- 29 Mayıs 2010
- 31.250
- 84.558
- 1.123
Ben buraya yaziyorum canim her sabah bir onceki gunu yaziyorum...Mesaj sayılarını cankız ve Nurdan’da n başka kimse göndermemiş bekliyorum Kızlar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben buraya yaziyorum canim her sabah bir onceki gunu yaziyorum...Mesaj sayılarını cankız ve Nurdan’da n başka kimse göndermemiş bekliyorum Kızlar
Mesaj sayılarını sen mi topluyorsun canım.buraya yazsak direk seni etiketleyip.Mesaj sayılarını cankız ve Nurdan’da n başka kimse göndermemiş bekliyorum Kızlar
Benimde dün 12 msj sayım canimMesaj sayılarını cankız ve Nurdan’da n başka kimse göndermemiş bekliyorum Kızlar
evet canım ebru bu aralar yoğunya benden rica ettiMesaj sayılarını sen mi topluyorsun canım.buraya yazsak direk seni etiketleyip.
evet bende merak ettim yok@Foreverlife canım bıraktın mı diyeti kaç gündür göremiyorum seni![]()
o da farklı düşünüyordur canımGünaydın kızlar eşim bugun izinli sabah sabah baya gergin Di bir gün evde kalıyorum kıza bakmıyorsun diye bende kzı aldım odaya geldim güzel planlarımız vardı umarım mahvetmez.
![]()
Evet - 700Nurdan iftar öncesi tartıldın mı![]()
Günaydın kızlar
![]()
Sağol canım
Tam cankız menüleri düzeltti diyorum bozuluyor
Şükret canım hafta sonu katılım azdı
Yoksa zor bitirirdin
Sağol canım
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canım
eşinin işi zor canım polisti demi bir günde olsa uyumak istiyor olabilir... benim eşimin haftanın 2 günü tatil olması rağmen ana kız beni mahvediyorsunuz diye yakınır bi hafta sonuda evde otursak hiç dışarı çıkmasak diyor hahahahaGünaydın kızlar eşim bugun izinli sabah sabah baya gergin Di bir gün evde kalıyorum kıza bakmıyorsun diye bende kzı aldım odaya geldim güzel planlarımız vardı umarım mahvetmez.
![]()
ciciler almıştım netten kargo bekliyorumgelsede bari kuaföre gitsem
![]()
sağol canım , 4 adet uzun kollu şık bluz aldım canım baharda giyeyim diyeGüle güle kullan cnm
Neler aldin
sağol canım , 4 adet uzun kollu şık bluz aldım canım baharda giyeyim diye) bekledim ki kilo vereyim öyle alayım yok anacım istediğim gibi kilo gitmedi aldım bende
![]()