• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Günaydın kızlar eşim bugun izinli sabah sabah baya gergin Di bir gün evde kalıyorum kıza bakmıyorsun diye bende kzı aldım odaya geldim güzel planlarımız vardı umarım mahvetmez.
o_O

Günaydın kızlar eşim bugun izinli sabah sabah baya gergin Di bir gün evde kalıyorum kıza bakmıyorsun diye bende kzı aldım odaya geldim güzel planlarımız vardı umarım mahvetmez.
o_O
o da farklı düşünüyordur canım
1 gün evdeyim dinleneyim istiyordur
alttan al gününüz gitmesin

o_O
eşinin işi zor canım polisti demi bir günde olsa uyumak istiyor olabilir... benim eşimin haftanın 2 günü tatil olması rağmen ana kız beni mahvediyorsunuz diye yakınır bi hafta sonuda evde otursak hiç dışarı çıkmasak diyor hahahaha :KK70::KK70: amaaaa tabiii kızımla ben kazanıyoruz ... ben iş yerinde dinleniyorum hafta sonu pert oluyorum diyor :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

ayyy sitede sorun mu var çook yavaş yoksa nette bi sıkıntı oldu anlamadım .... neyse ben kaçayım dolap içleri beni beklerrrr ;))))

sağol canım , 4 adet uzun kollu şık bluz aldım canım baharda giyeyim diye :KK66:) bekledim ki kilo vereyim öyle alayım yok anacım istediğim gibi kilo gitmedi aldım bende :KK66:

Ohh iyi yapmissin cnm
Güle güle giyin zayıflayınca tekrar alırsın
Bende alıyorum ama hep bi beden küçük alıyorum
Yaza kadar iyi kilo veririm demiştim ama yok 85bile olamıcam bu gidişle

Back
X