Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi geceler kızlar yatıyorum artik yoruldum bugün.
Kızlar bugün sut geldi 5 litre yoğurt ve kefirimi mayaladım. Yoğurt için de ilk maya yapıyorum nohuttan umarım tutar. Tutarsa en doğalından yoğurt yemeye devam ederim yoksa simdilik market yoğurdunu maya olarak kullandım. Marullarımı maydonozlarimi da yıkadım kuruttum hazır ettim hepsini. Yoksa bebisle zor oluyor salata falan yapmak.
afiyet olsun ama biraz fazla olmuş sanırım yediklerin suda az. bengi iyisini bilir :))
Bulgur pilavının 3 yk 1 dilim ekmeğe eşit akşam mümkün oldukça yememek lazım. Özelliklere bakliyat yemekleri ile birlikte biliyorum iyi gidiyor ama yememek lazım. Sebze yemeğinin yanında tercih etmek lazım. Bakliyatlar birlikte yogurt ve salata mükemmel tercih olacaktır. Öğlene kaydırıp 3-4 yk ile sınırlandırsan çok daha iyi olacaktı.6 Şubat :
9.30 kahvaltı
2 yumurta
1 bardak süt
2 ceviz
14.00
5 yk mantarlı tavuk sote az yağlı
1.5 lt su
18.00
salata (Kıvırcık , salatalık , soğan , tere)
az zeytinyağlı
yarım tabak bulgur 7yk
yarım tabak etli nohut
akşam 3 mil Leslie yapılacak.
Kayısıları azaltıp yanına ceviz koymak lazım sevgili kaptanım..Bengi__
Menümü yazayım mısafır var bırazda kalıcı gıbı
Sabah 9.30
1 domates ve 2 yumurtadan yağsız menemen
25 gr ekmek tb
11.00
5-6 kuru kayısı 40-45 gr kadar
14.00
2 yk kavurma
3 yk çorba
17.00
40 gr kadar mozzeralla
Ikı mınık domates li sandwıch 70 gr tb ekmek
Belkı bır elma 20.00 de
3 lt olur su
Spor yok
Akşamki kurukayisida sıkıntı yok hatta içine ceviz koysaydın :) çok güzel oluyor öyle yaaa..
Aman bosver hazır almışlardır kim bilir içinde ne vardı. Glikoz şurubunu dayamislardir. Hele o karamel nasıl yapılıyor bir bilsenKizlaKızlar misafirlikteydim. Önüme koca bir dilim Trilece koydular ama ben geri çevirdim. Ben yaptım bunu canım o kadar isterken
Kardiyo yaptığın günlerde dayanabiliyorsun aç git. Dönüşte yemek yiyeceksen proteinli az karbonhidratlı olsun. Yemek yemeyeceksen lor, peynir veya haslanmis yumurtadan birini seçerek yanında kuruyemiş yiyebilirsin. Spordan sonra kesinlikle meyve yeme.. pilates günlerinde 2 saat önce bir seyler yiyebilirsin sorun olmaz.Arkadaşlar spora akşam saat 8 de gidiyorum öncesi ve sonrası beslenmem nasıl olmalı saat kaçta yemeğimi yemeliyim?sonrasında ara öğün yapmalımıyım?
Tek istediğin sağlıklı yağ kaybetmek olsun.Inş cnm tek istediğim zayiflamakkk
Olmuş..6 şubat
Sabah 7.30
1 bardak süt
2 hurma
Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara 12:30
1 bardak yoğurt
5 badem
Öğle yemeği 14:30
1 kase çorba
Yağsız marul salatası
Ara 16:30
Bir avuç leblebi
Akşam 19:30
2 köfte 2 nugget
2 yk makarna
Yağsız marul salatası
3 lt su
Sabah 30 dk leslie egzersizi
Tamam olsun portakal olsun çikolata olmasında.. herşey yolunda. Kelle çorbasının üzerinde tereyağı yoktu degil mi?6 şubat menümBengi__
07.30
1 elma
10 badem çiğ
2 yk yoğurt
Kahvaltı 11.45
7 zeytin 1 incir
2 haşlanmış yumurta
Biraz peynir
Maydonoz
2 tatlı kaşığı bal
Yarim dilim ekmek
Öğle 15.30
Brokoli çorbası 1 kase
Bir tabak sebzeli et
1 dilim ekmek
Aksam19.30
1 kase kelle çorbası
salata
1 dilim ekmek
00.30 dayanamadım 1 portakal yedim. Çok direndim ama olmadı.
3 litre suphilosophergirl
İyice süzeceksin veya suda olanlar var onları kullanacaksın. 1 kutu tonbaligi 1 porsiyon proteine eşit.Bengi__ canım ton balığı nasıl salatalara katabilir miyiz?