Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

22 Mart menüm
Sahur saat 3 te
5 hurma
1 tabak yoğurt
2 zeytin
2 kaşık sütlü yumurta

İftar saat akşam 19.30
1 kaşe fırında etli güveç
2 kaşık yoğurtlu biber
1 tabak salata
Yarım tam buğday ekmeği

Şu 1 buçuk lt.yatana kadar içerim daha
Spor yok
Afiyet olsun canim yarin bol eksiler gelir insallah

sen yinede bu akşam iftara doğru tartıl mutlaka canım sabah bidaha tartıl kaptanımıza sor :KK66:) ben ezana 5 dakika kala tartılırdım :olamaz::olamaz:
Ben iftara 1 saat kala tartildım ama kendimi çok şişkin hissediyordum tartildıgimda yarın sabah bakalım kaç çıkıcam yazarım ona göre.

Canım bugün perşembe değil mi anlamadım ben neden iftar öncesi. Yarın tartışacağız ya
Canim oruc tutanlar iftar oncesi tartilirsa iyi olur cunku simdi ezan hemen hemen 19.00 gibi okunuyor eee yemek sabaha sislik yapar o yuzden bugun iftar oncesi tartilin dedim...

Ya ben bugün herşeyi unutuyorum hayır ola ins.spor yok yazmıştım ama eve gelirken 20 dk.yürüyerek geldim ben :)

oruç tutan arkadaşlar Allah kabul etsin... kilonuzu bu akşam iftara yakın tartılın ve kaptanımıza bildirin... ben ramazanda da takımlarda yarıştım iftrara doğru tartılırdık onu baz alırdık ...sahurda hala şişlik gitmemiş olur
canim ben napiyim peki suan cok panikledim. + cikcak kilom insallah unutmam dun sahurda tartilcaktim unuttum iftar oncesi de unuttum panikten. Zaten regl de olucam +1000 gecmesem bari :KK17::KK42:
Ya bende çok merak ediyorum. Been çok yemek yemedim aslında bir tek haftasonu biraz kaçamak yaptım . ama kilo vermişim gibi de gelmiyor bana. Daha tartılmadım tabi. Yarın tartılıcam süpriz.
insallah almamissindir canim. ben de vermisim gibi hissetmiyorum. arti cikicam bu hafta :KK57:
Inş 8li rakamı görebilirim yarin
insallah canim :KK73:
Kızlar iftar için kendime süper bir tatlı yaptım.

Yarım muz
İki ceviz üç fındık
Bol kakao
Yarım ç bardağı süt
Hepsini karıştırdm inşallah güzel olmuştur.
O kadar aç kaldım bu kadar olsun dimi :KK43:
afiyet olsun canim. muzlu sut guzel olmaz mi bayilirim ben de :KK72:

Back
X