• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kizlar ben iki hafta izine ayrildim kendimce ne diyetteyim nede degilim.. haftaya daha aktif baslayacagim :)

Amacim artik gobek yaglarini minimuma indirmek ve kaslari ortaya cikarmak olucak :sopa::KK62:

Benimle bu amacta beraber yurumek isteyenler etiketlesinnn :)):KK19:
Bende varim keryneia keryneia biliyorsun idolümsün:KK60: bende incelme programinda 4. Haftadayım

Kızlar yanlışlıklar olabilir tabloyu şimdi yapmaya çalıştım ama haftaya daha dikkatli olacağım
eline sağlık arkadaşım

Bana mesela adaçayı çok iyi geliyor dönemde, bir de sıcak su torbası ayaklarımın altına aldım mı gelir hemen..
Olursuun canım inşallah
emziren anneler için adaçayı(sütü azaltma etkisi var diye biliyorum) ve pek çok bitki çayı önerilmiyor canim
Bitki çaylarını İçerken emziren anneler araştırmadan içmesin

Günaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.
tebrikler canım

Bişey aklıma takiliyo regl olunca spor yapilmiyo mu ? komsum dedi bunu vücut su tutuyomus çok sasirdim:silah:
ben bir zamanlar! spora giderken hocam özellikle adet donemi ağrılarına çok iyi geliyor demişti. Gerçekten de öyle

Kızlar sabah tartıldım 66.900
Cuma 67. 600 idi
- 700 gr tabi bengi arkadaşımın sayesinde yardımların için teşekkür ederim Bengi__ Bengi__
Eggfast Perşembe de denesemmi acaba
Maşallah canım süpersin
Selam kizlar nasilsiniz benim oglum hasta pek keyifsiz dun gece nobet tuttum. gecmis de baya birikmis masallah soyle bi goz gezdireyim cok uykum var.:uykucu:
geçmiş olsun canım

Aranızda bebek emziren var mı
Varsa diyetten sonra üstünde azalma oldu mu
ben emzirirken dikkat edenlerden im canım. Önemli olan faydasız şeyleri yememek yani sute bir şey olmuyor.

Günaydın canlar biliyorsunuz geçen ay bir kaç arkadaşla vücut ölçüleri almıştık. Ben bu sabah tekrar aldım ve karşılaştırma yaptım ve inanılmaz sonuçlar aldım. Tüm vücut olarak 31 cm incelme olmuş. Benim en büyük sorunum üst vücudumdu. Göbek bölgem de 10cm göğüs bölgem de ise 6 cm gibi bir incelme olmuş.

tebrikler cnm süpersin :KK9:

Selam kizlar nasilsiniz benim oglum hasta pek keyifsiz dun gece nobet tuttum. gecmis de baya birikmis masallah soyle bi goz gezdireyim cok uykum var.:uykucu:

geçmiş olsun cnm acil şifalar

Büyük ihtimalle protein miktarı az olduğu icin öyle yazmışımdır Canım yumurta peynir yogurt fazla yapmıyor ki toplana asagi yukarı 30 gr etmez.

evet biliyorum ama son 3 gündür biraz fazla yediğim için dün istemsiz yemek yemek gelmedi içimden. bugün tavuk haşlıyorum kendime ama :21:

Kizlar ben iki hafta izine ayrildim kendimce ne diyetteyim nede degilim.. haftaya daha aktif baslayacagim :)

Amacim artik gobek yaglarini minimuma indirmek ve kaslari ortaya cikarmak olucak :sopa::KK62:

Benimle bu amacta beraber yurumek isteyenler etiketlesinnn :)):KK19:

ben ben ben :))))) baya boşladım bu spor işini önce belim tutuldu sonra ameliyat. bende tekrar başlamak istiyorum göbekte kas istiyorum :KK6:

Arkadaşlar neler yapıyorsunz zayıflamak için. Mesela ben Karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum sizler neler yapıyorsunz? Bir yaşında bebeğim var bırakacak kimse yok yoksa spor yapmayı çok istiyorum spora vaktim yok.. Emziriyırm

çoğumuz sağlıklı beslenmeye gayret ediyoruz belli bir diyetimiz yok. bengi arkadaşımız bu konuda çok yardımcı oluyor. günlük menülerini yazdıkça oda seni doğru olana yönlendirecektir. sağlıkla kilo vermen dileğiyle....

