• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

philosophergirl philosophergirl tavuk suyun içine bolca hs tavuk parçaları at. Bir kase içinde yogurt yumurta sarısını çırp tavuk suyuna ekle yavaş yavaş limon sıkıp ye. Uzun zaman dukan yapma Canım karbonhidrat krizini tetikler..
@Behmen ne yazık ki dukan da kineoya izin yok.
Tarif için teşekkür ederim canım. Bu tam dukan değil geçen diyeti paylaşmıştım tekrar paylasayim. Aşağıdaki gibi diyet
Screenshot_20180203-185157.webp

Bengi__ Bengi__ canım sen dün falan bir link paylaşmıştın günlük alınması gereken kalori miktarı diye benim sonuç asagidaki gibi çıktı bana biraz fazla gibi geldiEki Görüntüle 2107040
Bu kilonu koruman icin alınacak miktar metabolizma hızına bak. 1349 yanı senin zayıflamak icin 1300 kalorinin altına uzun süre düşmeden 2000 kaloriden fazla almadan devam etmen lazım. Benim tavsiye ettiğim 1400 luk 5 gün yanında 1200 kalorilik 2 gün. Ve tabiki fazla karbonhidrat almadan..

Sabah ölçü verirsen daha doğru olur canım. Ve hangi kitabı okuyorsun acaba

Tuhaf olan hiç aç hissetmiyorum

akşam ölçüp yazdığım için sabah ölçmedim cnm. dün akşam ölçüyü verip tekrar girmedim kitap okurken çok uykum geldi yattım direk.

ben enerjiyim! chislaine d. martel okuduğum kitap ve yazarı ;)

5 şubat
Sabah: 8.00
2 dilim ekmek
1 yumurta
1 şekerli çay
1kibrit kutusu peynir
Saat:12.00
Bir elma
Saat:14.00
Öğlen yemeği 5 kaşık patates yemeği
1kase karışık salata
1 kase yoğurt
Saat: 15.0
1tane portakal
Akşam yemeği
Saat:19.00 2 kaşık makarna
1 kase mercimek çorbası
Brokoli salatası
Saat:21.30
Şekersiz çay
Bugün ki menü bu arkadaşlar
Ayrıca aralarda bol bol şu içtim

şekerli çay mı hala şeker mi kullanıyorsun cnm. bırakamıyorsan limon tavsiye ederim. çaya limon sıkınca içmek daha kolay oluyor kolay bırakırsın.

addaaa gitmiş :)))) ya işte yumurta peynir yoğurt. dünü öyle geçirdim önceki günler fazla yediğim için :) yanlış mı olmuş :110:

5 şubat
11.30
1 dilim börek
Yarım porsiyon lor
Yarım porsiyon kaşar
3 tane zeytin
1 kaşık sarella kahvaltılık bitter çikolata
Yarım domates

Ara öğün saatini hatırlamıyorum
3 yk ağız sütü

Akşam 6.30
1 dilim börek
1 yk sebze
1 küçük kase mercimek çorbası
Çeyrek porsiyon yoğurt
Bol tere
Yarım domates.

9.00
2 gün kurusu
5 kuru üzüm

Kesmedi film seyrederken sarelladan nır kaşık alayım dedim dalıp şişeyi bitirdim:cry:

şişeyi mi bitirdin ay ben şok :KK57::skandal:

Canim doğum yapali daha 1 hafta bile olmamış.. Allah anali babali büyütsün saglikla büyüt bebegini ....sadece sut olsun diye tatli hamur isine yüklenme o kadar kendiliğinden gidecektir o kilo..
Sağol canım çok teşekkür ederim son aylar hep pasta börekle geçti beslenme düzenim bozuldu bebeğim içinde sağlıklı beslenmeliyim

Hosgeldın

Cumaya ıyı bırde eksı bırak fıstıgım

Kılon bana göre yok bıle
Lohusa sayılırsın be canım

Uykuyla cebellesmemız brezılya dızısı olur sanırım
Bugün ıcın haın planlarım var o gelemeyen uykuya
Hamile kaldığım sırada çok azimli bi şekilde kilo vermeye çalışıyodum biranda kocaman bir göbeğim oldu hamileliktede tutamadım kendimi hiç emzirdiğini dönemi değerlendirmek istiyorum :-)

akşam ölçüp yazdığım için sabah ölçmedim cnm. dün akşam ölçüyü verip tekrar girmedim kitap okurken çok uykum geldi yattım direk.

