Aynen canım ama normalde kötü olmadı sadece benim tarzım değil bana hitap etmiyor. Ben biraz çılgınım saç konusunda. Uçuk kaçık severim hem rengi hem kesimi. Bu çok sıradan oldu. Koca karılara benzetiyorum kendimi. Bir de makyaj yapmayı sevmiyorum saç makyaj istiyor. İki aya düzelir sabredersem renk oturur ama bir daha bu kuaföre gitmem. Kendime uygun kuaför bulamadım ona yanıyorum.sevindim canım tebrikler artıdayım diye üzülüyordun azda olsa eksi olması iyidir
boya işi biraz şans mı ne piyango gibi ne çıkacağı belli olmuyor
zamanla düzelir belki
Olsun keşke tartılsaydın.tebrikler canım
haftaya inşallah düşünüyorum şimdilik artıdayım hiç ortaya çıkmayayım
ama pazar itibarıyla düzenli menülerime döneceğim inşallah
Harika bir sonuç canım tebrik ederim maşallah
21 gün yapamasan bile ilk 7 gününü yapabilirsin ben senin yerine olsam denerim. Takımda yapmayan şuan bi sen olacaksın.Ben 21 günlük şeker diyetine girerim ama uygulayamam diye korkuyorum o yüzden ben yokum
El kadar ekmek diyoruz ama şimdi tartıda etkisini görünce anlamışsındır canım. Geçen hafta menülerin hep ufak tefek yanlışlarla doluydu. Etkisini de tartıda gördün. Haftaya lütfen daha dikkatli olKilom sabit bu hafta 69.5
Niye boyle oldu bilmiyorum ozur diliyorum herkesten sanirim kacamaktan ve 1 haftadir suren bagirsak probleminden olabilir kusura bakmaLAydLiNe
Tebrik ederim canım pilavlara rağmen güzel gitmiş kilon.Hepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
Gordum canim ve moralim cok bozuk bu hafta surekli yarim kilo 1 kilo fazlaydim bu hafta acisini cikarip 1 kilodan fazla vermek istiyorumEl kadar ekmek diyoruz ama şimdi tartıda etkisini görünce anlamışsındır canım. Geçen hafta menülerin hep ufak tefek yanlışlarla doluydu. Etkisini de tartıda gördün. Haftaya lütfen daha dikkatli ol
Tebrik ederim canım pilavlara rağmen güzel gitmiş kilon.
Kendime güvenemediğim için kabul etmedim ama 7 güne varımAynen canım ama normalde kötü olmadı sadece benim tarzım değil bana hitap etmiyor. Ben biraz çılgınım saç konusunda. Uçuk kaçık severim hem rengi hem kesimi. Bu çok sıradan oldu. Koca karılara benzetiyorum kendimi. Bir de makyaj yapmayı sevmiyorum saç makyaj istiyor. İki aya düzelir sabredersem renk oturur ama bir daha bu kuaföre gitmem. Kendime uygun kuaför bulamadım ona yanıyorum.
Olsun keşke tartılsaydın.
Harika bir sonuç canım tebrik ederim maşallah
21 gün yapamasan bile ilk 7 gününü yapabilirsin ben senin yerine olsam denerim. Takımda yapmayan şuan bi sen olacaksın.
Tebrik ederim canimGunaydin kizlar hayirli cumalar
Cuma 66
Bugun 65.6
Fark 400.gr
Yuzde 0.61
Evet kizlar 400 gr verdim bu hafta ama tabiki o aslinda 1.2 kilo cunku.cuma ciddi ciddi 66.8 dim kac gundur yediklerim hep azami bundan sonrada ole.yicm gitsin su kilolaf kacamak dedigim.gibi yapmicm haftasonu bi dugune gidicem mumkun oldugu kadar yapmicm ordada. Gun icinde gelmeye calisirim.umarim tarti herkesin yuzunu guldurur
Muthissin canim tebrikler
Tebrik ederim canimHepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
Tebrik ederim kaptanimBenim bildirimim
Geçen hafta: 62.6
Bu hafta : 62.2
Fark: 400 gr
Çok şükür düne kadar artıdaydım. Hafta sonunun artısını çok zor kurtardım. Yaptığımız en ufak kaçamak çok kötü etkiliyor. Ona göre bundan sonra kaçamak yapmayın lütfen.
