Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

iyi hadi bekliyoruz tatlım

tebrikler umudum 5 li rakamları görmüşsün

haftaya telafi etmeye çalış canım

tebrikler canım

tebrikler canım çok az kaldı hedefine
Aynen canım inşallah bu şekersiz 21 gün olayından sonra asıl hedefim olan 59 u bile görebileceğim. Teşekkür ederim

Günaydın kızlar
Geçen hafta 73.3
Bu hafta 73.7
+400
Haftaya en az bir kg vericem inş.

Bunu bir söz olarak kabul ediyorum. Cumartesi pazar menülerinin gözüm üstünde olacak ona göre. Sen katılacak mıydın şekersiz 21 güne? Hepsine katılamayacaksan bile Fanur gibi ilk 7 gününü yap lütfen.

Cook fena tarti bugun reglimim 4. Gunu ondan mi bilemedim

Bence ondan değil. Hadi bakalım yaz sonucu yüzleşelim hep birlikte. Senin için de güzel bir deneyim oldu. Aylarca vermek için uğraştığın kiloların hepsini iki dakikada yerine koydun resmen.

Oyyy oyyy nerelere gidemmmm haftaya 1 kilo gidecek kesin cook ugrasacam tekrar 6li rakamlarima kavusacammmmm

Eki Görüntüle 2138779

Oyyy oyyy nerelere gidemmmm haftaya 1 kilo gidecek kesin cook ugrasacam tekrar 6li rakamlarima kavusacammmmm
Şekersiz 21 günü düzgün yaparsan eğer 21 gün sonra ben eski kilonun da altına ineceğine inanıyorum. Şimdi bırak geçmişi önündeki güzel günlere bak. Şekersiz ve temiz besleniyoruz. Harika bir duygu bence.

Evet olablrdi ilk 7 gün varım o halde.
Ayrıca akşam 18.00 den sorna bişey yemicem ki zaten dün haricinde yemiyordm senden öğrendim bence çok etkisi yoktu yoksa bu hafta yine korkutucu rakamlar görürdm

inşallah canım sağol desteğin için uygulayacam kesin şeker yok cıslar yok bittiiii

Evet olablrdi ilk 7 gün varım o halde.
Ayrıca akşam 18.00 den sorna bişey yemicem ki zaten dün haricinde yemiyordm senden öğrendim bence çok etkisi yoktu yoksa bu hafta yine korkutucu rakamlar görürdm

İyi ki bas bas bağırmışım akşamı erken yiyin diye. Siz böyle doğruları gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

İyi ki bas bas bağırmışım akşamı erken yiyin diye. Siz böyle doğruları gördükçe nasıl mutlu oluyorum anlatamam.

Haha. Yoksa biliyorsn benim artılarım +2 falan oluyordu.
Tabiki kendimi aklamak istemiyorum dün kaçamak yapmasaydım bugun eksi bile çıkardm kızgınım kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…