Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ya çocuk astsubay gezici uzaklıkta vardı oyuzden istemedi ailem aslında ayrılmışlardi ama işte nasip ne diyelim. Maf olduk biz ama anlaşıldı artık bu hafta sonu düğün olacak bakalım inş.

Hayırlısı olsun canım sıkmayın canınızı. Mutlu olsunlar inşallah. Çocuklara kötü olmuş yaaaa. İnşallah onlara da hemen öğretmen bulunur.

24 yaşında canım o da geçici anaokulu öğretmenliği yapıyordu. Çocuklar falan herşey kaldı ortada
Canım buna şükür en azından ortada boş boş gezen işsiz gücsz aylak biri değilmş
İşi gücü varmış.
Ama böle olması çok üzücü tabi
İnş herşey yoluna girer

Allah kabul etsin cnm bende wc bekliyorum tartılmak için acıktım da
Sağol canım
Hayırlı sabahlar...canım ben söylemiştim ya 1 hafta menü yazamicam diye.giriyorum ara buldukça aslında dün bi tek msj yazabildim.okadar yoğun bi hafta geçirdim ki anlatamam.ben eşimin ameliyatını beklerken cenaze çıktı. Bi de başımıza öyle bi iş geldi ki sormayın. Sevdiği çocuk kardeşimi kaçırdi. Perişan haldeyiz.
Niye kaçırdıki çok kötü olmuş
Gunaydin herkeseee:KK36:
Cumaya gore eksii 100 cok yurudum kaslarim agirlasti ondan fazla ciktim tartida :KK66:cuma regli gunum bugun goguslerim agrimaya baslamis...
Günaydın canım yinede güzel

Kıyamam canımsın yaaaaa ben de ilk başladığımda koca popoluydum ama biniyordum. Ben çok severim bisiklete binmeyi ve sporun her türlüsünü. Bu aralar yapmıyorum bakmayın siz. Bu sene inşallah uzun yol yapmayı bile istiyorum bisikletle. Bu arada bisiklet topluluğum da var yalnız sürmüyorum onlarla birlikte. Ama sende seviyorsan denemelisin. Utanacak bişey yok.

Vicdan azabı menüsü hiç bir şey yememişsin. Lokum olmamış. Hafta içi daha dikkatli ol canım. Hem emziriyorsun daha sağlıklı beslenmen lazım.

Seni kocamannnn alkışlıyorummmmmmmmm :KK9::KK9::KK9:
Hayır demeyi öğrendiğiniz gün olacak bu iş. :KK39: Dün hayır dediğim pastaları börekleri bir görseniz inanamazsınız. Hem spor yapmaya gelmişler hem de çantadan dünya bir yiyecek çıkardılar. Makarna salatası bile vardı. Sarmalar börekler kekler. Ben sadece 3 fincan çay içtim. Kararlı olmak lazım.

Üç gündür spor yok canım farkındasın dimi. Sporsuz olmaz bu iş. Cumadan 30 dk borcun var ayrıca bu gün de spor günümüz. Birde akşam yemeğinin saati çok geç.

Allah kabul etsin canım :KK68:

Tamam canım ama sen yine de menülerini yazmaya çalış. Hesap vermen gerektiği için daha dikkatli olursun. Bırakmazsın kendini. Umarım en kısa zamanda yoluna girer her şey. Kardeşinde seviyorsa mutlu olurlar inşallah.
Sağol canım
Günaydın kızlar.
Güzel bol eksili hafta olsun inşallah.
Günaydın canım inşallah
Ya çocuk astsubay gezici uzaklıkta vardı oyuzden istemedi ailem aslında ayrılmışlardi ama işte nasip ne diyelim. Maf olduk biz ama anlaşıldı artık bu hafta sonu düğün olacak bakalım inş.
Hayırlısı olsun inşallah haklarında
Buarada ben tartildım 63.3 çıktım bugun bakalım cuma nekadar çıkıcam.
Cuma kaçtın canım
Günaydın canım

Gğnaydın kızlar, ben bugün tartıldım ve fazladan 900 g çıktım. Su içip çıkmışım ama. Sabah 8 buçukta bir yumurta yedim ve başka birşey yemedim. Cuma ya kadar telafi edeceğim.

İnşallah bakalım. Ben pazartesi herkesten -200 bekliyordum. Kimse de çıt yok valla :KK62:

Bilmece811 Bilmece811 İlk iş günün hayırlı olsun canım. İnşallah her şey güzel gider :KK36:
Çok sağol kaptanım. Umduğumdan iyiydi başta çinkü eve çok tıkılmıştım, arkadaşları görmek onlarla sohbet etmek iyi gekdi ama oğlum yokluğumda ağladı, susturamamış kaynanam. 1 ders izin alıp geldim şimdi emziriyorum: içim de parçalanmadı değil ama o da ben de alışacağım.

Kızlar evdeyken akkıma devamlı yemek geliyordu, buzdolabını açıp açıp kapatıyordum ama bugün okulda sabah sadece haşlanmış bir yumurta yememe rapmen yemek gelmedi.Dyrceğim o ki hem evde oturup hem zayıflamak gerçekten zormuş

Kızlar evdeyken akkıma devamlı yemek geliyordu, buzdolabını açıp açıp kapatıyordum ama bugün okulda sabah sadece haşlanmış bir yumurta yememe rapmen yemek gelmedi.Dyrceğim o ki hem evde oturup hem zayıflamak gerçekten zormuş

Haklısın insan dışarıda olunca aklına yemek yemek gelmiyor. Dün o kadar efor harcadım ama hiç acıkmadım.

Back
X