Aynen canım inşallah bu şekersiz 21 gün olayından sonra asıl hedefim olan 59 u bile görebileceğim. Teşekkür ederimiyi hadi bekliyoruz tatlım
tebrikler umudum 5 li rakamları görmüşsün
haftaya telafi etmeye çalış canım
tebrikler canım
tebrikler canım çok az kaldı hedefine
Olur canim , ama sık sık wc ye cikarsin uyku saatinden cok once ic derimTamam canım teşekkür ederim. En kısa zamanda deniyorum. Peki günün hangi saati içtiğim önemli mi? Akşam içsem olur mu sence?
Günaydın kızlar
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 73.7
+400
Haftaya en az bir kg vericem inş.
Cook fena tarti bugun reglimim 4. Gunu ondan mi bilemedimiyi hadi bekliyoruz tatlım
tebrikler umudum 5 li rakamları görmüşsün
haftaya telafi etmeye çalış canım
tebrikler canım
tebrikler canım çok az kaldı hedefine
Tamam canım teşekkür ederimOlur canim , ama sık sık wc ye cikarsin uyku saatinden cok once ic derim)
Cook fena tarti bugun reglimim 4. Gunu ondan mi bilemedim
Şekersiz 21 günü düzgün yaparsan eğer 21 gün sonra ben eski kilonun da altına ineceğine inanıyorum. Şimdi bırak geçmişi önündeki güzel günlere bak. Şekersiz ve temiz besleniyoruz. Harika bir duygu bence.Eki Görüntüle 2138779
Oyyy oyyy nerelere gidemmmmhaftaya 1 kilo gidecek kesin cook ugrasacam tekrar 6li rakamlarima kavusacammmmm
aynen öyle oldu çook yedim bu bana iyi ders olduuuuu .....Bence ondan değil. Hadi bakalım yaz sonucu yüzleşelim hep birlikte. Senin için de güzel bir deneyim oldu. Aylarca vermek için uğraştığın kiloların hepsini iki dakikada yerine koydun resmen.
Bunu bir söz olarak kabul ediyorum. Cumartesi pazar menülerinin gözüm üstünde olacak ona göre. Sen katılacak mıydın şekersiz 21 güne? Hepsine katılamayacaksan bile Fanur gibi ilk 7 gününü yap lütfen.
inşallah canım sağol desteğin için uygulayacam kesin şeker yok cıslar yok bittiiiiŞekersiz 21 günü düzgün yaparsan eğer 21 gün sonra ben eski kilonun da altına ineceğine inanıyorum. Şimdi bırak geçmişi önündeki güzel günlere bak. Şekersiz ve temiz besleniyoruz. Harika bir duygu bence.
aynen öyle oldu çook yedim bu bana iyi ders olduuuuu .....
Evet olablrdi ilk 7 gün varım o halde.
Ayrıca akşam 18.00 den sorna bişey yemicem ki zaten dün haricinde yemiyordm senden öğrendim bence çok etkisi yoktu yoksa bu hafta yine korkutucu rakamlar görürdm
İyi ki bas bas bağırmışım akşamı erken yiyin diye. Siz böyle doğruları gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.
canım 70.100 imiş baktım ... cokk almışım gece yemeleri mahvetti beniAda giderken ki kilonuda yazarmsn kaç kg aldın merak ettim ama birlikte hepsi gidecek canım inşallah
canım 70.100 imiş baktım ... cokk almışım gece yemeleri mahvetti beni(
canım 70.100 imiş baktım ... cokk almışım gece yemeleri mahvetti beni(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?