Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Bugünkü menum
Sahur 2 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 parça pide yedim mi yemedim mi hatırlayamadım. Yemedim diye hatırlıyorum ama yediysem de çok küçücük bi parçadır.sahur gece olunca unutuluyor.

İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak mantar sote
Kavun karpuz birkaç dilim

Şu 2 buçuk lt.olur
Spor sabah 30 dk.pilates kardio
5 saat ev temizliği dip köşe galiba spor sayılır çünkü çok terledim ve yoruldum.

LAydLiNe LAydLiNe

Afiyet olsun allah kabul etsin cnm
Bence iyi menün

19 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
4 zeytin
1 yk labne peynir
4 ceri domates
Iftar
1 kase tarhana corbasi
2 yk manti
Salata
Cayin yanina biraz dut
Su 2 litre olur
Menun gayet güzel canımcanımızı var ama ekmek olmadığı için bence 2 yk.mantı çok ta farketmez. Afiyet olsun.

Merhaba
Listem gelsin bakalım

9.30
2 dilim tb ekmek
5 yeş. zeytin
2/3 yumurta omlet
1 kk kaşar pey.
1 tk fıstık ezmesi:sinirli:

14.00
3 kk kadar ızgara tavuk göğsü
yağsız salata

15.00
soğuk sütlü neskafe

19.15
1 kepçe yayla çorba
2 kepçe bezelye
1 kepçe cacık

20.30
10 leblebi

30 dk yürüyüş
2 L su
şekersiz çay ve kahveler

Canim.fistik ezmesi guzel bir ara ogun bence kizma kendine spor oncesi tuket

Bugün ki menum

Kahvaltı 10:00
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
Domates, salatalık
1,5 dilim tam buğday ekmeği

Öğle
1 dilim tam buğday ekmeği
80gr ton balığı
(Bu öğünde ekmek yok aslında yanına salata yiyecektim ama babam evden çıkmadı. Oruçlu olmadigimi bilmiyordu. Balık da tek yiyemedim)

Ara 16:30
10 adet erik

Aksam 19:00
7 kaşık sebze yemegi ( annem köyden getirdiği otlarla yapmış tam adını bilmiyorum )
4 kaşık yoğurt

Ara 22:00
1 tane kepekli galeta
1 bardak süt

Benim ki de diyetisyen listesi bilginize arkadaşlar

LAydLiNe LAydLiNe

Bence guzel cnm diyestosyenin eline saglik

Bugun ki menüm

Sahur
1 sucuklu Sebzeli omlet
3 zeytin
2 kk peynir
3 hurma
1 dilim tb ekmeği

İftar
4 yk kabaklı havuçlu yoğurt salata
3 tane tavuk but
Avuç içi kadar pide
1 dilim dondurma (emzirdğim için sanırım aç kalınca canım çok istiyor)

Su:2,5 lt yaparım sanırım

Guzel cnm sknti yok cnm

19 mayis listem
Sahur 2.30
Iki ince dilim ekmekten tost
Cay
Peynir
1 bucuk litre su

Iftar 20.23
4 yk corba
1 adana dürüm
1 tabak bulgur pilavi
Karpuz
1 litre su

Bugun iftardan sonra 1 dilimcik sultan sarmasi yedim ama cok canim istedi engel olamadim.
Sporum yok bugun

Aksam.fazla olmis cnm

Bugünkü menum
Sahur 2 buçukta
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
2 zeytin
1 parça pide yedim mi yemedim mi hatırlayamadım. Yemedim diye hatırlıyorum ama yediysem de çok küçücük bi parçadır.sahur gece olunca unutuluyor.

İftar 8 buçukta
1 kaşe çorba
1 tabak mantar sote
Kavun karpuz birkaç dilim

Şu 2 buçuk lt.olur
Spor sabah 30 dk.pilates kardio
5 saat ev temizliği dip köşe galiba spor sayılır çünkü çok terledim ve yoruldum.

LAydLiNe LAydLiNe

Gayet guzel cnm

19 mayis menum
Sahur
2 has yumurta
4 zeytin
1 yk labne peynir
4 ceri domates
Iftar
1 kase tarhana corbasi
2 yk manti
Salata
Cayin yanina biraz dut
Su 2 litre olur

Guzel cnm afiyet olsun

19 mayis listem
Sahur 2.30
Iki ince dilim ekmekten tost
Cay
Peynir
1 bucuk litre su

Iftar 20.23
4 yk corba
1 adana dürüm
1 tabak bulgur pilavi
Karpuz
1 litre su

Bugun iftardan sonra 1 dilimcik sultan sarmasi yedim ama cok canim istedi engel olamadim.
Sporum yok bugun
Hem adana dürüm hem de bulgur pilavı fazla gibi geldi bana canım. 2yk.falan bulgur olsa iyi de 1 tabak umarım çok dolu değildir. Normal bir iftar menüsü gibi geldi bana Menun diyet gibi değil bide üstüne tatlı olunca.çünkü hem karpuz şekerli hem tatlı. Kaptan bana karpuz yeme diyor ben vazgeçemiyorum onun vicdanını yapıyorum sen hem karpuz yemişsin hem tatlı..bazen insan kendine dur diyemiyor malesef yarin aksama daha dikkat edersin ins..ama vaktin varsa mutlaka buaksam ip atla leslie yap bişeyler sahura kadar uyursan böyle depo eder vücuda.

