Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kremalı bisküviler haricinde güzel bir menü canım. Onu da akşam erken yiyerek dengelemişsin. Menün gayet güzel. Sen de aynı şekilde canım yasaklı bir şey istediğinde yemeden önce bana haber ver lütfen.

Cankız yediklerinin miktarını da yaz canım lütfen. Gayet güzel görünüyor buradan menün. Su ve yürüyüşte öyle ama ayağına dikkat et. Yine kendini zorlamaya başladın. Ben bile sağlam halimde bir saat zor yürüyorum. Sen o ayakla nasıl yürüyorsun?

Çok güzel olmuş canım hem menün, hem suyun hem de sporun. Kocaman alkış benden sana :KK9::KK9:
Harikasın canım akşamı aynen dediğim gibi yapmışsın. Bundan sonra dediğim gibi yemeden önce haber vermeni istiyorum her şeyi.

Tek öğün daha önceki yorumuma cevap vermedin galiba :KK64::KK64: Ramazandan sonra bu durum senin sıkıntıya sokmasın. Bence sağlıklı bir şey yapmıyorsun.

Bu pideleriniz beni öldürecek valla. Allahtan spor yapmışsın. Pide yok pide :KK20:

Hımmm kahvaltı geç saatte yapılmış. İçli köfte ve patates salatası olmamış. Normalde senin kilonda birisinin akşam öğününden sonra acıkmaması lazım ama yediğin patates salatası seni acıktırmış. Bezelye ve patates glisemik indeksi yüksek besinlerden. Sen büyük ihtimal ne demek istediğimi anladın ama ben bilmeyen diğer arkadaşlar için hazır yeri gelmişken tekrar anlatayım. Glisemik indeksi yüksek olan yiyecekler vücuda alındığı zaman pankreas tarafından şekerin düşürülmesi için insülin salgılanır. Salgılanan insülin kan şekerini düşürdüğü için kısa zamanda açlık hissetmenizi sağlar. İçerdiği yoğun miktardaki nişasta nedeniyle patatesin her türlüsünden diyet süresince uzak durmalıyız. Normal hayatımızda da kontrollü şekilde tüketmeliyiz. Su yaşadığın şehir itibariyle çok az olmuş. Yürüyüşün ise çok güzel.

Ben yürüyemedim bugün yaaa tembelliğim üzerimdeydi.

Hadi bakalım güzel menü olmuş. Mekik değil de yürüyüş yap daha faydalı olur.

Çok yükleniyorsun yine kendine. Ayrıca önceki mesajına söyledim mi hatırlamıyorum ama tartı için bu son hakkın. Eğer bir daha tartıda kötü bir rakam görüp karamsarlığa kapılırsan yemin ettiririm tartılmaman için ona göre. Mümkün olduğunca az tartıl. Bu son şansın unutma sakın bunu. :KK20:

Maşallah çok güzel gidiyor menülerin. :KK9::nazar: Ama paylaşımların çok az. Daha fazla takıma gelmen gerekiyor.
bu akşam sahurluk bişeyler yapacam inşallah kaptanım çünkü bugün açlık fena vurdu midemin ağrısı sırtıma vurdu resmen ..... bi tabak salatada olsa bişeyler yiyecem yatmadan 1 saat önce ...
kaptanım , benim bünyem şöyle çookkk ama çokkk yavaş kilo veririm ama hemen almam böyle bünyem.... mesala 76,8 ile başladım serüvenime çook bozdum çok bıraktım diyetiiii herşeyden deli gibi yedim ama 71lere kadar geldim bazı insan bırakır hoooppp hemen eski kiloya döner.... ama çook yavaşveriyorum gram gram resmen..... sporda yapsam yapamsamda pek değişmiyor gram gram ilerliyorum..... spor yapınca daha ince duruyorum o yüzden spor yapıyorum...

maşallah canım o bitaneyi de halledersin. tek ders sınavı oluyor kaçırma mezuniyetin uzamaz

ay bende kendime ayrı kocaya ayrı düşünüyorum. öğlen et,tavuk,balık akşam sebze benim listem.
kendime kabak yemeği yaptım. eşime de tavuk suyu çorba ve fırında tavuk yapıcam.pilav var ona kadar yeter. annemden gelirken aklıma gelmedi alayım da kız uyurken yapayım. uyanınca tekrar çıkıcaz hem park hem markete uğrayacağım da bi de gelince yemek yapacağım daha
Ay valla yemeğin adi konsa cabuk olucakta düşüne düşüne kendimi aciktiriyom baskada bise yok

Tebrikler kaptanım. Liste için de emeğine sağlık çok güzel olmuş.
Teşekkür ederim canım :KK200:

