- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Sağol canımAfiyet olsun cnm
. o patates kızartmaları olmuş mu hiç? Saat 11:00 de yemişsin bi de. Erken kalksan bütün günün güzel geçer bence.
Ben hatırlamıyorum ama tutabilirsin bence. Günler kısa artık eskiye göre. Allah onun sabrını verir bence. Sonradan borç tutmak zor oluyor. Benim bir sürü borcum var
. Bence eşine bu konuyu hiç açma, adamın aklına sokma. Yapacak adam her şekilde yapar. Sen diyetine odaklan. Kafanı meşgul et ki fazla düşünme o tarafları.
Pide olmamış ama açıklamışsın zaten.
Aynen canım.Ben kıskanç bi bayan olarak hiç yorum yapmayayım canım...eşimi bu tarz şeylerde malesef hep uyarmisimdir konuşmayacaksin diye.hemde hic muhatap olmadigi halde.ama ondan hiç uyarı almadım.kıskanç birisi olmadığı için sanırım. .işimiz gereği mecburen erkeklerle ve kadınlarla muhatap oluyoruz malesef burda tavırlar çok önemli. Çiviklik seviyesi falan.eşine güvenmekten başka çare yok kalbini karartma düzelir ins.
Canım bir çoğumuz aynı durumla karşılaşmışızdır heryerde erkek kadın bir yerde çalışıyor
Canını sıkma canım benim eşiminde sekreter i yüzünden huzurumuz kaçardı önceden aklımdan çıkaramazdım sanki heran kötü bişey olucakmış gibi sonra güvenmeyi öğreniyosun yada buna mecbur kalıyorsun
Hiç yakalamadım ama yaparsada Allah bana duyurmasın yoksa sonu kötü olur
Rabbim şeytana uydurmasın
Bence bayan için daha da zor bir durum düşünsenize onun da eşi vardır muhtemelen o da zor durumda kalıyordur
Bir vakitten sonra kardeş gibi oluyorlar sıkma canını
Canım benim hamileliklerimde ve emzirirken günler daha kısaydı hiç bunalmadan tuttumkızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim
Kalbini ferah tut yapmaya niyeti olduktan sonra heryer kadın heryer erkekÖyle mi canım Aynen başka çarem yok iki erkek bir kız çalışıyorlar.
Erkek arkadaşını tanıyorum temiz yeni evli. Hemşehrim zaten
Insan sevdigini kiskanir canim cok normal bence hissetiklerin ama bence bu durumu esine hissetirme yinede sen aklinda boyle bisey yoktur ama yinede aklina sen dusurme
Kalbini ferah tut yapmaya niyeti olduktan sonra heryer kadın heryer erkek
Düşündükçe insan paranoyak oluyor
Ben bunu yendim umarım sende yenersin
Şeytan insanı hep dürtüyor yoksa
Esimi bekledim gec kaldik canimAfiyet olsun cnm
Akşam geç olmuş cnm
Eyvah onunda esi tutusmustur şimdi. Tabi o yanlarında çalışan kadınında esi yada sevgilisi varsa o da aynı. Ne garip bi durum.bişey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut canım. Herkesin bi hayatı var sonuçta.Aynen canım.
Ben gereken uyarıyı yaptım ama ne nasıl olur göremem bilemem iki erkek bir kız çalışıyır diğer erkek ark temiz biri tanıyorum yeni evli
Tamam canim dikkat ederim cok sik yemem inaallahPatates yemeği olmamış canım onun haricinde güzel. Diyetteyken muz da az tüketilmeli haberin olsun gerçi seninki öğle yemeği yerine geçmiş ama sen yine de çok sık yeme.
Bende arkadaslara katiliyorum kalbini ferah tut guzel dusun guzel olsun bide insan kafasinda neyi buyuturse bence Allah karsisina cikariyor sen Rabbime guven bisey olmaz insallahAh keşke çenemi tutsam
Eyvah onunda esi tutusmustur şimdi. Tabi o yanlarında çalışan kadınında esi yada sevgilisi varsa o da aynı. Ne garip bi durum.bişey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut canım. Herkesin bi hayatı var sonuçta.
Bende arkadaslara katiliyorum kalbini ferah tut guzel dusun guzel olsun bide insan kafasinda neyi buyuturse bence Allah karsisina cikariyor sen Rabbime guven bisey olmaz insallah
o olumsuzluk bende de var canim bahardan olabilir. sadece uyumak istiyorum. diyorum acaba depresyona mi giriyorum uyumiyim felan diyorum. aniden yorgunluk hissi tembellik geliyor. spor yapmayi dusunuyorum biyle durumlarda belki enerjim yerine gelir, metabolizmami dusurmemis olurum diye cozum buldum kendime.kızlar ben üstümdeki kötü enerjiyi hala atamadım. bahar yorgunluğu mu depresyona mı girdim ne oldu anlamıyorum o kadar kötüyüm ki bıraksalar 24 saat uyuyabilirim hiçbir şey yapasım yok boşvermiş haldeyim. şu an bile uyuklayarak yazıyorum. umarım bir an önce geçer bu durum
hayirli olsun canim benim. kep cok yakismiskızlar kepimi almışım
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
takım olmazsak tek başıma yapamazdım
pazartesi bildirim yapilmali bence
Hımmm sanki bana da hafta sonu kaçamaklarını tetikliyor gibi hissettirdi. Çoğunluğun fikrini alalım o zaman bu konuda
kizlar ben geldim. 3 gundur dogru duzgun giremiyodum. biliyosunuz esimin askerliginden dolayi eve gelen gidenler oldu disari cagiranlar oldu. yogun gecirdik bu haftayi. haftaya da usaka gidip gelicez 4 günlüğüne. dondugumuzde de didime memlekete gidicez. mayisa kadar yogunluk devam edicek bakalim.
16.04.18
08 00
1yumurta omlet
peynir
13 00
1 yurmurta
peynir
1 tam bugday ekmegi
14 00
neskafe
minik çikolata (napoliten)
19 00
demi glance sosda tavuk
1 yk bulgur
marul
sogan
21 00
damlasakizli Türk kahvesi
cay
23 30
bitli cayi
50 dk yuruyus
1.5 lt su
LAydLiNe
yok canim ihmal etmem arada girer nefes alirim burdaOhh negüzel gez cnm
Ama ihmal etme bizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?