Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Ah kaptan mümkün değil çenemi tutamam yarın pikniğe gidicez inşallah.
Orada bile sorarım. Kaçamak a hayır bu arada :)

Aynen canım.
Ben gereken uyarıyı yaptım ama ne nasıl olur göremem bilemem iki erkek bir kız çalışıyır diğer erkek ark temiz biri tanıyorum yeni evli

Öyle mi canım Aynen başka çarem yok iki erkek bir kız çalışıyorlar.
Erkek arkadaşını tanıyorum temiz yeni evli. Hemşehrim zaten

Canım benim hamileliklerimde ve emzirirken günler daha kısaydı hiç bunalmadan tuttum
Doktor tutmama mı söylemişti ama dinlemedim pişman değilim hiç bişey olmadı sonra tutması zor çünkü
Bebek de hiç sütsüz kalmadı Rabbim veriyor rızkını

Öyle mi canım Aynen başka çarem yok iki erkek bir kız çalışıyorlar.
Erkek arkadaşını tanıyorum temiz yeni evli. Hemşehrim zaten
Kalbini ferah tut yapmaya niyeti olduktan sonra heryer kadın heryer erkek
Düşündükçe insan paranoyak oluyor
Ben bunu yendim umarım sende yenersin
Şeytan insanı hep dürtüyor yoksa

Aynen canım.
Ben gereken uyarıyı yaptım ama ne nasıl olur göremem bilemem iki erkek bir kız çalışıyır diğer erkek ark temiz biri tanıyorum yeni evli
Eyvah onunda esi tutusmustur şimdi. Tabi o yanlarında çalışan kadınında esi yada sevgilisi varsa o da aynı. Ne garip bi durum.bişey olmaz Allahın izniyle sen içini ferah tut canım. Herkesin bi hayatı var sonuçta.

Patates yemeği olmamış canım onun haricinde güzel. Diyetteyken muz da az tüketilmeli haberin olsun gerçi seninki öğle yemeği yerine geçmiş ama sen yine de çok sık yeme.
Tamam canim dikkat ederim cok sik yemem inaallah

Evet gerçekten garip bir durum.

Bende arkadaslara katiliyorum kalbini ferah tut guzel dusun guzel olsun bide insan kafasinda neyi buyuturse bence Allah karsisina cikariyor sen Rabbime guven bisey olmaz insallah

Rabbim doğru yolundan ayırmasın inşallah canım

o olumsuzluk bende de var canim bahardan olabilir. sadece uyumak istiyorum. diyorum acaba depresyona mi giriyorum uyumiyim felan diyorum. aniden yorgunluk hissi tembellik geliyor. spor yapmayi dusunuyorum biyle durumlarda belki enerjim yerine gelir, metabolizmami dusurmemis olurum diye cozum buldum kendime.
kızlar kepimi almışım
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
takım olmazsak tek başıma yapamazdım
hayirli olsun canim benim. kep cok yakismis
darisi basimiza insallah en kisa zamanda

Hımmm sanki bana da hafta sonu kaçamaklarını tetikliyor gibi hissettirdi. Çoğunluğun fikrini alalım o zaman bu konuda
pazartesi bildirim yapilmali bence
hafta sonu hepimiz kacamak yapiyoruz. bu da pazartesi tartiya yansiyo ve ona gore ne kadar caba harcamamiz gerek onu goruyoruz. kendimize ceki duzen vermemiz icin gerekli oldugunu dusunuyorum.

kizlar ben geldim. 3 gundur dogru duzgun giremiyodum. biliyosunuz esimin askerliginden dolayi eve gelen gidenler oldu disari cagiranlar oldu. yogun gecirdik bu haftayi. haftaya da usaka gidip gelicez 4 günlüğüne. dondugumuzde de didime memlekete gidicez. mayisa kadar yogunluk devam edicek bakalim.

Ohh negüzel gez cnm
Ama ihmal etme bizi

16.04.18
08 00
1yumurta omlet
peynir

13 00
1 yurmurta
peynir
1 tam bugday ekmegi

14 00
neskafe
minik çikolata (napoliten)

19 00
demi glance sosda tavuk
1 yk bulgur
marul
sogan

21 00
damlasakizli Türk kahvesi
cay

23 30
bitli cayi

50 dk yuruyus
1.5 lt su
LAydLiNe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…