ben enerjiyim! chislaine d. martel okuduğum kitap ve yazarı :KK66:

şekerli çay mı hala şeker mi kullanıyorsun cnm. bırakamıyorsan limon tavsiye ederim. çaya limon sıkınca içmek daha kolay oluyor kolay bırakırsın.

addaaa gitmiş :)))) ya işte yumurta peynir yoğurt. dünü öyle geçirdim önceki günler fazla yediğim için :) yanlış mı olmuş :110:

şişeyi mi bitirdin ay ben şok :KK57::skandal:
Büyük ihtimalle protein miktarı az olduğu icin öyle yazmışımdır Canım yumurta peynir yogurt fazla yapmıyor ki toplana asagi yukarı 30 gr etmez.

Tatlim daha yeni dogum yapmissin yasinda cok genc kirk in cikana kadar odemin iner zaten sıkı diyet yapma sutunu etkileyebilir. Zararli seyleri azalt zaten emzirmek 500 gr kalori yaktiriyor. Kendiliginden gider insallah fazlaliklarin.
Evet canım zaten kendimi çok sınırlamam İnan canım çikolata pasta vs istediğinde durabilmek bile benim için büyük bişey

Aranızda bebek emziren var mı
Varsa diyetten sonra üstünde azalma oldu mu
Ben emziriyorum canim. Ve diyetteyim. Bol su icersen protein ve kalsiyumu diyetinden eksik etmezsen sütüne hiic biseycik olmaz Allahin izniyle.. Zaten ekmeğe ve tatlıya bi dur diyebilsek bütün sorun hallolucak.

Kizlar ben iki hafta izine ayrildim kendimce ne diyetteyim nede degilim.. haftaya daha aktif baslayacagim :)

Amacim artik gobek yaglarini minimuma indirmek ve kaslari ortaya cikarmak olucak :sopa::KK62:

Benimle bu amacta beraber yurumek isteyenler etiketlesinnn :)):KK19:

Arkadaşlar neler yapıyorsunz zayıflamak için. Mesela ben Karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum sizler neler yapıyorsunz? Bir yaşında bebeğim var bırakacak kimse yok yoksa spor yapmayı çok istiyorum spora vaktim yok.. Emziriyırm

Arkadaşlar neler yapıyorsunz zayıflamak için. Mesela ben Karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum sizler neler yapıyorsunz? Bir yaşında bebeğim var bırakacak kimse yok yoksa spor yapmayı çok istiyorum spora vaktim yok.. Emziriyırm
Hosgeldin, aslinda hepimiz ayni sartlarda burdayiz.. bebekliyiz, yeni dogum yaptik ve hic zamanimiz yok..!!! ama zaman yaratiyoruz.. bizimle beraber spor'a zaman ayirip diyet uygulayarak istedigin kilolara ulasacagina eminim :KK66:

Ben 3 sene hamilelik kilolarimi zamanim yok diye gecistirdim ama 2 ay gibi bir surede 7 kilo verdim (bir kilo buraya baslamadan vermistim) .. kisacasi yeterki isteyelim :KK36:

Valla canim ben sabahlari ilk is bir bardak limonlu ılık su içiyorum. Ogunlerim ayni ama miktari azalttim. Mesela günde iki dilimden baska ekmek yemiyorum. Açıyorum müziği karadeniz havalari trakya havalari oynuyorum en guzel spor :-)

Valla canim ben sabahlari ilk is bir bardak limonlu ılık su içiyorum. Ogunlerim ayni ama miktari azalttim. Mesela günde iki dilimden baska ekmek yemiyorum. Açıyorum müziği karadeniz havalari trakya havalari oynuyorum en guzel spor :-)
Bende bebegim kucuk oldugu için disari çıkamıyorum hastalanir korkusuyla. O yüzden evdeyim

Kizlar ben iki hafta izine ayrildim kendimce ne diyetteyim nede degilim.. haftaya daha aktif baslayacagim :)

Amacim artik gobek yaglarini minimuma indirmek ve kaslari ortaya cikarmak olucak :sopa::KK62:

Benimle bu amacta beraber yurumek isteyenler etiketlesinnn :)):KK19:
Tabiki de ben ben ben :KK19: keryneia keryneia
Incelme programında 2. 6 haftaya başladım daha ağır bir programla geliyorum :KK55:

Back
X