Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canim ben napiyim peki suan cok panikledim. + cikcak kilom insallah unutmam dun sahurda tartilcaktim unuttum iftar oncesi de unuttum panikten. Zaten regl de olucam +1000 gecmesem bari :KK17::KK42:

insallah almamissindir canim. ben de vermisim gibi hissetmiyorum. arti cikicam bu hafta :KK57:

insallah canim :KK73:

afiyet olsun canim. muzlu sut guzel olmaz mi bayilirim ben de :KK72:

+1000 nedir yahu.
Dikkat etmedin mi canım.
Bende iki tane kandil simidi yedim nasıp pişmanım nasıl nasıl :(

Herkese selam kanfiliniz mubarek olsun dualarda bulusmak dileğiyle.. Bugun sadece menumu yazip kacicam cunku annemdeyiimm :-) annem dun beni aradi bi suru sitem etti bende bugun ona supriz yaptim ama nasil bi bilseniz :-) :-) oglani pusete koydum kapinin onune biraktim zile basip saklandim :-) annem kapıyı bi açtı yuzu ortulu bi bebek :-) ay bismillahirrahmanirrahim bu nee diye bi şaşırdı yüzünü bi acti torunu :-) sevincten agladi bile yaa kiyamam

Herkese selam kanfiliniz mubarek olsun dualarda bulusmak dileğiyle.. Bugun sadece menumu yazip kacicam cunku annemdeyiimm :-) annem dun beni aradi bi suru sitem etti bende bugun ona supriz yaptim ama nasil bi bilseniz :-) :-) oglani pusete koydum kapinin onune biraktim zile basip saklandim :-) annem kapıyı bi açtı yuzu ortulu bi bebek :-) ay bismillahirrahmanirrahim bu nee diye bi şaşırdı yüzünü bi acti torunu :-) sevincten agladi bile yaa kiyamam

Ayyy ne sevinmiştir iyi yapmissin cnm

22 mart listem
Kahvalti 8.30
Omlet
Sekersiz cay
Bir dilimin yarisi ekmek

Ogle
Yolda oldugum icin anca boyle tutabildm kndimi
Ceyrek simit ve bi pogaca

Aksam 19.30
Kavrulmus et ve ayran

22.30 Şekersiz cay
1 bucuk litre su
En fazla 15 dk spor

Sağol cnm
Kusuyor karnı ağrıyor hastaneye gitmiyor uykusu varmış
geçmiş olsun canım haberdar et bizi de
ayy nasıl bir sürpriz kadın o saniyeler içinde neler düşünmüştür Allah bilir çok fenaaaa :eek: çok ii olmuş ama canım anneler candır:KK200:

22 mart EA

10.30
7 zeytin 1 incir
1 parça peynir
1 haş yumurta

13.00
1 küçük ayva
Yarim portakal

15.00
1 kase kızılcık tarhanası
Yarım tabak Biber kavurması
1 dilim ekmek