. ara öğün olarak yiyebilirsin. normalde ara öğün için yarısını kahvaltı için hepsini tavsiye ederim ama sen emziren annesin metabolizman bizden hızlı çalışıyor.

1 bardak süt (200ml) laktozsuz daha iyi oluyor çünkü laktozsuz sütler daha şekerli bir his yaratıyor.
2 büyük günkurusu kayısı
2 yemek kaşığı yulaf ezmesi
1/2 yk kakao (ne kadar kakao sevdiğine bağlı ölçü)
bunlari küçük bir tencerede kaynayana kadar karıştırarak pişir. sonra blendırdan geçir. böylece tam lapa şeklini alır. en az yarım saat beklesin..
yanında taşıyacaksan küçük bir kavanoza veya kaseye koy.
üzerine 1 çay kaşığı hindistancevizi dök (fazla dökme kalorisi yüksek)
2 ceviz kır veya 6-7 çig fındık..

Bengi maşallah döktürmüşsüün yinee:KK9:

güzel bişeye benziyor deniycem yarın :)
ben zaten % 80 olanindan alıyorum zaten hayatımda pek şekere yer yoktur çayı kahveyi şekersiz içerim bu büyük avantaj bence.
ama söz konusu çikolata olunca gözüm dönüyor.

Bu arada ilgi ve alakaniz için teşekkür ederim.

Bende çikolata canavarıydım, inan zamanla alışıyor insann :)

Kızlar metformın kullanan tanıdıklarınız varmı
Yada hıc kullandınızmı
Bıllgılerınızı paylasırmısınız benımle
Benim annem kullanmisti metabolizmayi hizlandiriyo her sabah kahvaltidan sonra wc ziyareti olur :))) ve insulini dengeye sokuyor tatli krizlerini azaltiyo diye biliyorum. Ama mutlaka yan etkisi vardir 1 kutu bitince tekrar tahlil yaptirmanda fayda var canim

ben etinin flavanol bunu keşfettim.. her markette yok büyük marketler de var canım .. bazen türk kahvesinin yanında iki parça yiyorum veee bende wc çook iyi çalıştırıyor... içeriğinde lif kaynağı olduğu yazıyor... zaten tadı çook acı böyle bildiğimiz çikolata gibi değil 2 parçası kesiyor ....
5m lerde vardır dimi ?

Yeni girebildim beril im hemen bulur okurum. Benimde bugun iki ayri hastane de isim vardi. Sabahtan dis doktoruna gittim geldim ogleden sonra da ellerim icin ortepediye canim. Alcimi cikardi ama alcidan beter atel takti. Hic korumamissin 1 ay gecti bilegim duzelmemis dedi simdi gunde iki kere ateli cikartip sicak suda 20 dk.bekletip ilac surucem.3 hafta da boyle duracak sonra duzelme varsa fizik tedaviye gidecem. Annem boyle ev tekke gibi gecmis olsuna gelen giden eksik degil nasil korucam ki.
Cok gecmis olsun canim.

Kullanıcı Adı :morsincap
İsim (İsteğe Bağlı ):KK70:ilek
Mesleginiz:ev hanımı
Yaşınız :22
Medeni Durumunuz :evli
Çocuk Sayısı :2
Yaşadığınız şehir:ısparta
Boyunuz :162
Kilonuz:65.5
Hedef kilonuz :ilk hedef 60
Kilo alma hikayeniz :hamileliğimde aldığım kiloları vermek istiyorum
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? Bu perşembe Doğum yaptım ve çok sağlıksız besleniyorum sanırım duygusal açlık yaşıyorum ama bununla başetmem lazım çünkü zayıf hallerimi çookkk özledim
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı?hayır.

Hanımlar merhaba lütfen Benide aranıza alın burda kilo verebileceğime inanıyorum :KK49:
Tatlim daha yeni dogum yapmissin yasinda cok genc kirk in cikana kadar odemin iner zaten sıkı diyet yapma sutunu etkileyebilir. Zararli seyleri azalt zaten emzirmek 500 gr kalori yaktiriyor. Kendiliginden gider insallah fazlaliklarin.

Günaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.
Masallah canim cok guzel incelmissin bende platese baslamam lazim en azin kardiyo sonrasi 10 dk. Vakit ayirip bacak hareketleri fln yapmam gerek.

NaMIDiGeRBuzDoLaBI NaMIDiGeRBuzDoLaBI olur mu öyle şey daha iyi olur yürüyüş yapmak. ah bu komşular yok mu bir yerden duyup duyup doğru yanlış demeden aktarıyor.
geçen gün spor salonun soyunma odasındaki muhabbeti diledim. birisi geldi yoğurt kesiği suyu zayıflatıyormuş müjde kızlar hemen deneyin. peynir altı suyu harika bir protein kaynağı muhteşem bir şey ama sen sabah poğaçaları öğlen ekmek arası döner akşma hamburger tüket sonra spora git yatarken de peynır altı suyu iç zayıflayacağım diye :KK70:
Ahh biz kadinlar hep mucize pesindeyiz. Malesef bogazi tutmadan olmuyor

canım yeşil çay metabolizmayı çook çalıştırıyor ve emziren annalere kesinlikle önerilmiyor... içinde kafein var bebekte uykusuzluk yaratabilir... açıkcası emziren anneler rezene çayı dışında pek bitki çayları önerilmiyor...
Teşekkür ederim canımm o zaman bol bol rezenee :)

Selam kizlar nasilsiniz benim oglum hasta pek keyifsiz dun gece nobet tuttum. gecmis de baya birikmis masallah soyle bi goz gezdireyim cok uykum var.:uykucu:
Çok geçmiş olsun canım acil şifalar biciriğe

Arkadaşlar ben bugün dukan express diyetine başladım. 1. Gün protein günü acaba akşam için için de un ya da sehriye içermeyen bir tavuk suyu çorba tarifiniz var mi
Canım ben öyle bi durumda şunu yapardım galiba tavuğu haşlayıp parçalar suyuyla birlikte kinoa pişirir içine koyardım bol baharat ve limon da yakışır ;)

Canim hepimiz oyleyiz hic utanma fazla kilolarimiz olmasa burada olmayiz zaten hem yeni dogum yaptin sayilir adetinde duzene girmedigi icin sislik de olabiliyor. Sabir la kuculecegiz insallah.
Ayy canım çok sağol yaa hiç fark yok resmen 1 aydır buradayım ama incelmedim.dediklerin büyük etken tabii.
Aynen inşallah hepbirlikte üstesinden geleceğiz :))

Keşke o 79 benimmmmm ossaaaaa

Dıger kurallarda var çiçegım
Düzenli paylaşım
Menü yazma
İlk sayfada yazıyor bır göz at istersen

Ben utanmayıda sele verdım ki
Benim vücut ölçümden tarla bag bahçe yapılır

Büyük ev gülse
Temizliği dıkenı işte
Temizliği

Bır zamanlar sendin şimdi hıc saymdım

Aynı benım ev temizlemesende olur yorma kendını

3 çocuktan sonra düşünüyormusun yenıden

Herkese güzel olsun
Ama sadece bız kılo verelım

Ben bunu burda duydum
Tam tersı spor ağrılı adet donemlerı olanlara cok ıyı gelır
Dr lar bıle önerıyor

Kılo verme hızına göre belırle bence
Yersen yada yemessen nasıl olur
Nıtekım omur boyu dıyet modunda yaşanmaz

Ama bu doğru
Eger katkısız ev usulü peynır ve tuzsuzsa suyu cok yararlı
Tıpkı yoğurt suyu gıbı

Yok canım artık düşünmüyorum 43 yaşındayım
Eşim sadece imalat aşamasında bulunuyor
İş ev çocuk hepsinin yükü bende
Ama küçük oğlumdan sonra(7 yaş profilimde resmi var)bir tane olaydı iyi olurdu
Artık şu vakitten sonra olmasın rabbim bütün evlatlarımıza hayırlı uzun ömür versin

Back
X