- 2 Mayıs 2016
- 835
- 1.402
- 43
Sağol canimBen begendim menuyu) afiyet olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canimBen begendim menuyu) afiyet olsun
06 şubat menüm
Kahvaltı 08:30
1 yumurta,
1 kk peynir,
Domates, salatalık
Ara 10:30
1 su bardağı sütlü nescafe
Öğle 12:30
Izgara tavuk
3 yk bulgur
Yoğurt
Ara 15:00
2 tam ceviz
Şade Türk kahvesi
Akşam 19:30
Ton balıklı salata
3 adet Bulgurlu lahana sarması
Bengi__
Bugün sporum 40 dakika yürüyüş,
50 mekik
@kerynei
Şu ana kadar 2.5 litre su içtim.philosophergirl
Kizlar 6. Takim detokslarla geliyorlar haberiniz olaaaa![]()
Kizlar tlc de ağır yaşamları izliyormusunuz ?
Kizlar tlc de ağır yaşamları izliyormusunuz ?
afiyet olsun
oda ne ola ki
pazar kahvaltısı gibi olmuş :))) afiyet olsun
ben izliyorum hepsi çok yemekten o hale geliyor sonra bide ağlıyor
BeeeennnnAranızda bebek emziren var mı
Varsa diyetten sonra üstünde azalma oldu mu
Canım ben akşam eşim gelince ya da çocuklar uyuyunca bile yapıyorum 4 yaş ve 2 aylık 2 çocuğum var gurbetteyim.bu akşam ilk kez evimin yakınındaki spor salonuna gittim eşim işten gelince ona bıraktım çocukları ama öncesinde gece 2 de sabah 5 de yaptığımı bilirim :))Arkadaşlar neler yapıyorsunz zayıflamak için. Mesela ben Karatay diyeti uygulamaya çalışıyorum sizler neler yapıyorsunz? Bir yaşında bebeğim var bırakacak kimse yok yoksa spor yapmayı çok istiyorum spora vaktim yok.. Emziriyırm
Kizlar 6. Takim detokslarla geliyorlar haberiniz olaaaa![]()
Evet ben izlemiştim yaa Allah korusunKizlar tlc de ağır yaşamları izliyormusunuz ?
Güzel tarif canım sağolKızlaaaar sahanda yumurta yerine yumurtalı domates dolmasıııı.. Buyrunuz tarifimiz için malzemeler;
Rendelenmiş domates ile bir parça acı sos kullanabilirsiniz.
- 4 adet büyük boy domates
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 su bardağı domates rendesi
- 1/2 su bardağı sıcak su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 1/2 çay kaşığı karabiber
Nasıl Yapılır?
Afiyet olsuuuunnn
- Bol suda yıkadığınız büyük boy domatesleri, sap kısımlarından kapak şeklinde kesin.
- Orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkartın. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
- Dolmanın sosu için; zeytinyağını bir tavada kızdırın. Domates püresini ekleyin ve 2- 3 dakika kadar orta ateşte pişirin. Sıcak suyu ekledikten sonra sosu 2 dakika kadar kaynatın.
- Orta kısmını boşalttığınız domateslerin içine rendelenmiş kaşar peynirini eşit olarak paylaştırın.
- Fırın tepsisine aldığınız domateslerin içine birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.
- Domates sosunu ilave ettiğiniz yumurtalı domates dolmalarını önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika kadar pişirin.
![]()
Menü paylaşımı yap CanımKizlar ben iki hafta izine ayrildim kendimce ne diyetteyim nede degilim.. haftaya daha aktif baslayacagim :)
Amacim artik gobek yaglarini minimuma indirmek ve kaslari ortaya cikarmak olucak
Benimle bu amacta beraber yurumek isteyenler etiketlesinnn :))![]()
Güzelmiş yazin bunj deneyeceğimKızlaaaar sahanda yumurta yerine yumurtalı domates dolmasıııı.. Buyrunuz tarifimiz için malzemeler;
Rendelenmiş domates ile bir parça acı sos kullanabilirsiniz.
- 4 adet büyük boy domates
- 4 adet yumurta
- 1 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri
- 1 su bardağı domates rendesi
- 1/2 su bardağı sıcak su
- 2 yemek kaşığı zeytinyağı
- 1/2 çay kaşığı tuz
- 1/2 çay kaşığı karabiber
Nasıl Yapılır?
Afiyet olsuuuunnn
- Bol suda yıkadığınız büyük boy domatesleri, sap kısımlarından kapak şeklinde kesin.
- Orta kısımlarını bir kaşık yardımıyla çıkartın. Tuz ve karabiber ile lezzetlendirin.
- Dolmanın sosu için; zeytinyağını bir tavada kızdırın. Domates püresini ekleyin ve 2- 3 dakika kadar orta ateşte pişirin. Sıcak suyu ekledikten sonra sosu 2 dakika kadar kaynatın.
- Orta kısmını boşalttığınız domateslerin içine rendelenmiş kaşar peynirini eşit olarak paylaştırın.
- Fırın tepsisine aldığınız domateslerin içine birer adet yumurta kırın. Üzerine tuz ve karabiber serpiştirin.
- Domates sosunu ilave ettiğiniz yumurtalı domates dolmalarını önceden ısıtılmış 200 derece fırında 10 dakika kadar pişirin.
![]()
suyu 3 lt ye tamamladım :)afiyet olsun ama biraz fazla olmuş sanırım yediklerin suda az. bengi iyisini bilir :))
Benim favori programım oKizlar tlc de ağır yaşamları izliyormusunuz ?
Normal de ben de yapamaz ve o dilimi gömerdim ama tüm gün sifir kacamaksiz durdum. Gece onu maffetmek istemedimvalla bravo ben yapamazdım
afiyet olsun
afiyet olsun hiç su içmedin mi
afiyet olsun
Ben bazen spor yaparken netten izliyorum daha bi gaza geliyorum yürüyüş bandin ustundeBenim favori programım o
Normal de ben de yapamaz ve o dilimi gömerdim ama tüm gün sifir kacamaksiz durdum. Gece onu maffetmek istemedim
Benim favori programım o
Normal de ben de yapamaz ve o dilimi gömerdim ama tüm gün sifir kacamaksiz durdum. Gece onu maffetmek istemedim
Ben bazen spor yaparken netten izliyorum daha bi gaza geliyorum yürüyüş bandin ustunde![]()
Kız bende önceden izlerken
Ne bulduysam yiyordum sonra diyordum kendi kendime Benim de sonum bunlar gibi olucak
Allah tan geç olmadan aklım başıma geldi