Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Amin inşallah canım. Iki yakın arkadaşım bir yıl arayla boşandı. Ikisinin de cocuklari var bitane. Tüm sürece şahit oluyorum ve cok üzülüyorum. Allah yardımcıları olsun inşallah
Amin canım Allah yardımcıları olsun ama yürümüyen evlilik yürümüyor bir gün bir yerde patlak veriyor

Hem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğiz
Iyiki doğmuş iyiki doğurmuşsun o zaman canım musmutlu huzur dolu basarili bir hayatı olsun inşallah :dua:

Zaten bebeğin maşallah büyümüş canım ek gıda da yediği için çok etkileneceğini düşünmüyorum açıkçası. Neredeyse 1.5 yaşında :nazar::KK70: Tabiki doğrusunu en iyi annesi bilir Hoppa
Benim bebeğimde 15 aylık emziriyorum bu sene de orucumuzu yersek bayağı kazalarımız birikiyor ek gıda yemeseler ve küçük olsalardı o minnaklar nasıl beslenirdi ama büyüdüler oruç tutarkende zorlanmıyorum ek gıdalar sayesinde

Benim bebeğimde 15 aylık emziriyorum bu sene de orucumuzu yersek bayağı kazalarımız birikiyor ek gıda yemeseler ve küçük olsalardı o minnaklar nasıl beslenirdi ama büyüdüler oruç tutarkende zorlanmıyorum ek gıdalar sayesinde
İki senedir bende tutmuyordum hamilelik ve bebekten dolayı. Şimdi oğlum 19 aylık o nedenle tutuyorum. Zaten emmeyi de bıraktık.

Merhaba kizlar
Başım zonkluyor resmen... pazara gittik ayyyy bi sıcak hava fena oldum ... eve geldim uzandim daha onlari dolaba yerlestirmem lazim...

Çok sıcak ya Rabbim kolaylik versin.

Bende anneme geldim hafta sonu ananeme bakicam. Annemler iftara gittiler karşıya orda kalacaklar. Yemek yaptım fırında pisti iyice bunaldim

Amin canım Allah yardımcıları olsun ama yürümüyen evlilik yürümüyor bir gün bir yerde patlak veriyor

Aslında bitanesinin ki yurumeyecegi belli idi ama çok aşığım dedi evlendi. Kış ortası acele acele düğün yaptılar nişanlı kalmadılar sayılır. Dedim bari baharı bekleseydiniz. Yok çok kavga ediyoruz ayriliriz dedi. Eee dedim evlenince kavga bitecek mi ama dinleyen kim. Şimdi geldi aklı başına

Hem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğiz

Iyi ki doğmuş o zaman.
Nice sağlıklı mutlu yıllara inşallah

Bebişler büyütmüş üz maşaallah .
Ek Gıda olunca daha rahat tabii.bende inşaallah seneye tutarım.
Ben forum da yazmayı pek bilmiyorum.
Şu toplu mesajı nasıl yazıyorsunuz. Alıntı yapıp altına cevap yazıyorsunuz ya.

Bi de kadınlar klübu nün uygulamasını indirdim alttan üstten bir sürü reklam çıkıyor bunu engelleyebiliyor muyuz

Bebişler büyütmüş üz maşaallah .
Ek Gıda olunca daha rahat tabii.bende inşaallah seneye tutarım.
Ben forum da yazmayı pek bilmiyorum.
Şu toplu mesajı nasıl yazıyorsunuz. Alıntı yapıp altına cevap yazıyorsunuz ya.

Mesajların altında çoklu alıntı diye bi secenek var ona basarak cevap yazmak istediğin mesajları seç. Alıntılar i ekle seceneginden ekleyip hepsine cevap yazabilirsin.

Elimden gelen gayreti gosteriyorum inan bana :-)
Elinden gelmeyen gayreti istiyorum o zaman senden :KK70::KK70::KK70:

meyve fazlalık olarak greyfurt var sadece. İncir ve hurmadan bahsediyorsan bence onlar sayesinde emzirerek oruç tutabiliyorum ikisi de süt için faydalı meyveler yoksa gün boyu dayanamayabilirim.
İncir ve hurma için demedim canım totalde fazla olmuş greyfurtla beraber. Bol bol su içersen süte hepsinden daha faydalı. Senin ayrıca bir maşallahın var zaten bebiş daha küçük. İyi tutuyorsun. Ama ramazanda vücut kendini dinlenmeye çekiyor. Normal zamanda bu kadar aç kalsak çok güzel kilolar veririz ama ramazanda vücut her şeyi idareli kullanıyor. Ve sütünden yana hiç bir şüphen olmasın Allah o bebişin nasibini asla kesmez emin ol :KK39::KK36: Emzirdiğiniz için çok şanslısınız aslında çünkü metabolizma süt yapabilmek için ekstra çalışıyor. Bundan faydalanmalısınız.
Merhaba kizlar
Başım zonkluyor resmen... pazara gittik ayyyy bi sıcak hava fena oldum ... eve geldim uzandim daha onlari dolaba yerlestirmem lazim...

O sıcakta oruç oruç pazara çıkılır mı hiç canım. Aman dikkat et kendine.
Yine az gelmeye basladim kizlar bugun niyetliyim gece cok az yedim
Dün akşam naptın bakim sen onu söyle :KK48: Çok tatlı şarkı söylüyordun :KK36:

Bi de kadınlar klübu nün uygulamasını indirdim alttan üstten bir sürü reklam çıkıyor bunu engelleyebiliyor muyuz
Ben direkt siteden giriyorum o yüzden hiç bilmiyorum :KK43:

Bebeklerimiz aynı canım 15 aylık.
Kelimeleri söylüyor mu?
Benim bebeğim
Baba, aba, mama diyor başka bişey demiyorum kendi kendine bşliler diyor ama anlamıyorum.
Yani en azından su falan demesi gerekmzsmi

Back
X