Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

17 04 18

12 30
tarhana corbasi
turk kahvesi
1 hurma

17 00
neskafe
300 gr jelibon

18 30
3 yk patlican yemegi
yogurt
salata
2 kasik pirinc pilavi

30 dk yuruyus
5 lt su
LAydLiNe

Jelibon ve pilav olmamis cnm

Bence guzel cnm

İyiyiz canım hoşgeldin. Sen nasılsın.

Bende iyiym canim ya ugrasip duruyorum iste

Aksam neden ole

Guzel cnm afiyet olsun

Arada olur cnm odem filan vardir

Bende yapabilirim cnm sknti olmaz

Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo

En iyisi adayla birlikte yapıyım ben kesin yanlış biseyler yaparim cnm
Olur mu canım öyle şey. Kolay merak etme yaparsın
Ben musaitim canim yaparim listeyi hazirlarim tasima işlemini sen yaparsin olur mu ?
Telefonum yanımda olacak canım haberleşiriz. Duruma göre ben ok verince taşımayı da sen yaparsın

Günaydın herkeseeee

Günaydın canım
Günaydın

kızlar , sabah ev toplamaca işlerimi halledeyim biliyorsunuz benim kızı babası gelip kreşe götürünceye kadar işlerim pek bitmiyor sabah işleri halledeyim gelirim

Merhaba hanımlar takımın çok çoook eski bir üyesiyim geri dönmek üzere ayrılmıştım aradan 5 sene falan geçmiş sanırım, tabiki bı 5 sene içinde çok şey değişti kg da dahil ilaç Vs kullandığım dönemde çok kg aldım.hayatımda hiç bu kadar kg almamıştım. Kısaca kendimden bahsedeyim 33 yaşındayım evliyim biri 9 yaşında biri 11 aylık 2 evladım var. Hamilelik döneminde kg almadım 7 kg ile tamamladım şuan hamilelik kg mun altındayım ancak daha önceden aldığım fazlalıklarım var sizin desteğinizi bekliyorum bu konuda şuan güncel kg 76,8 bu arada emziriyorum bebeğimi

Canim cuma musaitim ilgilenirim
Çok teşekkür ederim canım beni kocaman bir yükten kurtardın

Jelibon ve pilav olmamis cnm

Bence guzel cnm

Bende iyiym canim ya ugrasip duruyorum iste

Aksam neden ole

Guzel cnm afiyet olsun

Arada olur cnm odem filan vardir

Bende yapabilirim cnm sknti olmaz
Dünkü lahmacunun bütün izlerini silmek içindi

Gunaydin kizlar islerimi toplayip geldim bu aralar ebruyla baya iletisim halindeyiz o nedenle kacamak yapmiyorum resmen hatindan korkuyorum yoksa simdiye kac kere izin talebim olmistu bozmustum diyeti yani hatun beni cok korkutuo
Ayyy çok hoşsun yaaaaaa sana hiç kötü de davranmadım ama nasıl korkuttum bilmiyorum. Gerçi ben de sahgull den korkuyordum Sismaniye duy canım bunları duy

Inş cnm çok dikkat etmem lazım
Aslında hiç kaçamakta yapmıyorum bu hafta böyle oldu nedense
Spor yapamıyorsun yaa canım o yüzden arada böyle olur.

Hoş geldin canım yeniden aramıza. Yanlış hatırlamıyorsam Ayşe' ydi ismin. Merak etme takımın yarısı emziriyor zaten. Kolay olacak senin için. Yeni üye gibi işlem yapıyoruz sana da. O yüzden takımımızın ilk sayfasında kurallarımız var. Orayı bir incele istersen.

Evet cnm doğru sporsuz olmuyor ama cook canım yanıyor 30dk fazla yürüyemiyorum onu bile dişlerimi sıkarak yürüyorum inan okadar agrım oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…