- 4 Mayıs 2011
- 4.485
- 4.972
- 373
o kötüymüş canım o dediğin hiç sevmiyor acıyıacıyı bende severim ama midem rahatsız yiyemiyorum bide makat çatlaklığım var acı yasak![]()
acıyı çok severim dolduruyorum yemeklere
çocuklarda seviyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o kötüymüş canım o dediğin hiç sevmiyor acıyıacıyı bende severim ama midem rahatsız yiyemiyorum bide makat çatlaklığım var acı yasak![]()
Ankara da hava çok güzel bende yürümek istiyorum ama kızım var babası işte..
Off off.
Kızımın elimden tutup gezeceğim günler ne zaman gelir hanımlar
Canım bebek arabası felan yok mu ben bebek arabasıyla çok yürüdüm. Bence kendine alternatif yollar bulabilirsin.Ankara da hava çok güzel bende yürümek istiyorum ama kızım var babası işte..
Off off.
Canım bebek arabası felan yok mu ben bebek arabasıyla çok yürüdüm. Bence kendine alternatif yollar bulabilirsin.
evet canim ben simdi zumbami yaptim terimin sogumasini bekliyorum, dusa girmeden bakim dedim. sen de sporunu ihmal etme.Haftaya çok iyi kilo vermemiz lazım
Haklısın bebek arabasının düşünüyorum ama eriniyorum. Merdivenlerden indir çıkart zorlanıyorum diye.. Yani bahane çokliste işinide her halükarda sizleyim ister liste olsn ister olmasın ben 13. Takımdan bir yere gitmem alıştım :)
İyi tatillerKızlar eşyaları hazırlamaya gidiyorum benim fındık kurdu uyurken.evden çıkıp eşimi alıcam sonra da ver elini kısa bir tatil tabi bebişle nasıl olacak hiç bilmiyorum amaodadan çıkamayabilirim
açık havada seviyorum bende yürümeyiayyy oda sıkıyor belli bir süre açık hava daha iyi geliyor![]()
haftaya yarışalım yineGeçmiş olsun canım
Sanırım onlar kazanacak eğer ekstrem bişey çıkmazsa çünkü güzel kilo vermişler. Haftaya yine yarışırız.
İyi eğlenceler canım dikkat et yediklerine
Bu çok fenaymış yaaaaaa![]()
at canım bebek arabasına beraber yürüyünAnkara da hava çok güzel bende yürümek istiyorum ama kızım var babası işte..
Off off.
Senle komşu olalım o zaman, dılarıda yürümeye ve spor merkezine gitmeye bayılırım. Ama kendi kendime spordan hiç haz etmembende komuşumu ayartıyorum hadi çıkalım yürüyelim diye bugün bakalım ikna oldu gibi saat 1,5 gbi çıkabiliriz)) ayyy bi komuşun olsun istiyorum sporu çok sevsin hep spor yapalım diyen , spor merkezine yazılalım diyen
tek hayalim bu
![]()
Ben de hamileliğime kadar çok zayıftım. Kızlar itiraf edeyim kilolu arkadaşlarıma bende öyle diyordum sırf üzülmesinler diye. İnanmayalım ve biranönce zayıflayalımBence sen yemek istediklerini ona yedir
Ben almak isteyip de alamayanlara inanmıyorum. Tamamen bilinç altı bir durum. Aslında zayıf olmak hoşlarına gidiyor ama bunun kendileri bile farkında değiller. Kilo almak kadar kolay bişey yok şu hayatta![]()
Cnm en yakın arkadaşımda 42 kilo ve kocaman gözleri var gitmediği diyetisyen denemediği şey kalmado en fazla 3 kilo aldı. Komşumda öyle eşi ile arasında sıkıntı olmaua başlamış zayıflığı. Birde doktor hamile kalması için kilo almasını söylemiş ilk hamilelğinde zayıflıktan dolayı çok sıkıntı yaşamış. Ve zayıf oldugu için gögsü hiç yok bebek emzirememişBence sen yemek istediklerini ona yedir
Ben almak isteyip de alamayanlara inanmıyorum. Tamamen bilinç altı bir durum. Aslında zayıf olmak hoşlarına gidiyor ama bunun kendileri bile farkında değiller. Kilo almak kadar kolay bişey yok şu hayatta![]()
Bende tam rakip arayışına girecektim bence sporda da yarışalım .Kızlar bu hafta takım içi bireysel yarışıyoruz. Herkesin bir rakibi olacak. Bakalım kimler kazanacak
cankizzzz - T Toprakliyagmur
zerra -
LAydLiNe
@umudum2Nurdan1616
aylahl -
mrskulkedisi
ada81 - B burcugncy
Bilmece811 @polekey2244
@Kriziantemcicegi - F fanur
merryangel - M My Jale
Cnm en yakın arkadaşımda 42 kilo ve kocaman gözleri var gitmediği diyetisyen denemediği şey kalmado en fazla 3 kilo aldı. Komşumda öyle eşi ile arasında sıkıntı olmaua başlamış zayıflığı. Birde doktor hamile kalması için kilo almasını söylemiş ilk hamilelğinde zayıflıktan dolayı çok sıkıntı yaşamış. Ve zayıf oldugu için gögsü hiç yok bebek emzirememiş