Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Odem için maydanoz suyunu tek gecerim
Tarif verir misin canım denemedim hiç şimdiye kadar.

. Şimdiye kadar gördüğüm en iyi menün bu canım afiyet olsun. 21 günlük şeker detoksuna sen de var mısın?

Ödem olduğunu nasıl anlayabiliyoruz vucüdumuzda
. Parmağını alt bacağının her hangi bir yerine bastır canım bir süre. Oyuk oluşana kadar sonra parmağını çek eğer oyuk fazla ve yavaş yavaş kapanıyorsa ödem var demektir. Ben bir de tartıdan anlıyorum. Normalde akşam yatmadan önceki kilomla savah kilomun arasında 1 kilo fark olur. Ama bu hafta fark hep 400 gr 500 gr. Yani 500 gr ödemden kaynaklı fazlalık var

. Olur canım neden olmasın ama başka takıma giderse daha iyi olur. Anlaşamaz ayak uyduramazsa bizim takıma transfer ederiz. Ama yok illa bizimle olmak isterse buyursun gelsin başımın üstünde yeri var

14 ziyaretcimiz var gelinde sohbet edek )
. Senin yüzünden pro üye olcam valla merakta kalıyorum hep

Çok ama çok haklısın kaptan napcam ben kendimden nefret ediyorum
Kendinden nefret etme ama kendine inan hem kendine zarar veriyorsun hem de takıma. Toparlan artık kendine gel lütfen
. Menün güzel canım ama öğlen şeker işini abartmışsın. Normal öğün yapsan daha iyi olurdu. Kefiri de eğer evde kendin yapmıyorsan içme lütfen. 21 güne uygun olmaz.

Kızlar bende artıdayım sabah a gidermi bilmiyorum
Tartıyımı bozsam napsam
Kaptanımm çok kızıcakk
. Evet çok kızacağım hem de. Ne yaptında artıdasın. Menülerini mi gözden kaçırdım acaba

Kökü sende canım üzülme kullanımı çok rahattır eminim
ben uzun saç seviyorum belimde ve röfleli düşün artık nasıl taranır
Bakımı çok zor ama seviyorum
Gözüm alıştı biraz bir kaç yıkamaya belki daha güzel olur. Uzun saçı bende çok seviyorum. Hatta bu ilk çılgınlığım değil. Yine böyle bi kısacık kestirmiştim. Şükür çabuk uzayan saçlarım var. Eski şekli çok yıpranmıştı. Şimdi tazelendi güzel oldu. İnşallah bi süre sonra rengini de ayarlarım

Söz veriyorum yarından itibaren çok güzel yapıcam diğer hafta gbi çok fazla vericem

İyi günlerde kullan canım

Gunaydin kizlar hayirli cumalar

Cuma 66
Bugun 65.6
Fark 400.gr
Yuzde 0.61

Evet kizlar 400 gr verdim bu hafta ama tabiki o aslinda 1.2 kilo cunku.cuma ciddi ciddi 66.8 dim kac gundur yediklerim hep azami bundan sonrada ole.yicm gitsin su kilolaf kacamak dedigim.gibi yapmicm haftasonu bi dugune gidicem mumkun oldugu kadar yapmicm ordada. Gun icinde gelmeye calisirim.umarim tarti herkesin yuzunu guldurur

İyi günlerde kullan canım
Teşekkür ederim canım
Günaydın kızlar
Hayırlı sabahlar hayırlı cumalar
Umarım bu Cuma hepinizin tartıda yüzü güler
Günaydın tatlım sana da hayırlı cumalar keşke sen de bildirim yapsaydın.

Demek ki neymiş canım kaçamak yapmayınca kilo veriliyormuş. Yine her menünün fotoğrafını istiyorumn ona göre

Anlastik kaptan. Sende su sacinin son halini atsan ya bi ara

Anlastik kaptan. Sende su sacinin son halini atsan ya bi ara
Hiç beğenmedim Burcu yaaaa. Adama diyorum ki ben kahverengi dibi sevmiyorum koyu olsun tamam diyor gösterdiğim modelle adamın yaptığının alakası yok çok canım sıkkın çingenelere benzedim

Günaydın kızlar ilk bildirim az da olsa eksiyle geldi. İnşallah bundan sonra böyle gider
sevindim canım tebrikler artıdayım diye üzülüyordun azda olsa eksi olması iyidir
Hiç beğenmedim Burcu yaaaa. Adama diyorum ki ben kahverengi dibi sevmiyorum koyu olsun tamam diyor gösterdiğim modelle adamın yaptığının alakası yok çok canım sıkkın çingenelere benzedim
boya işi biraz şans mı ne piyango gibi ne çıkacağı belli olmuyor
zamanla düzelir belki

tebrikler canım
haftaya inşallah düşünüyorum şimdilik artıdayım hiç ortaya çıkmayayım
ama pazar itibarıyla düzenli menülerime döneceğim inşallah

Ben 21 günlük şeker diyetine girerim ama uygulayamam diye korkuyorum o yüzden ben yokum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…