çoook güzel olmuş eline sağlık kaptanımmmm :KK66:) bunu ilk sayfayada koyacakmısın ?
Aynen canım ilk sayfamıza ekleyeceğim. :KK39:

maşallah canım o bitaneyi de halledersin. tek ders sınavı oluyor kaçırma mezuniyetin uzamaz

ay bende kendime ayrı kocaya ayrı düşünüyorum. öğlen et,tavuk,balık akşam sebze benim listem.
kendime kabak yemeği yaptım. eşime de tavuk suyu çorba ve fırında tavuk yapıcam.pilav var ona kadar yeter. annemden gelirken aklıma gelmedi alayım da kız uyurken yapayım. uyanınca tekrar çıkıcaz hem park hem markete uğrayacağım da bi de gelince yemek yapacağım daha
Canım benim okul şükür Anadolu değil. Atatürk Üniversitesinden lisans tamamlıyorum ben. O yüzden bütümüz var çok şükür. Bütte geçerim kesin. Aslında kalmazdım bu dersten de grupta çok zor çok zor anlamıyoruz diye ağladı millet. Ben de dedim madem zor vakit kaybetmeye gerek yok sonra geçerim diye düşündüm. Öyle kolay sormuşlar ki bir defa okusam geçecek durumdaydım. Kısmet değilmiş demek ki. Vardır bunda da bir hayır. :KK36:

Eşine ayrı kendine ayrı yapmakla çok iyi yapıyorsun. :KK9:

evet bugün resmen midemin ağrısı sırtıma vurdu bu akşam sahurluk bişeyler yiyecem ....
Nihayettttt :KK9:
Kiz 1 dilim.yaaaaaa
Olsun bir dilim bir dilim diye diye böyle oluyoruz.

bu akşam sahurluk bişeyler yapacam inşallah kaptanım çünkü bugün açlık fena vurdu midemin ağrısı sırtıma vurdu resmen ..... bi tabak salatada olsa bişeyler yiyecem yatmadan 1 saat önce ...
kaptanım , benim bünyem şöyle çookkk ama çokkk yavaş kilo veririm ama hemen almam böyle bünyem.... mesala 76,8 ile başladım serüvenime çook bozdum çok bıraktım diyetiiii herşeyden deli gibi yedim ama 71lere kadar geldim bazı insan bırakır hoooppp hemen eski kiloya döner.... ama çook yavaşveriyorum gram gram resmen..... sporda yapsam yapamsamda pek değişmiyor gram gram ilerliyorum..... spor yapınca daha ince duruyorum o yüzden spor yapıyorum...
Daha önce de demiştim sana yatmadan 1 saat önce yersen hiç bir şey olmaz midene. Senin bünyeyi ben anlamıyorum zaten. Mutlaka bir dönüm noktası vardır ama nasıl buluruz onu bilmiyorum.

Sabah yemekten sonra mı tartildin canım. Canını sıkma bi anda okadar kilo imkansız tabiki de..bi çok sebebi var.aç tok karnına kilo farkeder ..eşyalı eşyasız farkeder. Real dönemi ne yakın artar.ve vücudunda yediklerinden dolayı ödem varsa farkeder..
Mercimek.nohut.fasulye.tuzlu ödem yapar..maydanoz suyu kaynat iç bugün 1kilo suya birkaç parça atsan yeter.tüm gün iç yarın tekrar bak moralini bozmadan farkı gorursun
Aç karnına tartıldım...
Uzın zamandır 77 üstünü görmemiştim şok oldum tabii...
Evet bugün dikkatliyim su içiyorum bol bol ve şimdiye kadar kaçamak yapmadım....

Niye güldün çok merak ettim :KK70::KK70:

Sen de kutla şekerim mezun oldun da sana kutlamamı dedik. :KK53::KK53: Senin maşallahın var mezun olmadan da kutlarsın gerçi :KK70:
kaptanım senin taktikler şeytanınkilerle aynı ondan güldüm.zahmet edip attığım videoyu izleseydin anlayacaktın neden güldüm :D

listeyi çok beğendim. aferim kız. azmedince oluyor :D:D

Ben diyettyim diye esimde benimle diyete başladı. O yüzden hep hafif seyler yaptim salata cacik bulgur corba tarzi. inanki diyete başladığından beri evde sadece 1 kere pirinc pilav yaptim. O da misafir vardi diye.
Simdi aklima baska bise gelmiyoki
Patlıcan yemeği olur patlıcanları közle veya halka halka patlıcanları tuzlu suda beklettikten sonra az bir yağ ile fırına at... (1 yk yağ)
Ayrı bir yerde kıymayı veya çinttiğin eti su ile pişir (250 gr kıymaya 1 çay bardağı su), ayrı bir yerde küp küp doğradığın soğan ve biberleri de su içinde pişir.. Soğanlar suyunu çekince ete ilave et, çok az bir yağ ekle 1 tatlı kaşığı kadar sonra domates i ekle pişir (domatesleri de ayrı bir yerde menemen kıvamında pişirirken daha lezzetli olur)
Bu sosu fırında 20 dakika pişirdiğin patlıcanları üstüne dök. Patlıcanlar yumuşayıncaya kadar pişir biraz da maydanoz....
Patlıcanları közlersende bu sosu direkt döküp pişirmeden yersin...
Afiyet olsun

