Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ben gecen sene tuttum canim cok zor olmadi bence iyiki tutmusum oglum gecen sene 6 aylikti

Insan sevdigini kiskanir canim cok normal bence hissetiklerin ama bence bu durumu esine hissetirme yinede sen aklinda boyle bisey yoktur ama yinede aklina sen dusurme

Bugünkü menüm

Sabah 9da
1tane simit
Ve kahve

Öğlen 3de
2dilim ekmek
Salata
Ve et kavurma

Akşam yemicem çok doydum
1kahve içerim yeter

3litre su
1saat yürüyüs
LAydLiNe

Oglen ekmek olmasaymis aksama bisiler yerdin bebek ya

Sabah disinda guzel cnm

Sabah 08.00
1 haslanmis yumurta
1 kk suzme peynir
5 zeytin

Ogle 12.00
1 kase yogurt salatalik dereotudan cacik

Aksam 18.15
1 porsiyon kofte(6 tane vardi icinde)
Salata
1 bardak ayran

3.5 litre su
30+30 dk yuruyus

Yani güveniyorum tabi de yinede içim çok buruk.
Kız arkadaşlar her yerde olur bende çalıştım tabi ki erkek arkadaşlarla aynı ortamdaydk. Ama bunlar aynı kulunede yanlız gerçekten can sıkıcı
Canım bir çoğumuz aynı durumla karşılaşmışızdır heryerde erkek kadın bir yerde çalışıyor
Canını sıkma canım benim eşiminde sekreter i yüzünden huzurumuz kaçardı önceden aklımdan çıkaramazdım sanki heran kötü bişey olucakmış gibi sonra güvenmeyi öğreniyosun yada buna mecbur kalıyorsun
Hiç yakalamadım ama yaparsada Allah bana duyurmasın yoksa sonu kötü olur
Rabbim şeytana uydurmasın
Bence bayan için daha da zor bir durum düşünsenize onun da eşi vardır muhtemelen o da zor durumda kalıyordur
Bir vakitten sonra kardeş gibi oluyorlar sıkma canını

Ben kıskanç bi bayan olarak hiç yorum yapmayayım canım...eşimi bu tarz şeylerde malesef hep uyarmisimdir konuşmayacaksin diye.hemde hic muhatap olmadigi halde.ama ondan hiç uyarı almadım.kıskanç birisi olmadığı için sanırım. .işimiz gereği mecburen erkeklerle ve kadınlarla muhatap oluyoruz malesef burda tavırlar çok önemli. Çiviklik seviyesi falan.eşine güvenmekten başka çare yok kalbini karartma düzelir ins.

Bugünkü menüm
Sabah saat 8 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Saat 1 de
1 kase corba
Yarım haşlanmış yumurta
1 dilim peynir

Saat 7 de
Yarım karışık pidenin
Salata
1 kaşe yoğurt

1 fincan kahve

Not.akşam yemeği Saati çok geç oldu ve pide iyi olmadı biliyorum kızlar ama yazmıştım çok yorgun ve uykusuzdum 4 te çocukları uyutup bende uyudum bi kalktım saat 7.eşim biz uyuyoruz diye pide siparişi vermiş yemiş bizde kalkınca yemek olmadığı için yedik malesef.

Şu 2lt
Spor vakit olmadı yatmadan yapabilirsem yapacağım kızlar.

LAydLiNe

Afiyet olsun cnm
Sabah ve öğlen fazla yemedigin için bişey olmaz

Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
Kiymali yumurta
1.5 dilim cavdar ekmegi

12.00
10 tane badem
1 muz

19.00
2 tavuk but
Yarim tabak patates yemegi
2 kasik kisir
Salata
Yogurt

2.5 litre su
15 dk yuruyus

. o patates kızartmaları olmuş mu hiç? Saat 11:00 de yemişsin bi de. Erken kalksan bütün günün güzel geçer bence.

Ben hatırlamıyorum ama tutabilirsin bence. Günler kısa artık eskiye göre. Allah onun sabrını verir bence. Sonradan borç tutmak zor oluyor. Benim bir sürü borcum var

. Bence eşine bu konuyu hiç açma, adamın aklına sokma. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen diyetine odaklan. Kafanı meşgul et ki fazla düşünme o tarafları.

Pide olmamış ama açıklamışsın zaten.

Bugunku menum
Sabah
08.00
1 dilim peynir
Kiymali yumurta
1.5 dilim cavdar ekmegi

12.00
10 tane badem
1 muz

19.00
2 tavuk but
Yarim tabak patates yemegi
2 kasik kisir
Salata
Yogurt

2.5 litre su
15 dk yuruyus
Patates yemeği olmamış canım onun haricinde güzel. Diyetteyken muz da az tüketilmeli haberin olsun gerçi seninki öğle yemeği yerine geçmiş ama sen yine de çok sık yeme.

Sabah 9:30

1 yumurta ve 1 yk kaşığı yulaf ezmesinden krep yapıp yedim

Ara 16:00

3 zeytinyağlı yaprak sarma
1 elma tarçınlı
2 kayısı

Akşam 18:00

1 tabak bamya yemeği
1 kase yoğurt
3 yaprak sarma
1 tabak salata

3 litre su
30 dk yürüyüş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…