Bugun ki menüm

Sahur
1 sucuklu Sebzeli omlet
3 zeytin
2 kk peynir
3 hurma
1 dilim tb ekmeği

İftar
4 yk kabaklı havuçlu yoğurt salata
3 tane tavuk but
Avuç içi kadar pide
1 dilim dondurma (emzirdğim için sanırım aç kalınca canım çok istiyor)

Su:2,5 lt yaparım sanırım
Dondurma cisss....buhafta artidaydin canım çok dikkat etmen lazım menülerine.tek bi kaçamak bile olmamalı. Bu hafta eksiye duş haftaya tadarsın çok canın çekerse.

Diyetisyen menusu veren arkadaslar iki haftada kilo verilme olmazsa demekki menulerde sıkıntı var demek oluyor ...tekrar diyetisyeninizle konuşun derim...
Diyetisyenler cok ekmek veriyor bence ve cok ara yapılıyor...
Ben gittim diyetisyene ama uygulayamadim cok ara var ben yedikce yiyenlerdenim bana gorw olmadi ...
Benim diyetisyenim ayın 15sinde gel dedi yani 1 ay sonra ortalama 5-6kg verirsin dedi. Birazcıkta bizim içimizde olacak. Diyetisyen direk olarak ekmeği kes diyemez ki zaten? O yüzden her ay liste yenileniyor bu ay günde 5 dilim yiyebiliyorsam bir dahaki ay 3 dilim yiyecegim mesela. Diyetisyen ilk önce vücudu hazırlıyor alıştırıyor birden yüklenmemek için pes edip bırakmayalım diye. Ama bakalım ben bugün kayısıyı fazla yedim mesela. Bakalım neler olacak kaç kilo vereceğim umarım herşey daha güzel olur herkes için :KK72:

Benim diyetisyenim ayın 15sinde gel dedi yani 1 ay sonra ortalama 5-6kg verirsin dedi. Birazcıkta bizim içimizde olacak. Diyetisyen direk olarak ekmeği kes diyemez ki zaten? O yüzden her ay liste yenileniyor bu ay günde 5 dilim yiyebiliyorsam bir dahaki ay 3 dilim yiyecegim mesela. Diyetisyen ilk önce vücudu hazırlıyor alıştırıyor birden yüklenmemek için pes edip bırakmayalım diye. Ama bakalım ben bugün kayısıyı fazla yedim mesela. Bakalım neler olacak kaç kilo vereceğim umarım herşey daha güzel olur herkes için :KK72:
Insallah canim , evet bizde bitiyor ama hem diyetisyen listesine uyup hemde ara sirada olsa fazla kacirirsak diyetisyenin dedigi gibi 5 -6 kilo vermekte zorlaniriz onu demek istedim...ekmekleri her hafta birer dilim azalirsa daha iyi olur gibi ;)

hadi polyannacılık oynayalım
kilo çok olunca diyet döneminde, ilk etapta daha hızlı kilo veriliyor--- büyük moral
kilo çok olunca bazal metabolizma hızın yüksek olacağından 60 kilo birine göre daha çok gıda alman gerekir---bu da bezdirici diyet listelerine yavaş yavaş alışacağın anlamına geliyor ki diyetisyenin de bunu göz önünde bulundurmuş sanırım
6 dilim ekmeğin sebebi anlaşıldı :KK76:
kullandığın emojilerden anladığım kadarı ile -daha önceki mesajlarda da farkettim bunu, biraz umutsuz gibisin-ki maça 1-0 yenik başlamak demek bu
önce daha hevesli ve umutlu olmak için kendimizi telkin etmeliyiz bence
buna en kolay olarak emojilerden başlayabilirsin
mesajlarında azimli, neşeli, hırslı emojiler kullanmaya başlamaya ne dersin
en kötü diyet listesi bile uygulandığında illaki sonuç verir
o yüzden lütfen kaçamak yapmamaya çalış
ben buraya gelmeden önce canım birşey çektiğinde-ki yükte hafif pahada ağır şeyler oluyor bunlar
browni gibi, hoşbeş gibi, şerbetli tatlı gibi, tam gaz yiyip sonradan büyük bir pişmanlık ve vicdan azabı duyuyordum.
aslında böyle bir istek geldiğinde o ortamdan kısa süre uzaklaşmak veya 5 dk oyalanmak, o arada da sağlıklı birşey yemek,
örneğin 3-4 kaşık yoğurt, 1 salatalık, 4-5 yeşil erik gibi, öldürücü darbeler almamış oluruz
ben 3 gündür bunu yapıyorum
bir de paylaşmak çok güzel
diyelim dondurma veya çikolata yiyeceksin, yarısını eşinle veya arkadaşınla paylaş
veya kek pişirdin misafire ve arttı, hemen komşuya gönder 3-4 dilim

benim bir arkadaşım 108 kilodan 58 kiloya düştü 10 ayda
hedefini yavaş yavaş küçültebilirsin. 10 ilo vermeyi hedefleyebilirsin önce. ona ulaşunca tekrar 10 kilo ...

ufak ufak şeylerle damlaya damlaya göl olmadan kurutacağız inşallah

mesela 4-5 ay önce 59 kiloydum ben
akşam makarna keyifleri, bol misafirlik kaçamakları derken 63 kilo olmuşum
10 kilo vermem lazım ama yaş 43... muhtemelen sen gençsindir de. bana göre ne kadar kolay kilo verebileceğini bir bilsen...

canın birşey yemek istedikçe siteye girip uzun uzun mesaj yaz... delilik yapmaktan kurtulursun en azından

azmin bol kilon az olsun :KK5:

Hem gençlik bayramı hem de oğlumun doğum günü ramazan olduğu için zor ikna ettik sonra kutlayalım diye şimdilik ufak bir pastayla geçiştireceğiz
Saglikli mutlu nice guzel yillari olsun insallah oglusunun cocuklar dogum gununu severler tabi kac yasinda

Back
X