6 Şubat :
9.30 kahvaltı
2 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz

14.00
5 yk mantarlı tavuk sote az yağlı
1.5 lt su

18.00
salata (Kıvırcık , salatalık , soğan , tere)
az zeytinyağlı
yarım tabak bulgur 7yk
yarım tabak etli nohut

akşam 3 mil Leslie yapılacak.

afiyet olsun ama biraz fazla olmuş sanırım yediklerin suda az. bengi iyisini bilir :))

Hosgeldin, aslinda hepimiz ayni sartlarda burdayiz.. bebekliyiz, yeni dogum yaptik ve hic zamanimiz yok..!!! ama zaman yaratiyoruz.. bizimle beraber spor'a zaman ayirip diyet uygulayarak istedigin kilolara ulasacagina eminim :KK66:

Ben 3 sene hamilelik kilolarimi zamanim yok diye gecistirdim ama 2 ay gibi bir surede 7 kilo verdim (bir kilo buraya baslamadan vermistim) .. kisacasi yeterki isteyelim :KK36:

Elbette çok doğru peki nasıl zaman ayırıyorsnz spor a. Neler yapıyorsunz. Spor salonuna parka gidecek bebeğimi bırakacak kimse yok. Evde neler yapılabilir

Bengi__ Bengi__
Menümü yazayım mısafır var bırazda kalıcı gıbı
Sabah 9.30
1 domates ve 2 yumurtadan yağsız menemen
25 gr ekmek tb
11.00
5-6 kuru kayısı 40-45 gr kadar

14.00
2 yk kavurma
3 yk çorba

17.00
40 gr kadar mozzeralla
Ikı mınık domates li sandwıch 70 gr tb ekmek

Belkı bır elma 20.00 de

3 lt olur su

Spor yok

akşam ölçüp yazdığım için sabah ölçmedim cnm. dün akşam ölçüyü verip tekrar girmedim kitap okurken çok uykum geldi yattım direk.

ben enerjiyim! chislaine d. martel okuduğum kitap ve yazarı :KK66:

şekerli çay mı hala şeker mi kullanıyorsun cnm. bırakamıyorsan limon tavsiye ederim. çaya limon sıkınca içmek daha kolay oluyor kolay bırakırsın.

addaaa gitmiş :)))) ya işte yumurta peynir yoğurt. dünü öyle geçirdim önceki günler fazla yediğim için :) yanlış mı olmuş :110:

şişeyi mi bitirdin ay ben şok :KK57::skandal:
Malasef her nekadar yarı olsada onu ben yedim şuan midem bulanıyor ama dün nasıl okadar yedim bilmiyorum.
Bu arada başlangıç kiloları aynı hedefler farklı boy kaç senin cnm. Ben 162 hedef 55

6 şubat menüm
Sahur 4.30

Kahvaltılık kase tahin pekmez
Bir porsiyon kaşar
2 tb ekmeği

İftar 6.30
1 kase kısırk
1 dolu kaşık kavurma
Havuç marul salatası
Çeyrek ayva

Su 3 buçuk civarı olur bugün henüz 1 içtim. :) sahuru sayarsak 2 içtim

Bugünkü menüm
Sabah 9:30
2 yk yulaf kepeği 2 yk lor yarım çay bardağı süt ile krep
3 yeşil zeytin
1 yumurta ve ıspanakla 1 çk tereyağı ile omlet
20 gr beyaz peynir

Ara 10:30
Az şekerli Türk kahvesi
14:30
150 haş tavuk
150 gr haş karnabahar
2 sb ayran(ayran ev yoğurduyla yapıyorum biraz sulu oluyor hazır gibi değil)

19:00
3 köfte
3 yk mantar sote
Salata

45 dakika tempolu
2.5 lt su
1 kupa bitki çayı
Bengi__ Bengi__ keryneia keryneia philosophergirl philosophergirl

6 şubat listem

Kahvaltı 8.30
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
1 dilim tb ekmek
Domates ve salatalık