Teşekkür ederim canım ama yaptığım kaçamakların sonucunda zar zor gitti bu 400 gr. Bir ileri iki geri yapıp kendimize eziyet ediyoruz resmen.Tebrik ederim canim
Muthissin canim tebrikler
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim kaptanim
Bu hafta kaçamak çoktu ama yoğun tempodan yakmışım merdiven çık merdiven in ev çocuklar....El kadar ekmek diyoruz ama şimdi tartıda etkisini görünce anlamışsındır canım. Geçen hafta menülerin hep ufak tefek yanlışlarla doluydu. Etkisini de tartıda gördün. Haftaya lütfen daha dikkatli ol
Tebrik ederim canım pilavlara rağmen güzel gitmiş kilon.
Her zaman dediğim gibi hareket önemliBu hafta kaçamak çoktu ama yoğun tempodan yakmışım merdiven çık merdiven in ev çocuklar....
LAydLiNe canım ödem için maydanoz suyu tarifi ,
15-16 sapları ile maydanozu bir tencereye koy üzerine 750 ml su ekle 10 dakika kaynasın fokur fokur ... sonra 15 dakika üstü kapalı demlenmeye bırakıyoruz.. afiyetle içiyoruz...
maydanoz suyu tansiyon düşürüyor canım haberin olsun benim tansiyonum genellikle 11-6 maydanoz suyu içinde pek fena oluyorum çok düşüyor.
ılınyınca içilecek canım çook bekletilmeyecek , küçük bir bardak iç canım ben büyük bardak içiyordum fena oluyordum... ev dönüyordu resmen yıldızlar görüyordummmmHadi yaaaaa benim tansiyonum da 10-7 dir yani normalde düşük. O zaman dikkatli içmem lazım. Ne kadar sürede tüketmeliyim peki?
1. sıraya beni yaz canım13. takımın güzel çıtır hatunları bir hafta boyunca akşam 18:00 dan sonra ağzımıza bir fındık bile atmamaya varmısınız ?1 hafta deniyelim miiiiiii ?????
katılmak isteyenler beni etiketleyebilir mi ? listeyi oluşturayım akşam menülerinizin yemek saatlerine bakacam benden kaçmazzzzzzzzzzzzzz
Tamam canım teşekkür ederim. En kısa zamanda deniyorum. Peki günün hangi saati içtiğim önemli mi? Akşam içsem olur mu sence?ılınyınca içilecek canım çook bekletilmeyecek , küçük bir bardak iç canım ben büyük bardak içiyordum fena oluyordum... ev dönüyordu resmen yıldızlar görüyordummmm
iyi hadi bekliyoruz tatlımGünaydınnnnn herkese saat 10 gibi tartimla gelirim
tebrikler umudum 5 li rakamları görmüşsün
haftaya telafi etmeye çalış canımKilom sabit bu hafta 69.5
Niye boyle oldu bilmiyorum ozur diliyorum herkesten sanirim kacamaktan ve 1 haftadir suren bagirsak probleminden olabilir kusura bakmaLAydLiNe
tebrikler canımHepinize günaydın
Geçen haftaki kilom 71.8
Bu haftaki kilom 71.1
Fark 700
tebrikler canım çok az kaldı hedefineBenim bildirimim
Geçen hafta: 62.6
Bu hafta : 62.2
Fark: 400 gr
Çok şükür düne kadar artıdaydım. Hafta sonunun artısını çok zor kurtardım. Yaptığımız en ufak kaçamak çok kötü etkiliyor. Ona göre bundan sonra kaçamak yapmayın lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?