- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Maşallah gerçekten çok iyi tebriklerKızlar hayatımda ilk kez ramazanda kilo veriyorum süper bir duygu. Güncel kilom : 61.8
1 günde 600 gr çok iyi.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah gerçekten çok iyi tebriklerKızlar hayatımda ilk kez ramazanda kilo veriyorum süper bir duygu. Güncel kilom : 61.8
Bencede iyi yapmışsın.sonra çok kazaya kalıyor.Allah kolaylık versin canım.Benim bebeğime 2017 şubat doğumlu geçen yıl bende tutmadım.
Ama bu yıl 15 aylık tutmam gerek diye düşündüm.
Nice güzel yaşları olsun.Hem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğiz
Inşaallah bende emzirebilirim böyle 15 . Aylara kadar. Sütüm geliyor ama göğüslerim çok emine hemen kızarıp yanıyor çok narin bi cildim var. İlk oğlumda da çok yara olmuştu. İnşaallah biran önce alışır göğüslerim.Benim bebeğimde 15 aylık emziriyorum bu sene de orucumuzu yersek bayağı kazalarımız birikiyor ek gıda yemeseler ve küçük olsalardı o minnaklar nasıl beslenirdi ama büyüdüler oruç tutarkende zorlanmıyorum ek gıdalar sayesinde
Bebeklerimiz aynı canım 15 aylık.
Kelimeleri söylüyor mu?
Benim bebeğim
Baba, aba, mama diyor başka bişey demiyorum kendi kendine bşliler diyor ama anlamıyorum.
Yani en azından su falan demesi gerekmzsmi
Bencede iyi yapmışsın.sonra çok kazaya kalıyor.Allah kolaylık versin canım.
Nice güzel yaşları olsun.
Inşaallah bende emzirebilirim böyle 15 . Aylara kadar. Sütüm geliyor ama göğüslerim çok emine hemen kızarıp yanıyor çok narin bi cildim var. İlk oğlumda da çok yara olmuştu. İnşaallah biran önce alışır göğüslerim.
Ek gıdaya geçince biraz daha iyi oluyor .
@solmez galiba yapabildim.teşekkürler![]()
Bende yorgunluktan ölüyorum şuan.saat 1 den beri temizlik yapıyorum camları sildim koltukları.iki o da dip köşe tamam ama diğer yerler duruyor daha şimdi de yemek yapıyorum artık yarına kalan temizlik.
Olmuyor öyle canım ya.güya regl ken bitirecektim ben bugün topluyorum yarın dip köşe girerim diyorum evde bi geliyorum eser yok.tekrar aynı işler hafta sonu bitirebilirsem çok iyi olacak bakalım.Her çocuk farklıdır canım. Kimi erken konuşur ki mi geç. Benim kızım 19 aylık derdini anlatacak kadar konuşuyor ama hala su diyemiyor kendince bişey diyor
Evet canım çözmüşsun
Kolay gelsin canim ama cok yuklenmissin kendine. Isler bitmeeez yavaş yavaş yap canim
Süper maşallah canım. Bende senden heveslendim tartildim şimdi 56.8 çıktım birkaç kez yer değiştirerek denedim aynı. Bi günde bi kilo vermem mümkün değil tabiki ya ödem vardı gitti yada tartı yanılttı beni bilmiyorum.Kızlar hayatımda ilk kez ramazanda kilo veriyorum süper bir duygu. Güncel kilom : 61.8
19.05.2018/Cumartesi
09:30 = 1 adet haşlanmış yumurta, 1 ufak dilim peynir, 4 adet yeşil zeytin, Yarım salatalık, Yarım domates, bir kaç dilim havuç ve biber, 1 bardak Yeşil Çay, 2 dilim çavdar ekmeği
13:00 = 1-2 çatal sebze (havuç,patlıcan,kabak), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
15:45 = 4 kuru kayısı, 1 adet yeşil elma, 3 galeta
18:30 = 2 kepçe yayla çorbası (pirinçli), 4 y. kaşık bulgur pilavı(domatesli), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
20:10 = 5 adet kuru kayısı
3 lt su![]()
19.05.2018/Cumartesi
09:30 = 1 adet haşlanmış yumurta, 1 ufak dilim peynir, 4 adet yeşil zeytin, Yarım salatalık, Yarım domates, bir kaç dilim havuç ve biber, 1 bardak Yeşil Çay, 2 dilim çavdar ekmeği
13:00 = 1-2 çatal sebze (havuç,patlıcan,kabak), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
15:45 = 4 kuru kayısı, 1 adet yeşil elma, 3 galeta
18:30 = 2 kepçe yayla çorbası (pirinçli), 4 y. kaşık bulgur pilavı(domatesli), 1 kase yoğurt, 2 dilim çavdar ekmeği
20:10 = 5 adet kuru kayısı
3 lt su![]()
Evet aslında ekmekler listemde var bide o kadar inceler ki arka taraftan gözüküyorlar zaten (cavdar)Afiyet olsun cnm
Sanki ekmek çok olmuş bugün
Evet aslında ekmekler listemde var bide o kadar inceler ki arka taraftan gözüküyorlar zaten (cavdar)akşam aslında 3 dilim var ama ben pirinçli çorba içtiğim için 1 tanesini yemedim
Ama bugün galetalari abartmış olabilirim öğlen doğru düzgün birşey yemedigim için bugün çok ac kaldım
![]()
Öyle mi bende bilmiyordum not alırım bundan sonra canım sağolAyy listesi olana yorum yapilmicakti
Unuttum cnm birdahakine yazarsan yanına iyi olur birtek kaptanımız yapicakmis
Öyle mi bende bilmiyordum not alırım bundan sonra canım sağol![]()
Canım diyetisyen menüsü arkadaşın ki..yorumları bi süre kaptan yapacak öyle söylemişti.Afiyet olsun cnm
Sanki ekmek çok olmuş bugün
Canım diyetisyen menüsü arkadaşın ki..yorumları bi süre kaptan yapacak öyle söylemişti.
Canım sen 97 kilodan 85 kiloya ne kadar sürede düştün gerçekten maşallah inşallah biran önce 8leri görürümBiliyorum cnm sonradan söyledim ztn
İnş. Canım. Yarın daha dikkatli olursun..senin de ekmekler çok gibi geldi bana.hem simit hem 3 ekmek öğlende ve tabi sucuklar..yoksa fazla olan bişey yok.ve herzmanki gibi akşam yok..mutlaka bi ögünden bi ogunun olmuyor canım nasıl dayanıyorsun. Çok düzensiz bi menü olmuş malesef ama farkındasın zaten.Bugünkü menüm
Sabah 10da
Yarım simit
1bardak süt
Öğlen 15
3dilim ekmek
10dilim sucuk
2dilim peynir
10tane zeytin
Biberli domates kavurması yarim tabak kadar
Akşam şimdi kahve iciyorum
2bucuk litre su
1saat yürüyüs
Biliyorum bugün cook yedim kendime engel olamadım ins yarın daha iyi olur menüm
LAydLiNe
Okudum canım. Önce başı okuduğum için..Biliyorum cnm sonradan söyledim ztn
Canım sen 97 kilodan 85 kiloya ne kadar sürede düştün gerçekten maşallah inşallah biran önce 8leri görürüm