Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Hosgeldinn cnm

Evet cnm doğru sporsuz olmuyor ama cook canım yanıyor 30dk fazla yürüyemiyorum onu bile dişlerimi sıkarak yürüyorum inan okadar agrım oluyor
Zorlama canım zaten kendini. Zayıfladıkça o da düzelecek sabırlı ol sadece.

UcukMavi bol bol eskileri yad ederiz seninle. Sen varken kimler kimler vardı hatırlıyor musun?
Evt canım Ayşe ismim. Çok sevindim teşekkür ederim kabul ettiğiniz için hemen okuyacağım kuralları,eskilerden şuan hatırlayamıyorum zamanla hatırlarım belki çok fazla unutkanlığım var bu ara
teşekkür ederim hoşbuldum

Eksik kalan bilgilerimi de yazayım. Yaşadığım şehir Kocaeli, öğretmenim ama çalışmıyorum, boyum 168 bu yarışmaya ilk katıldığım zamanlar aslında zayıftım ama incecik olmak istiyordum hedefim çok aşağılardaydı şimdi hedefim 65 kg olmak. 65 kg olayım sonrasına bakarım ilk hedef 65 kuralları kabul ediyorum

Günaydın kızlar hayırlı sabahlar
Tartıya son iki gün
Artık kaçamak yapmayalım
Cuma güzel bir derece alalım
Bu hafta kendi adıma pek kaçamak yapmadım ben ya pasta harici.zaten tartı da belli oluyor bugün güzel bi sonuç aldım dün fazla çıktı diye bugünde tartildım sanırım wc den kaynaklıydi. Bakalim cumaya ne olacak.

Inş ulaşırsın cnm hedefine

Ben şu yuzde işini bi türlü çözemedim canım. Bide cuma sabahtan çok yoğunum yoksa yardımcı olmak isterdim.

hoş geldin canım aramıza ) seni okurken biraz zorlanacağız gibi el yazısı kullanıyorsun ...

Evet cnm wc çok şeyi değiştiriyor
Bugün iyi verdiysen cuma çok çok daha iyi sonuç göreceksin demektir

Biz eski tertip sayiliriz yaw beni korkutmazsin

canımmm çook geçmiş olsun ihmal etme mutlaka dr git ... ben bi ayağımı burkmuştum 6 ay spor yapamazsın demişti dr... bu ne diyor yaaa dedim bi burkulma 6 ayda neymiş dedim ben 1 ay sonra başlarım spora dedim... hakikatten 6 ay sonra dönebildim spora 6 ay boyunca birazcık yürüsem biraz fazla ayakta kalsam aynı gün şişti ayağım .. ihmale gelmez canım git dr..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…