Yazmışsın sanırım eksikleriBenim eksik demi cnm
Kolay gelsin canım memleket neresiUyumak ve ben...malesef memleketten gece 3 te döndük sabah 9 da ders..sonra toplantı derken vakit bulup giremedim canım. Okadar uykum var ki şimdi buraya bi bakayım da biraz dinleyeceğim bakalım.
Haklısın kaçamaklar daha çok etkiliyor canımOnun da etkisi vardır ama bir hafta önce regl olduğum halde 1,4 kilo vermiştim. Bence bizim kaçamaklarımız reglden daha fazla etkiliyor kiloyu. Bol su iç.
Ben de seviyorum dar giymeyi.
Sağol canımTekrardan hayırlı olsun canim..darısı başımıza...msj bildirimini yaparım buaksam tamam .
Geçmiş olsun canımCanim, babam çarsamba gidiyor ) o gun dip köşe temizlerim persembe itibari ile sizlerleyim cuma gunu yuz karasi tartimida söylerim size.....
Babam belini incitti habire acile gidiyoruz iğne yapiliyor... yatiyor ben iyice katyaya bagladimmmmm
Ooo süper semizotu candırPazara semiz otu gelmis 5 adet aldim... bol semiz otlu salata yapiyorum wc ye super iyi geliyor
Tamam canim dikkat ederim bu ara bir tuhafim boyle agresif mutsuz moda diyete bile yansiyor galiba tabi bahane degil ama ruh hali bedeni de etkiliyorGünaydın canım
Yuh Burcu napmışsınCumaya ne yap ne et kilo ver mutlaka
Daha yolun çok başındasın canım artık pideleri felan bırakman lazım. Lütfen dikkatli ol cumaya kadar.
Tebrik ederim canimKilo bildirimi
Cuma 88.700
Pazartesi 88.00
Tebruk ederim canim ne mutlu sana masallahkızlar kepimi almışım
başta kaptanımız ve siz değerli takım arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
takım olmazsak tek başıma yapamazdım
Bende de bildirim iyi oluyorBence pazartesi tartılmamız iyi oluyordu
Kilo aldıysak dikkat ediyorduk
Bence pazartesi bildirim yapalım
Tebrik ederim canim
çok geçmiş olsun canım rabbim şifalar versinCanim, babam çarsamba gidiyor ) o gun dip köşe temizlerim persembe itibari ile sizlerleyim cuma gunu yuz karasi tartimida söylerim size.....
Babam belini incitti habire acile gidiyoruz iğne yapiliyor... yatiyor ben iyice katyaya bagladimmmmm
kızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim
canım aklına kötü şeyler getirme eşine güveniyorsan sıkıntı olmazBugun hiç havamda değilim kızlar
Eşim in çalışma yeri değişti aynı binada farklı noktada.
Ve tüm gece bayan arkadaş ı ile aynı kulübede olacak sanırım biraz kıskandım
Elbette kızın işi gücü yok eşime o gözle eşimde ona o gözle bakacak demiyorum ama düşünün her gün onunla artık.
Zaten süreli çalışıyor benden çok onu görecek..
canım aklına kötü şeyler getirme eşine güveniyorsan sıkıntı olmaz
nöbet değişimleri falan olmuyor mu ne kadar süre böyle devam edecek?Yani güveniyorum tabi de yinede içim çok buruk.
Kız arkadaşlar her yerde olur bende çalıştım tabi ki erkek arkadaşlarla aynı ortamdaydk. Ama bunlar aynı kulunede yanlız gerçekten can sıkıcı
Kızlar bugun ki menüm
11
4-5 tane patates kızartması
14:30
1 tabak kıymalı menemen
17:00
4-5 dilim kavun
18:10
2 tane karnıyarık (yagda kızartmadan yaptım)
1 yk yoğurt
Soda
Spor: 100 ip atlıcam
Su :3.5 yaparım
LAydLiNe
kızlar emzirirken ramazanda oruç tutanlar çok zor oluyor mu? geçen yıl hamileyken tutamadım zaten bu sefer tutmak istiyorum ama korku var içimde. normal zamanda oruç tutmak koymaz bana ama sanki susuzluğa dayanamayacak gibiyim
Bugun hiç havamda değilim kızlar
Eşim in çalışma yeri değişti aynı binada farklı noktada.
Ve tüm gece bayan arkadaş ı ile aynı kulübede olacak sanırım biraz kıskandım
Elbette kızın işi gücü yok eşime o gözle eşimde ona o gözle bakacak demiyorum ama düşünün her gün onunla artık.
Zaten süreli çalışıyor benden çok onu görecek..
Kızlar bu msjma cevap verip biraz rahatlatın ya bdv ye konu açıcam nerdeyse :)
nöbet değişimleri falan olmuyor mu ne kadar süre böyle devam edecek?
Afiyet olsun cnm
Kavun yiyebiliyormusuz
Sen artık zayıf güzel fit bir bayansın kendine güven
Akşam esin gelmeden hergün güzelce giyin süslen ki gözü senden başkasını görmesin
Uzun bir süre böyle canım iki erkek bir bayan çalışıyorlar
Bilmiyorum canım ama ben yedim
Aslında kendime güvenim tam ama işte yinede..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?