Öğlen 12.30
1 kase tarhana çorbası

Akşam 19.30
1 tabak sarimsakli yogurtlu bulgur köftesi

1 buçuk litre su içtim.
İlerleyen saatlerde bir Türk kahvesi icerim :)

Bengi__ Bengi__
Menümü yazayım mısafır var bırazda kalıcı gıbı
Sabah 9.30
1 domates ve 2 yumurtadan yağsız menemen
25 gr ekmek tb
11.00
5-6 kuru kayısı 40-45 gr kadar

14.00
2 yk kavurma
3 yk çorba

17.00
40 gr kadar mozzeralla
Ikı mınık domates li sandwıch 70 gr tb ekmek

Belkı bır elma 20.00 de

3 lt olur su

Spor yok

afiyet olsun

Malasef her nekadar yarı olsada onu ben yedim şuan midem bulanıyor ama dün nasıl okadar yedim bilmiyorum.
Bu arada başlangıç kiloları aynı hedefler farklı boy kaç senin cnm. Ben 162 hedef 55

benim de boy 162 :)) 60-61 arasıydı kilo kendimce verdim 59.2 ile buraya başladım 3 ay olacak 56.4 e ancak düşebildim :))) ben 55te kendimi beğenmiyorum bana fazla kesinlikle. herkes en az 52 diyor ama ben 50 koydum hedefi neyime güvendim ne cesaret bilmiyorum ama :KK48::KK48::KK48:

6 şubat menüm
Sahur 4.30

Kahvaltılık kase tahin pekmez
Bir porsiyon kaşar
2 tb ekmeği

İftar 6.30
1 kase kısırk
1 dolu kaşık kavurma
Havuç marul salatası
Çeyrek ayva

Su 3 buçuk civarı olur bugün henüz 1 içtim. :) sahuru sayarsak 2 içtim

Allah kabul etsin afiyet olsun ama o su çok değil mi böbrekleri yorar hasta edersin mazallah

Bugünkü menüm
Sabah 9:30
2 yk yulaf kepeği 2 yk lor yarım çay bardağı süt ile krep
3 yeşil zeytin
1 yumurta ve ıspanakla 1 çk tereyağı ile omlet
20 gr beyaz peynir

Ara 10:30
Az şekerli Türk kahvesi
14:30
150 haş tavuk
150 gr haş karnabahar
2 sb ayran(ayran ev yoğurduyla yapıyorum biraz sulu oluyor hazır gibi değil)

19:00
3 köfte
3 yk mantar sote
Salata

45 dakika tempolu
2.5 lt su
1 kupa bitki çayı
Bengi__ Bengi__ keryneia keryneia philosophergirl philosophergirl

afiyet olsun

6 şubat listem

Kahvaltı 8.30
1 tane haşlanmış yumurta
Şekersiz çay
1 dilim tb ekmek
Domates ve salatalık

Öğlen 12.30
1 kase tarhana çorbası

Akşam 19.30
1 tabak sarimsakli yogurtlu bulgur köftesi

1 buçuk litre su içtim.
İlerleyen saatlerde bir Türk kahvesi icerim :)

belki suyuda 2lt ye tamamlarsın ;)

afiyet olsun

benim de boy 162 :)) 60-61 arasıydı kilo kendimce verdim 59.2 ile buraya başladım 3 ay olacak 56.4 e ancak düşebildim :))) ben 55te kendimi beğenmiyorum bana fazla kesinlikle. herkes en az 52 diyor ama ben 50 koydum hedefi neyime güvendim ne cesaret bilmiyorum ama :KK48::KK48::KK48:

Allah kabul etsin afiyet olsun ama o su çok değil mi böbrekleri yorar hasta edersin mazallah

afiyet olsun

belki suyuda 2lt ye tamamlarsın :KK66:
Ay çok iyi önemli olan yavaş yavaş.sağlıklı vermek. Kalıcı oluyor öylede. Ben 54 ile ideal oluyorum 51 le evlendim istemeden verdim felaketti o halim eşimi bile bu ne dümdüz mırıldanırken yakaladım. :). Hadi bakalım en kısa zamanda fit olalım istediğimiz kiloya ulaşalım inş :21::21:

Back
X