Patlıcan yemeği olur patlıcanları közle veya halka halka patlıcanları tuzlu suda beklettikten sonra az bir yağ ile fırına at... (1 yk yağ)
Ayrı bir yerde kıymayı veya çinttiğin eti su ile pişir (250 gr kıymaya 1 çay bardağı su), ayrı bir yerde küp küp doğradığın soğan ve biberleri de su içinde pişir.. Soğanlar suyunu çekince ete ilave et, çok az bir yağ ekle 1 tatlı kaşığı kadar sonra domates i ekle pişir (domatesleri de ayrı bir yerde menemen kıvamında pişirirken daha lezzetli olur)
Bu sosu fırında 20 dakika pişirdiğin patlıcanları üstüne dök. Patlıcanlar yumuşayıncaya kadar pişir biraz da maydanoz....
Patlıcanları közlersende bu sosu direkt döküp pişirmeden yersin...
Afiyet olsun
Bunu muhakkak deneyecegim ellerine saglik cok lezzetli görünüyor

[tr][/tr] [td]ÜYE ADI[/td] [td]KATILIM TARİHİ[/td] [td]BOY[/td] [td]BAŞLANGIÇ KİLOSU[/td] [td]HEDEF KİLO[/td] [td]GÜNCEL KİLO[/td] [tr][/tr] [td]ada81[/td] [td]7/12/2017[/td] [td]1,59[/td] [td]76.8[/td] [td]60[/td] [td]70.6[/td] [tr][/tr] [td]aylahl[/td] [td]19/01/2018[/td] [td]1,60[/td] [td]85[/td] [td]60[/td] [td]75,3[/td] [tr][/tr] [td]Ballarin annesi[/td] [td]05/05/2018[/td] [td]1,72[/td] [td]83[/td] [td]70[/td] [td]77,9[/td] [tr][/tr] [td]Birprensess[/td] [td]17/05/2018[/td] [td]1,68[/td] [td]102,2[/td] [td]65[/td] [td]102,2[/td] [tr][/tr] [td]burcugncy[/td] [td]17/12/2016[/td] [td]00,0[/td] [td]75,6[/td] [td]65[/td] [td]64,3[/td] [tr][/tr] [td]cankizzzz[/td] [td]18/01/2018[/td] [td]1,60[/td] [td]97[/td] [td]70[/td] [td]85,5[/td] [tr][/tr] [td]chentiq[/td] [td]13/04/2018[/td] [td]1,72[/td] [td]63.1[/td] [td]59.7[/td] [td]60,1[/td] [tr][/tr] [td]haldenlos[/td] [td]05/05/2018[/td] [td]1,61[/td] [td]81,4[/td] [td]65[/td] [td]79,2[/td] [tr][/tr] [td]Honeybonny[/td] [td]15/05/2018[/td] [td]1,61[/td] [td]75,9[/td] [td]58[/td] [td]75,5[/td] [tr][/tr] [td]Latiska[/td] [td]17/05/2018[/td] [td]1,55[/td] [td]62,7[/td] [td]56[/td] [td]62[/td] [tr][/tr] [td]merryangel[/td] [td]04/03/2018[/td] [td]1,66[/td] [td]73[/td] [td]58[/td] [td]73[/td] [tr][/tr] [td]Nisaca[/td] [td]18/05/2018[/td] [td]1,78[/td] [td]120[/td] [td]75[/td] [td]120[/td] [tr][/tr] [td]Polokey2244[/td] [td]04/02/2018[/td] [td]1,63[/td] [td]75[/td] [td]60[/td] [td]66,1[/td] [tr][/tr] [td]solmez[/td] [td]17/05/2018[/td] [td]1,62[/td] [td]99,8[/td] [td]65[/td] [td]99,8[/td] [tr][/tr] [td]umudum2[/td] [td]09/12/2017[/td] [td]1,53[/td] [td]71,6[/td] [td]55[/td] [td]57,9[/td] [tr][/tr] [td]Kriziantemcicegi[/td] [td]06/02/2018[/td] [td]00,0[/td] [td]81,9[/td] [td]65[/td] [td]74,7[/td] [tr][/tr] [td]fanur[/td] [td]06/02/2018[/td] [td]00,0[/td] [td]81,5[/td] [td]68[/td] [td]70,8[/td] [tr][/tr] [td]Turan16[/td] [td]28/03/2018[/td] [td]1,63[/td] [td]72,5[/td] [td]58[/td] [td]69[/td]

Çok güzel olmuş acaba ne zaman 65 olcam hedefimi hatırladım

Off kızlar çok acıktım
Nefsim yine körüklüyor nohutlu pilav yap diyor çok severim kendisini :(
Ama cuma ya kadar vermem lazım zaten sağlıklı tatlı yesem bile veremiyorum şimid birde pirinç olmaz yani..
Eşim et sote istedi onu yapayım bari ekmeksz bol salata eşliğinde

Back
X