Günaydın herkeseeeeeeeeeeee![]()
Günaydinnn cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın herkeseeeeeeeeeeee![]()
karatayı bende yapmak istiyorummm ama bi türlü başlıyamadımmmBana yaradı sanırım karatay![]()
dün bende fenaydım benimde regli geliyor kayısı yiyiorumBencede, peki bu tatlı isteğimi nasıl yeniceö ben reğlde yaklaşıyor
haşlama tavuk beni direkt kabız yapıyor sırf bu yüzden tavuk sadece fırında yiyebiliyorumAslında tavuk fln çok tok tutuyor
Ama bende sabah ekmek yiyorum
yok yok kaptan söylemişti o gün yapamayan başka gün yapar diye ... yani pazartesi iş yoğun olup yapamayan salı yapabilirTmm cnm ozm yarin yaparsın
Ama cezayı yersin benden söylemesi
onun üstünede 3 yk yoğurt ekle çok güzel wc çalıştırıyor .. benim ara öğünüm ben yparım ara sıratatli meyvelerden yiyebilirsin canim, ya da kuru meyve felan. instagramda gormustum. elmaları kup kup dogramis ve her yuzeyini tarcina batirmis. krizi oyle dengeliyodu. belki begenirsin. ben denemedim.
yok yok kaptan söylemişti o gün yapamayan başka gün yapar diye ... yani pazartesi iş yoğun olup yapamayan salı yapabilir![]()
haşlama tavuk beni direkt kabız yapıyor sırf bu yüzden tavuk sadece fırında yiyebiliyorum![]()
Günaydın kaptanım nerelerdesin.Günaydın kızlar![]()
Günaydın kaptanım nerelerdesin.
Aslında tavuk fln çok tok tutuyor
Ama bende sabah ekmek yiyorum
12 mart EA
11.30
7 zeytin 1 incir
1 haşlanmış yumurta
Maydonoz
1 dilim ekmek
12.30
1 küçük muz
14.30
1 elma
1 kase yoğurt
17.00
Yarım tabak tavuk döner
20.00
1 adet çupra
Salata
2 litre su
45 dk bebek arabasıyla yürüyüş
12 mart menü
9.30
yarım simit
4 zeytin
beyaz peynir
domates
maydonoz
yeşil çay
12.00
filtre kahve bir küp şeker ile
13.30
ıspanak yemeği
yoğurt
16.00
bir dilim kek
19.00
6-7 mantar
2 yemek kaşığı kavurma et
salata
21.00
bir kase yoğurt
2 litre su
Hasta olduğumdan spor yapamadım ama en yakın zaman da telafi edeceğim söz
Dikkatimden kaçtı galiba.azar bekliyordum senden de oyuzden sordum canım...Dün söyledim canım yaaa bu hafta çok yoğunum. Ara ara gelebileceğim diye. Sanırım okumadın.
Mantarlı yumurta yedim canımDenemelisin bence
Afiyet olsun canım güzel hepsi
Sabahında çok az
Akşamda geç kalmışsın yedinmi bilmiyorum ama
Bulamadın mı canım birşey
Afiyet olsun canım
Dün oğlumu doktora götürdük, ilçede oturuyorum. 1 saat uzakta hastane, git gel düzgün beslenemedimOglen olmamis bebisimceza gelcektir buna
Gayet guzel afiyet olsun cnm
Cok iyi
Karatay en sevdigim
Gayet iyi bebegim
Cok iyi cnm
En azindan yogurt salata yeseydin cnm
Ogleni begenmedim
Guzel cnm
Haftasonu bayağı yaptım, utancımdan menü yazamadım canımSenin masallahin var zaten güzelim fazla söze gerek yok kaçamak yaptığını pek görmedim emziren bayan olmana rağmen masallah.
O şekerle kek bozmuş menünü
Afiyet olsun canım
Kek.disinda sknti yok cnm![]()
Olunca Rabbim veriyor kolaylığını şimdi hele kucaktan inmez eminim ev halkı bebek özledi ama yinede karar veremiyorumNiyetliydim canım
Mecburen
3. Çocukda çok daha rahat oluyor insan
Mutluluk kaynağım benim küçük oğlum
İyiki rabbim vermiş diyorum her zaman
İp atladım canım sen atlayabiliyomusun
Atlayabildin mi canım
Kız senin çatalı merak ettim 200 kalorilik
Karatay o yüzden bana hitap etmiyor
Ekmek ve meyve seviyorum ben
Çok güzel canım afiyet olsun
O şekerle kek bozmuş menünü
Afiyet olsun canım