Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Dunku menumu yazamadim uyuya kalmisim.
Kahvalti 9.30
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Cay

Öğle yok
Aksam 20.00
5 izgara köfte
Ayran
1 diliminde yarısı ekmek

1 bucuk litre su
15 dakika twister
400 ip atlama

Hayir yani bide emziriyom hani emzirince kilolar daha cabuk giderdi. Uf gercekten cok sıkıldım ben bu durumumdan

ev halkı gitti bende bi mutfak topluyayım spora başlıyayım birazdan bspor yapıp gelirim sohbete
evet kızlar hadiiii 1, 2 ,3ya lelli ya lelliiiiii şappiiiiiiii
bende öğle arası yürüdüm ama
havalar ısındı
yürüyüşe sabah yada akşam çıkmam lazım

bende evde olmayı seviyorum
çalışma hayatı bana göre değil
eve işe çocuklara bölünüyorsun beni geriyor
19. yılımı çalışıyorum
20. yılda emekli olma hakkım var ama yaşa takılıyorum maaş alamıyorum
çocuklar büyüdü özel okul üniversite olacak seneye masraflar çok
ama daraldım artık
nereye kadar giderim bilmiyorum

kısacası evde olmanın keyfini çıkar canım

Kahvalti 9.30
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Cay

Öğle yok
Aksam 20.00
5 izgara köfte
Ayran
1 diliminde yarısı ekmek

1 bucuk litre su
15 dakika twister
400 ip atlama
emziren anne için çok az su içmişsin canım
ben bie 60 lı kiloda 2.5-3 içiyorum

Ne kadar ayıp bişey yapmış o tartı. Hala sağlam duruyor mu Bu hafta birinci olacağız canım ona göre gel tamam mı

Yaa daha ne yapmaliyim inan bilmiyom su an maydonoz suyu hazirliyorum kendime insallah ise yarar

İnşallah canım. Bi sıkıntı olmalı böyle olması için. Ben seni menülerindeki bir çok şey için uyarıyorum ama sen yine de kendi bildiğini okuyorsun. O ufacık tefecik yediğin şeyler çok etkiliyor farkında değilsin. İnşallah ödemdir.

Kahvalti 9.30
2 dilim ekmek
Peynir
Zeytin
Cay

Öğle yok
Aksam 20.00
5 izgara köfte
Ayran
1 diliminde yarısı ekmek

1 bucuk litre su
15 dakika twister
400 ip atlama

Mesela akşamın çok geç. Öğle yemeğin yok. Su çok az. Al sana sebep. Su için kızlar su çok önemli. Benim su az olduğu zaman kilom çok az gidiyor.

görmemişin çocuğu olmuş gibiyiz eşimde bende arkadaşların bize söylediği cümleydi....
kurs satleri ya sabah ya akşam halk eğitim kurslarını araştırdım ...akşam 18.00 da şuan ikiside uymuyor bana....maşallah sen büyütmüşsün büyük kızı ) küçük benimde öyle ben giydiriyorum çıkarıp fırlatmayı çook seviyor ama giydirilince anneeeeeee diyor hahahah yemek kendi yiyor ama doydum dediğinde tabağın yarısı duruyor mecbur ben tıkıştırıyorum....

tartının pilini değiştir canım , eşini aynı gösteriyorsa bozulmamıştır ...

evet canım hava ısınınca öğle yürümek zorlaşır.... bende öğle evde akşamları parkta yürürüm....

maşallah emekliliğe az kalmış tabii yaş var o ayrı ) çocukların geleceği için mecbur canım daha iyi imkanlar sunabilmek için çalışıyorsunuz...ev hanımlarına göre işiniz daha zor Allah yardımcınız olsun ...

Son düzenleme:
Şükür yemek konusunda sıkıntımız yok. Bir şey söyleyeceğim inanmazsınız. Ben Gülce ye yani küçük kızıma hiç yemek yedirmedim. Sanırım 1 yaşlarında felandı tam hatırlamıyorum kaşık tutmaya başladığı zaman 9 aylık felanda olabilir. Hep kendi yedi. Hiç bir zaman benim verdiğimi yemedi. Etrafı felanda hiç kirletmedi. Önüne ne konulursa yer çok şükür. Sadece şu sıralar abur cubur konusunda mutsuzum çünkü ben almıyorum. Babası alıyor. Markette bir de benimle kavga ediyor. Almazsan alma sen almazsan babam alır diyor

spordaydım canım bitti geldimmm bdv oooyyy bende arada bakıyorum insanın ruhu daralıyor
Ay sorma bir iki mesaj okudum sarmadı hemen tekrar çıktım hiç bana göre değil Zaten yerini de zor buldum

maşallah kızınaaa benim kızım abur cubur konusunda çikolataların içeriğini okuyorum hepsine palm yağı var hepsi çok zararlı kızım bunlarda pamuk yağı varmıs annem diyorum çook zaralı ayyy ben yemem ıyyyy diyorum bakıyorum yüz ifadesi değişiyor ıyyyy bende yemem diyor hahahahçook ısrar ederse peki al ama çook zaralı diyorum bi bakıyorum yerine geri koyuyor hahaha

benim kızım daha cola fanta tadını bilmez hiç içmedi evede almayız...meyve suyuda okulda veriyorlarmış uyardım hocam vermeyin su verin dedim... çünkü hepsinin içinde koruyucu madde var evde sıkıyorum meyve suyunu daha çok meyveyi yemeyi tercih ediyor....

avm gideriz ayyy anne bak bunlar zarralı hamburger yiyior diyor... ama sen evde yapıyorsun o çook sağlıklı diyor
benim kızım canını çooook seviyor bal soğan öksürük için veriyorum eşim hayretle izliyor ben olsam asla yemem diyor... kızım bu beni iyileştirecek diye bi yiyişi var ki görmen lazım

Bizimki de bilmez kolayı, meyve suyunu da babası verirdi içmezdi. Maalesef kreşte vermişler fark etmedim. Arada içiyor ama öyle istemiyor. Ben vermiyorum zaten eve de çok sık almak. Ama eşim yok mu eşim hep onun başının altından çıkıyor. Laf anlatamıyorum adama.

Bu yogunluk.beni oldurecek yaaa klinik cok skntili hastalarin hepsi cosmus durumda bayilcm
Allah kolaylık versin canım. Bizim de sistem sıkıntılı iş yapamıyorum. İşler birikti. Cumaya izin almam lazım. 11-12 sinde sınavlarım var ve ben yine hiç çalışmadım. Offff offff evde bir sürü iş var. Hangisine yetişeceğimi şaşırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…