- 7 Mayıs 2018
- 1.910
- 3.157
- 48
Canım olsun önümüzdeki zamanlarda verirsin inşallah tabi bunun için hepimizin dikkat etmesi gerekiyor. Bende mutsuzken mutluyken heyecanlandigimda kızdığımda surekli olarak paketli abur cubur kola aklına ne geliyor browni ve bunlardan 1 tane değil 1 poşeti oturur yerdim yemek yemezdim abur cuburla karnımı doyururdum. Sonuç ne oldu biliyor musun bir gün tartıya çıktım ve tam 103 kg gördüm hatta küsürude vardi. Simdi düşün bu kiloları görmek ister misin? Bir zamanlar 54 kg ken ben resmen toplamda bu zamana kadar 50 kg aldim tabi bir anda değil 5-6 yil içinde. Ve 50 kgmin 23 kilosunu sadece son 2 senede aldım. Eğer benim gibi olmak istemiyorsan az çok ne yiyorsan hazır gıda olarak vazgeçmen gerek. 1 haftadır anladım ki aslında bunlara ihtiyacım yokmuş benim kendimi sartladim. Yediğin zararlı olarak ne varsa yemek istediğinde ben geleyim aklına düşün. Eminim böyle olmak istemezsin. Ben inanıyorum biz yapabiliriz. Sen başarabilirsin. Umarım hayatin şuandan çok çok güzel huzurlu ve istediğin gibi olur. Kendine değer ver geç olmadan sen yapabilirsinGünaydın hanımlar
Tartılrım 76.6 çıktım geçen hafta 75.5 dim.
Burada ailemin evimde açıklamak istemediğim bir takım sorunlar var. Sonra fark ettim ki benim üzüntü ile baş etme yöntemim yemek yemek...
Yedikçe mutlu oluyorum yedikçe kimsenin bana dokunamayacağı bir fanus yaratıyorum ve orada kalıyorum.Bu beni daha da üzüyor daha çok yememe sebeb oluyor...işte bu zamanlarda genelde yemediğim paketli gıdaları ve bol karbonhidrat tüketiyorum.yedikçe mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum mıtsuzluğumu gene yiyerek kapatıyorum..işte bana olan bu dönemlerde oluyor...çünkü genel anlamda sağlıklı besleniyorum ve az yiyorum ama hayatımda bir sorun olduğunda kendimi bu kısır döngüde buluyorum.....benim buna bir çare hal bulmam gerekiyor....