- 11 Ekim 2016
- 1.076
- 2.598
- 53
Canim cuma musaitim ilgilenirimada81 i bekleyelim bir de
Günaydın herkeseeee
Günaydın
Gunaydin kuzummmGünaydinn cnm
17 04 18
12 30
tarhana corbasi
turk kahvesi
1 hurma
17 00
neskafe
300 gr jelibon
18 30
3 yk patlican yemegi
yogurt
salata
2 kasik pirinc pilavi
30 dk yuruyus
5 lt su
LAydLiNe
Bugun menu
Sabah 10.00
1 haslanmis yumurta
1 dilim beyaz peynir
7 yesil zeytin
1 adet kizarmis form ekmek
Semizotu
Ara
7 cig badem
Aksam 17.00
2 yk bulgur pilavi
1 tabak yeşil fasulye
1 kase yogurt
1.5 lt su icildi daha icerimLAydLiNe
Spor yok ama kosusturmali bir gun gecirdim)
İyiyiz canım hoşgeldin. Sen nasılsın.
Menüm
Kahvaltı (08:00)
1 kk beyaz peynir
1 tane haşlanmış yumurta
3 tane ceviz
Maydonoz
Öğle 12:15)
1 kepçe buğdaylı yayla çorbası
1 tabak yeşil fasulye yemeğinin fasulyeleri (suynu yemedim)
4-5 tane minicik can eriği
Akşam (17:00)
12 tane fındık
3 tane kuru kayısı
1,5 lt su 2 bardak şekersiz çay, iki fincan sade nescafe
24 nisan
10.30
7 zeytin 1 incir
2 dilim çavdar ekmeği ile sandviç(domates, peynir, marul,zeytin)
14.00
ton balıklı salata
2 tane yenidünya
16.00
1 avuç yeşil erik
19.30
3 parça haşlanmış kemikli et
salata
1 dilim ekmek
2.5 litre su
40 dakika tempolu yürüyüş
Dünkü menüm
Sabah yok
12.00 1 haşlanmış yumurta
14.00 òğlen
Karışık salata
17.00 çay 2 hurma
19.00 akşam
2 baget
1 kase yoğurt
2 lt su yürüyüş yapamadım
Tartıya çıktım +200 görünüyor hiç kaçamakda yapmadım yapsam yapsam hiç dokunmaz ama zoruma gitti
Hep birlikte yaparsanız süper olur canım. Hem herkes öğrenmiş olur. Biliyorsunuz normalde liste işini kimseye bırakmam ama bu cuma mecburen yardıma ihtiyacım var. Kaptan yardımcısı oldukları için önce Cankız la Ada ya sordum. Ama yapabilecek herkese kapım açık.
Olsun buda iyiEvettt sonunda yaaaa gramm gitmiş
@karn
Olsun buda iyi
Cuma ya dahada gider inşaallah
Olur mu canım öyle şey. Kolay merak etme yaparsınEn iyisi adayla birlikte yapıyım ben kesin yanlış biseyler yaparim cnm
Telefonum yanımda olacak canım haberleşiriz. Duruma göre ben ok verince taşımayı da sen yaparsınBen musaitim canim yaparim listeyi hazirlarim tasima işlemini sen yaparsin olur mu ?
Günaydın herkeseeee
GünaydınGünaydın
Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo
tamam canım hallederiz inşallah hep birlikteOlur mu canım öyle şey. Kolay merak etme yaparsın
Telefonum yanımda olacak canım haberleşiriz. Duruma göre ben ok verince taşımayı da sen yaparsın
Günaydın canım
Günaydın
kızlar , sabah ev toplamaca işlerimi halledeyim biliyorsunuz benim kızı babası gelip kreşe götürünceye kadar işlerim pek bitmiyor sabah işleri halledeyim gelirim
Çok teşekkür ederim canım beni kocaman bir yükten kurtardınCanim cuma musaitim ilgilenirim
Dünkü lahmacunun bütün izlerini silmek içindiJelibon ve pilav olmamis cnm
Bence guzel cnm
Bende iyiym canim ya ugrasip duruyorum iste
Aksam neden ole
Guzel cnm afiyet olsun
Arada olur cnm odem filan vardir
Bende yapabilirim cnm sknti olmaz
Ayyy çok hoşsun yaaaaaa sana hiç kötü de davranmadım ama nasıl korkuttum bilmiyorum.Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo
Spor yapamıyorsun yaa canım o yüzden arada böyle olur.Inş cnm çok dikkat etmem lazım
Aslında hiç kaçamakta yapmıyorum bu hafta böyle oldu nedense
Hoş geldin canım yeniden aramıza. Yanlış hatırlamıyorsam Ayşe' ydi ismin. Merak etme takımın yarısı emziriyor zaten. Kolay olacak senin için. Yeni üye gibi işlem yapıyoruz sana da. O yüzden takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Orayı bir incele istersen.Merhaba hanımlartakımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi
Çok teşekkür ederim canım beni kocaman bir yükten kurtardın
Dünkü lahmacunun bütün izlerini silmek içindi
Ayyy çok hoşsun yaaaaaa sana hiç kötü de davranmadım ama nasıl korkuttum bilmiyorum.Gerçi ben de sahgull den korkuyordum Sismaniye duy canım bunları duy
Spor yapamıyorsun yaa canım o yüzden arada böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?