Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

6 şubat menüm Bengi__ Bengi__
sabah 11,30

1 haşlanmış yumurta
2 dilim köy ekmeği üzerine acılı sos
1 yk tuzsuz lor
2 bardak çay

ara 16,00
4 kuru kayısı
1 ceviz

akşam 19,00
1 haşlanmış kalçalı but
1 kase yoğurt üstüne keten tohumu pul biber
bikaç fasulye turşusu
1 dilim köy ekmeği

ara 21,00
1 bardak sıcak süt içine tarçın,zencefil,zerdeçal,bal

su 2lt philosophergirl philosophergirl

spor hala yok

Kızlaaaar sahanda yumurta yerine yumurtalı domates dolmasıııı.. Buyrunuz tarifimiz için malzemeler;

• 4 adet büyük boy domates

• 4 adet yumurta

• 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri

• 1 su bardağı domates rendesi

• 1/2 su bardağı sıcak su

• 2 yemek kaşığı zeytinyağı

• 1/2 çay kaşığı tuz

• 1/2 çay kaşığı karabiber
Rendelenmiş domates ile bir parça acı sos kullanabilirsiniz.

Nasıl Yapılır?

1. Bol suda yıkadığınız büyük boy domatesleri, sap kısımlarından kapak şeklinde kesin.
  2. Orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkartın. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
  3. Dolmanın sosu için; zeytinyağını bir tavada kızdırın. Domates püresini ekleyin ve 2- 3 dakika kadar orta ateşte pişirin. Sıcak suyu ekledikten sonra sosu 2 dakika kadar kaynatın.
  4. Orta kısmını boşalttığınız domateslerin içine rendelenmiş kaşar peynirini eşit olarak paylaştırın.
  5. Fırın tepsisine aldığınız domateslerin içine birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.
  6. Domates sosunu ilave ettiğiniz yumurtalı domates dolmalarını önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika kadar pişirin.
Afiyet olsuuuunnn:kk77:

Eklentiler

• IMG_1322.webp
    IMG_1322.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 117
06 şubat menüm

Kahvaltı 08:30
1 yumurta,
1 kk peynir,
Domates, salatalık

Ara 10:30
1 su bardağı sütlü nescafe

Öğle 12:30
Izgara tavuk
3 yk bulgur
Yoğurt

Ara 15:00
2 tam ceviz
Şade Türk kahvesi

Akşam 19:30
Ton balıklı salata
3 adet Bulgurlu lahana sarması
Bengi__ Bengi__

Bugün sporum 40 dakika yürüyüş,
50 mekik

@kerynei

Şu ana kadar 2.5 litre su içtim. philosophergirl philosophergirl

afiyet olsun

Kizlar 6. Takim detokslarla geliyorlar haberiniz olaaaa :skandal::KK69::KK69::KK69:

oda ne ola ki :skandal:

Bugünkü menüm

Saat 12de :
1dilim ekmek
2tane yumurta
6tane zeytin
6dilim salatalık
2minik domates
1dilim kasar
1dilim peyaz peynir

Ara 1fincan kahve ve 10tane badem

Akşam 7de :
Tavuk salata ve yogurt

2litre su
30dk yürüyüs
7dk kol sıkılaştırma
6dk karin sıkılaştırma
2saat temizlik

Bengi__ Bengi__
keryneia keryneia

pazar kahvaltısı gibi olmuş :))) afiyet olsun

Kizlar tlc de ağır yaşamları izliyormusunuz ?

ben izliyorum hepsi çok yemekten o hale geliyor sonra bide ağlıyor

Aranızda bebek emziren var mı
Varsa diyetten sonra üstünde azalma oldu mu
Beeeennnn ;)
Yok canım şükür iyi gidiyoruz önemli olan sağlıklı beslenmek süt kalitesi için.ve artması için de su içmek

Arkadaşlar neler yapıyorsunz zayıflamak için. Mesela ben Karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum sizler neler yapıyorsunz? Bir yaşında bebeğim var bırakacak kimse yok yoksa spor yapmayı çok istiyorum spora vaktim yok.. Emziriyırm
Canım ben akşam eşim gelince ya da çocuklar uyuyunca bile yapıyorum 4 yaş ve 2 aylık 2 çocuğum var gurbetteyim.bu akşam ilk kez evimin yakınındaki spor salonuna gittim eşim işten gelince ona bıraktım çocukları ama öncesinde gece 2 de sabah 5 de yaptığımı bilirim :))

Kizlar 6. Takim detokslarla geliyorlar haberiniz olaaaa :skandal::KK69::KK69::KK69:

Amaaaaannnn

Kizlar tlc de ağır yaşamları izliyormusunuz ?
Evet ben izlemiştim yaa Allah korusun

Kızlaaaar sahanda yumurta yerine yumurtalı domates dolmasıııı.. Buyrunuz tarifimiz için malzemeler;

• 4 adet yumurta

• 1/2 çay kaşığı tuz

Nasıl Yapılır?

1. Bol suda yıkadığınız büyük boy domatesleri, sap kısımlarından kapak şeklinde kesin.
  2. Orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkartın. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
  3. Dolmanın sosu için; zeytinyağını bir tavada kızdırın. Domates püresini ekleyin ve 2- 3 dakika kadar orta ateşte pişirin. Sıcak suyu ekledikten sonra sosu 2 dakika kadar kaynatın.
  4. Orta kısmını boşalttığınız domateslerin içine rendelenmiş kaşar peynirini eşit olarak paylaştırın.
  5. Fırın tepsisine aldığınız domateslerin içine birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.
  6. Domates sosunu ilave ettiğiniz yumurtalı domates dolmalarını önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika kadar pişirin.
Güzel tarif canım sağol ;)

Sabah 10.00

2 yumurtadan yağsız omlet
1 kepekli grissini
5 zeytin
1 minik kaşar

Ara 12.00
Kefirli yoğurt kayısı ve keten tohumu da var içerisinde

Öğlen 14.00
Yağsız tavada tavuk ızgara 100 gr kadar
3 marul

Ara 15.00
Yarım ayva

Ara 15.30
Sade türk kahvesi

Akşam 18.30
1 kepçe sütlü mantar çorbası
1 küçük parça tavuk
4 yk ıspanak yemeği

Bengi__ Bengi__

Su:2,5lt philosophergirl philosophergirl

Spor: 1 saat zumba plates vs bişeyler çalıştırdı hoca keryneia keryneia

• 4 adet yumurta

• 1/2 çay kaşığı tuz

Nasıl Yapılır?

Güzelmiş yazin bunj deneyeceğim

Arkadaşlar spora akşam saat 8 de gidiyorum öncesi ve sonrası beslenmem nasıl olmalı saat kaçta yemeğimi yemeliyim?sonrasında ara öğün yapmalımıyım?

Back
X