- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Bence tartılmayalım + çıkınca moralim bozuluyorPazartesi tartılma meselesine kimse cevap yazmamış. Ne dersiniz tartılmaya devam edelim mi?
Bu arada ben de +500 deyim.
Yemeğide çok güzel oluyor ekşi ekşi evde yiyen yokPazara semiz otu gelmis 5 adet aldim... bol semiz otlu salata yapiyorum wc ye super iyi geliyor
Ben gecen sene tuttum canim cok zor olmadi bence iyiki tutmusum oglum gecen sene 6 ayliktikızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim
Insan sevdigini kiskanir canim cok normal bence hissetiklerin ama bence bu durumu esine hissetirme yinede sen aklinda boyle bisey yoktur ama yinede aklina sen dusurmeBugun hiç havamda değilim kızlar
Eşim in çalışma yeri değişti aynı binada farklı noktada.
Ve tüm gece bayan arkadaş ı ile aynı kulübede olacak sanırım biraz kıskandım
Elbette kızın işi gücü yok eşime o gözle eşimde ona o gözle bakacak demiyorum ama düşünün her gün onunla artık.
Zaten süreli çalışıyor benden çok onu görecek..
Kızlar bu msjma cevap verip biraz rahatlatın ya bdv ye konu açıcam nerdeyse :)
Bugünkü menüm
Sabah 9da
1tane simit
Ve kahve
Öğlen 3de
2dilim ekmek
Salata
Ve et kavurma
Akşam yemicem çok doydum
1kahve içerim yeter
3litre su
1saat yürüyüs
LAydLiNe
Kızlar bugun ki menüm
11
4-5 tane patates kızartması
14:30
1 tabak kıymalı menemen
17:00
4-5 dilim kavun
18:10
2 tane karnıyarık (yagda kızartmadan yaptım)
1 yk yoğurt
Soda
Spor: 100 ip atlıcam
Su :3.5 yaparım
LAydLiNe
Canım bir çoğumuz aynı durumla karşılaşmışızdır heryerde erkek kadın bir yerde çalışıyorYani güveniyorum tabi de yinede içim çok buruk.
Kız arkadaşlar her yerde olur bende çalıştım tabi ki erkek arkadaşlarla aynı ortamdaydk. Ama bunlar aynı kulunede yanlız gerçekten can sıkıcı
Menun spor şu hepsi çok güzel canimSabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
1 kase yogurt salatalik dereotudan cacik
Aksam 18.15
1 porsiyon kofte(6 tane vardi icinde)
Salata
1 bardak ayran
3.5 litre su
30+30 dk yuruyus
Oglen ekmek olmasaymis aksama bisiler yerdin bebek ya
Sabah disinda guzel cnm
Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin
Ogle 12.00
1 kase yogurt salatalik dereotudan cacik
Aksam 18.15
1 porsiyon kofte(6 tane vardi icinde)
Salata
1 bardak ayran
3.5 litre su
30+30 dk yuruyus
Ben kıskanç bi bayan olarak hiç yorum yapmayayım canım...eşimi bu tarz şeylerde malesef hep uyarmisimdir konuşmayacaksin diye.hemde hic muhatap olmadigi halde.ama ondan hiç uyarı almadım.kıskanç birisi olmadığı için sanırım. .işimiz gereği mecburen erkeklerle ve kadınlarla muhatap oluyoruz malesef burda tavırlar çok önemli. Çiviklik seviyesi falan.eşine güvenmekten başka çare yok kalbini karartma düzelir ins.Bugun hiç havamda değilim kızlar
Elbette kızın işi gücü yok eşime o gözle eşimde ona o gözle bakacak demiyorum ama düşünün her gün onunla artık.
Ayyy semiz otuna bayılırım bende.artık bol bol salatalısini yeriz ins.Pazara semiz otu gelmis 5 adet aldim... bol semiz otlu salata yapiyorum wc ye super iyi geliyor
Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 1 de
1 kase corba
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 7 de
Yarım karışık pidenin
Salata
1 kaşe yoğurt
1 fincan kahve
Not.akşam yemeği Saati çok geç oldu ve pide iyi olmadı biliyorum kızlar ama yazmıştım çok yorgun ve uykusuzdum 4 te çocukları uyutup bende uyudum bi kalktım saat 7.eşim biz uyuyoruz diye pide siparişi vermiş yemiş bizde kalkınca yemek olmadığı için yedik malesef.
Şu 2lt
Spor vakit olmadı yatmadan yapabilirsem yapacağım kızlar.
LAydLiNe
. o patates kızartmaları olmuş mu hiç? Saat 11:00 de yemişsin bi de. Erken kalksan bütün günün güzel geçer bence.Kızlar bugun ki menüm
11
4-5 tane patates kızartması
14:30
1 tabak kıymalı menemen
17:00
4-5 dilim kavun
18:10
2 tane karnıyarık (yagda kızartmadan yaptım)
1 yk yoğurt
Soda
Spor: 100 ip atlıcam
Su :3.5 yaparım
LAydLiNe
Ben hatırlamıyorum ama tutabilirsin bence. Günler kısa artık eskiye göre. Allah onun sabrını verir bence. Sonradan borç tutmak zor oluyor. Benim bir sürü borcum varkızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim
. Bence eşine bu konuyu hiç açma, adamın aklına sokma. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen diyetine odaklan. Kafanı meşgul et ki fazla düşünme o tarafları.Bugun hiç havamda değilim kızlar
Pide olmamış ama açıklamışsın zaten.Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 1 de
1 kase corba
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Saat 7 de
Yarım karışık pidenin
Salata
1 kaşe yoğurt
1 fincan kahve
Not.akşam yemeği Saati çok geç oldu ve pide iyi olmadı biliyorum kızlar ama yazmıştım çok yorgun ve uykusuzdum 4 te çocukları uyutup bende uyudum bi kalktım saat 7.eşim biz uyuyoruz diye pide siparişi vermiş yemiş bizde kalkınca yemek olmadığı için yedik malesef.
Şu 2lt
Spor vakit olmadı yatmadan yapabilirsem yapacağım kızlar.
LAydLiNe
Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
Kiymali yumurta
1.5 dilim cavdar ekmegi
12.00
10 tane badem
1 muz
19.00
2 tavuk but
Yarim tabak patates yemegi
2 kasik kisir
Salata
Yogurt
2.5 litre su
15 dk yuruyus
Patates yemeği olmamış canım onun haricinde güzel. Diyetteyken muz da az tüketilmeli haberin olsun gerçi seninki öğle yemeği yerine geçmiş ama sen yine de çok sık yeme.Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
Kiymali yumurta
1.5 dilim cavdar ekmegi
12.00
10 tane badem
1 muz
19.00
2 tavuk but
Yarim tabak patates yemegi
2 kasik kisir
Salata
Yogurt
2.5 litre su
15 dk yuruyus
Sabah 9:30
1 yumurta ve 1 yk kaşığı yulaf ezmesinden krep yapıp yedim
Ara 16:00
3 zeytinyağlı yaprak sarma
1 elma tarçınlı
2 kayısı
Akşam 18:00
1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
3 yaprak sarma
1 tabak salata
3 litre su
30 dk yürüyüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?