ayyy sitede sorun mu var çook yavaş yoksa nette bi sıkıntı oldu anlamadım .... neyse ben kaçayım dolap içleri beni beklerrrr)))
Burayı söylüyorsan evet cnm çok yavaş açılıyor sayfa
Kolay gelsin cnm ben dün bitirdim islerimi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayyy sitede sorun mu var çook yavaş yoksa nette bi sıkıntı oldu anlamadım .... neyse ben kaçayım dolap içleri beni beklerrrr)))
İyi günlerde giy canımsağol canım , 4 adet uzun kollu şık bluz aldım canım baharda giyeyim diye) bekledim ki kilo vereyim öyle alayım yok anacım istediğim gibi kilo gitmedi aldım bende
![]()
Sitede sorun bence benimde aynıayyy sitede sorun mu var çook yavaş yoksa nette bi sıkıntı oldu anlamadım .... neyse ben kaçayım dolap içleri beni beklerrrr)))
Kızlar arkadaşımı bekliyorum yürüyüş e çıkıcaz
Dünkü cısss ları eritme zamanı![]()
Oo ciciler, kuaför değişim var deseneciciler almıştım netten kargo bekliyorumgelsede bari kuaföre gitsem
![]()
Oruçken benim sabah akşam farkı 1500 gr kadar oluyorEvet - 700![]()
Yok olmaz öyleAma temizlik yaptım vaktim yoktu yemek yemeye
Güle güle giyin canımciciler almıştım netten kargo bekliyorumgelsede bari kuaföre gitsem
![]()
Sitede sorun bence benimde aynı
Kolay gelsin sana
12 ye doğru sitede bakım vardı ondandır yavaşlıkKızlar arkadaşımı bekliyorum yürüyüş e çıkıcaz
Dünkü cısss ları eritme zamanı![]()
Oo süper ama ertesi gün nasıl zayıflamana etki ediyor muOruçken benim sabah akşam farkı 1500 gr kadar oluyor
Yok olmaz öyle
Senin temizlik bitmiyor hiç kuzum
O yüzden menülerini düzene sokman lazım
Güle güle giyin canım
Bende yıllardır kilo verecem diye üstüme başıma düzgün bir şey almadım
Ama attık alma vakti geldi
Sağol canım12 ye doğru sitede bakım vardı ondandır yavaşlık
İyi yürüyüşler canım
Bende alışmışım duramadım çıktım yürüdüm
Tempolu değildi ama hiç yoktan iyidir
Oruçken benim sabah akşam farkı 1500 gr kadar oluyor
Yok olmaz öyle
Senin temizlik bitmiyor hiç kuzum
O yüzden menülerini düzene sokman lazım
Güle güle giyin canım
Bende yıllardır kilo verecem diye üstüme başıma düzgün bir şey almadım
Ama attık alma vakti geldi
Kızlar bir dilim yaş pasta ortalama 450 kalori
1 saat yürüyüş ise 250 kal yakıyor
Yani ben 2 saat yürüsem anca eriyor pasta![]()
Allahım bu erkekler çocuklar konusunda neden bukadar anlayışsız ve keyfine düşkün anlamıyorum. Benim eşimde yapıyor onu bazen.biz herzman bakıyoruzGünaydın kızlar eşim bugun izinli sabah sabah baya gergin Di bir gün evde kalıyorum kıza bakmıyorsun diye bende kzı aldım odaya geldim güzel planlarımız vardı umarım mahvetmez.
![]()
Bende şuan çok pişman ve kötüyüm çeyiz görmeye gittik öğlen 1 tane lokum verdiler dayanamadım yedim .offf...sinir oluyorum kendime ya..okadar uğraş bi lokmada al geri.
benim 3 çocuğum vr genel olarak herşeyleriyle ben ilgileniyorumAllahım bu erkekler çocuklar konusunda neden bukadar anlayışsız ve keyfine düşkün anlamıyorum. Benim eşimde yapıyor onu bazen.biz herzman bakıyoruz
gerisi gelmezse birşey olmaz canımBende şuan çok pişman ve kötüyüm çeyiz görmeye gittik öğlen 1 tane lokum verdiler dayanamadım yedim .offf...sinir oluyorum kendime ya..okadar uğraş bi lokmada al geri.
nerdeeeee..Oo süper ama ertesi gün nasıl zayıflamana etki ediyor mu
menülerin düzelmese zor canım lütfen kendin için birşeyler yapEvet biliyorum ama yemek yemek istemiyorum
8li rakamı bu cumada görmicem
Cook üzgünüm![]()
maalesef o güzel şeylerin kaloride güzelKızlar bir dilim yaş pasta ortalama 450 kalori
1 saat yürüyüş ise 250 kal yakıyor
Yani ben 2 saat yürüsem anca eriyor pasta![]()