Merhaba hanımlartakımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi
Zorlama canım zaten kendini. Zayıfladıkça o da düzelecek sabırlı ol sadece.Evet cnm doğru sporsuz olmuyor ama cook canım yanıyor 30dk fazla yürüyemiyorum onu bile dişlerimi sıkarak yürüyorum inan okadar agrım oluyor
Hoş geldin canım yeniden aramıza. Yanlış hatırlamıyorsam Ayşe' ydi ismin. Merak etme takımın yarısı emziriyor zaten. Kolay olacak senin için. Yeni üye gibi işlem yapıyoruz sana da. O yüzden takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Orayı bir incele istersen.
Evt canım Ayşe ismim. Çok sevindim teşekkür ederim kabul ettiğiniz için hemen okuyacağım kuralları,eskilerden şuan hatırlayamıyorum zamanla hatırlarım belki çok fazla unutkanlığım var bu araUcukMavi bol bol eskileri yad ederiz seninle. Sen varken kimler kimler vardı hatırlıyor musun?
teşekkür ederim hoşbuldumHosgeldinn cnm
Ozman bende bozmamis sayılırım zaten devam ediyorum canım.Ben bozdum diye düşünmüyorum canım aynen devam ediyorum. Bakalım ne kadar gideceğim. Hesaplamasını sonra yaparım çünkü bırakırsam gidenler geri geliyor dünden görüleceği üzere.
Eksik kalan bilgilerimi de yazayım. Yaşadığım şehir Kocaeli, öğretmenim ama çalışmıyorum, boyum 168 bu yarışmaya ilk katıldığım zamanlar aslında zayıftım ama incecik olmak istiyordum hedefim çok aşağılardaydı şimdi hedefim 65 kg olmak. 65 kg olayım sonrasına bakarım ilk hedef 65 kuralları kabul ediyorumMerhaba hanımlartakımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi
Bu hafta kendi adıma pek kaçamak yapmadım ben ya pasta harici.zaten tartı da belli oluyor bugün güzel bi sonuç aldım dün fazla çıktı diye bugünde tartildım sanırım wc den kaynaklıydi. Bakalim cumaya ne olacak.Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Tartıya son iki gün
Artık kaçamak yapmayalım
Cuma güzel bir derece alalım
Zorlama canım zaten kendini. Zayıfladıkça o da düzelecek sabırlı ol sadece.
Geçmiş olsunTopuklarım fazla ağrımıyor artık
Şimdi sol topuk un arka kısmı açıyor sanki kemik kırılacak gibi
Tendon mu öyle bişey çıkıyor internete baktım
Yarın bi dr gitmem lazım dayanilcak gibi değil
Eksik kalan bilgilerimi de yazayım. Yaşadığım şehir Kocaeli, öğretmenim ama çalışmıyorum, boyum 168 bu yarışmaya ilk katıldığım zamanlar aslında zayıftım ama incecik olmak istiyordum hedefim çok aşağılardaydı şimdi hedefim 65 kg olmak. 65 kg olayım sonrasına bakarım ilk hedef 65 kuralları kabul ediyorum
Geçmiş olsun
Ben şu yuzde işini bi türlü çözemedim canım. Bide cuma sabahtan çok yoğunum yoksa yardımcı olmak isterdim.Bir de şöyle bir karar aldım artık. Liste sırası yapacağım. Herkes bir defa cuma günü liste paylaşacak. Nolur nolmaz insanlık hali başımıza her iş gelebilir. Herkes bilsin ki takım zor durumda kalmasın. Ben burada olup kontrolleri yaparım ama herkes bir defa nasıl paylaşılıyor öğrensin.
hoş geldin canım aramızaEksik kalan bilgilerimi de yazayım. Yaşadığım şehir Kocaeli, öğretmenim ama çalışmıyorum, boyum 168 bu yarışmaya ilk katıldığım zamanlar aslında zayıftım ama incecik olmak istiyordum hedefim çok aşağılardaydı şimdi hedefim 65 kg olmak. 65 kg olayım sonrasına bakarım ilk hedef 65 kuralları kabul ediyorum
Bu hafta kendi adıma pek kaçamak yapmadım ben ya pasta harici.zaten tartı da belli oluyor bugün güzel bi sonuç aldım dün fazla çıktı diye bugünde tartildım sanırım wc den kaynaklıydi. Bakalim cumaya ne olacak.
Biz eski tertip sayiliriz yaw beni korkutmazsinÇok teşekkür ederim canım beni kocaman bir yükten kurtardın
Dünkü lahmacunun bütün izlerini silmek içindi
Ayyy çok hoşsun yaaaaaa sana hiç kötü de davranmadım ama nasıl korkuttum bilmiyorum.Gerçi ben de @sahgull den korkuyordum Sismaniye duy canım bunları duy
Spor yapamıyorsun yaa canım o yüzden arada böyle olur.
hoş geldin canım aramıza) seni okurken biraz zorlanacağız gibi el yazısı kullanıyorsun ...
Ozman seni mi etiketleyelimCanim cuma musaitim ilgilenirim
canımmm çook geçmiş olsun ihmal etme mutlaka dr git ... ben bi ayağımı burkmuştum 6 ay spor yapamazsın demişti dr... bu ne diyor yaaa dedim bi burkulma 6 ayda neymiş dedim ben 1 ay sonra başlarım spora dedim... hakikatten 6 ay sonra dönebildim spora 6 ay boyunca birazcık yürüsem biraz fazla ayakta kalsam aynı gün şişti ayağım .. ihmale gelmez canım git dr..Topuklarım fazla ağrımıyor artık
Şimdi sol topuk un arka kısmı açıyor sanki kemik kırılacak gibi
Tendon mu öyle bişey çıkıyor internete baktım
Yarın bi dr gitmem lazım dayanilcak gibi değil
evet canım iyi olur ben sabahtan acarım pcyi buralarda olurum listemizi hazırlarız inşallah...Ozman seni mi etiketleyelim
bende el yazısı gözüküyor yazdıklarıBende normal çıkıyor yazdıkları
İnş. Canım ya bakalım.Evet cnm wc çok şeyi değiştiriyor
Bugün iyi verdiysen cuma çok çok daha iyi sonuç göreceksin demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?