Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

canım resim boyutu büyüktür ondan olabilir , birde bende telde iki bölüm var belgeler bölümünden değil dosyalar bölümünden girince yükleyebiliyorum ....sadece telden mi giriyorsun ? eğer masa üstü laptop varsa oradan daha kolay olur yüklemen....
Tamam canım laptopu açmaya üşendim ama ondan bi deneyeyim bakalım yapabilecek miyim

hadi canım sıkı bir şekilde başla gelsin 6lı rakamlar :KK54:
Aynen canım inşallah ama bir türlü konsantre olamıyorum bugun den ıtıbaren daha cok dıkkat edecegım dune kadar önume gelenı yedım cok mutsuzum :( 6 laraa bu kadar az kalmısken verdıgım kıloyu gerıalmak istemıyorum :(

inşallah canım , en kısa zamanda ulaşırsın bidaha 7leri hiç görmezsin.. lanetli 7ler diyorum ben :olamaz::olamaz::olamaz: ayyy bi yapıştı mı gitmiyor valla.... ben kızıma hamile kalmadan önceki kiloma dönemedim daha kızım 5 yaşında bu arada :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Sorma yapistim kaldim 70lerde bir kac ay once 71 i gormustum sonra bi saldim 81 lere ciktim Allah bagislasin canim bu arada benim kizimda 5 yasinda:KK25:

Günaydın canım. Az uz ama gitmiş bir şekilde. Bu senin dönüm noktan olsun artık kendine gel olur mu? Artık her gün seni burada görmek istiyorum. Bu akşamdan itibarende menülerini yaz lütfen.

Haber verdiğin zaman problem olmaz canım. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah babanın. Ama her akşam menü yaz lüften.

Görmemişlerdir canım öyle düşünme hemen :KK39::KK39::KK36::KK200:

Günaydın canım. Şükür gitmiş ama çok az gitmiş. Haftaya daha iyi olması lazım. Bu akşamdan itibaren menü yazmaya yeniden başla canım.
Tamam canim yazarim menulerimi daha aktif olurum bugun misafirim var biraz yogunum

Günaydın hanımlar
Tartılrım 76.6 çıktım geçen hafta 75.5 dim.

Burada ailemin evimde açıklamak istemediğim bir takım sorunlar var. Sonra fark ettim ki benim üzüntü ile baş etme yöntemim yemek yemek...
Yedikçe mutlu oluyorum yedikçe kimsenin bana dokunamayacağı bir fanus yaratıyorum ve orada kalıyorum.Bu beni daha da üzüyor daha çok yememe sebeb oluyor...işte bu zamanlarda genelde yemediğim paketli gıdaları ve bol karbonhidrat tüketiyorum.yedikçe mutlu oluyorum sonra mutsuz oluyorum mıtsuzluğumu gene yiyerek kapatıyorum..işte bana olan bu dönemlerde oluyor...çünkü genel anlamda sağlıklı besleniyorum ve az yiyorum ama hayatımda bir sorun olduğunda kendimi bu kısır döngüde buluyorum.....benim buna bir çare hal bulmam gerekiyor....
Bende oyleyim maalesef moralim bozuk olunca kendimi yiyerek cezalandiriyorum ama byranin vana cok faydasi oldu gecen sene ramazanda tika basa yerdim bu sene ne midemi ne psikolojimi bozmayacak sekilde yiyorum tabi kacamaklarim oluyor ama onlarada bir cozum bulacagim insallah

canım , katılımların azaldı biraz daha sık gelmeye çalış daha çok motive olursun :KK66:) az gitmiş diye düşünme gitmiş şükür :KK66:)
Sagol canim gitti sukur yavas yavas da olsa burasi ve sizler sayesinde yoksa 72 73 e takilip duracaktim hatta kilo alacaktim belki . Daha sik gelmeye calisirim canim insallah

Aynen canım inşallah ama bir türlü konsantre olamıyorum bugun den ıtıbaren daha cok dıkkat edecegım dune kadar önume gelenı yedım cok mutsuzum :KK43: 6 laraa bu kadar az kalmısken verdıgım kıloyu gerıalmak istemıyorum :KK43:
evet canım sil baştan başlamak tekrar daha zor oluyor tam motivasyon devam canım...

Tebrik ederim canım sonuç çok güzel maşallah umarım böyle devam eder:nazar::nazar:

Deneme süreniz iki hafta canım. O yüzden haftaya gireceksiniz inşallah ana listeye.

Günaydın canım. Hoş geldin. Keşke giderken haber verseydin şu yüzden gelemiyorum diye. Senden sonra çok üye çağırdım. Tabii ki bizimle devam edebilirsin ama listeye girme süren bir süre uzayabilir. Tamam dersen yeniden hoş geldin aramıza.

Maşallah canım çok güzel gitmiş. Bu hafta listedesin artık. Senden ve @Ballarin annesi nden paylaşımlarınızı biraz daha artırmanızı istiyorum. Lütfen bu uyarımı dikkate alın :KK39:

Üzme canım kendini. Neden böyle olduğunun sebebini biliyoruz. Bir de evde mi tartıldın? Başka yerde mi? Biliyorsun farklı tartılar farklı sonuçlar çıkartıyor. Haftaya senden iyi bir performans bekliyorum inşallah.

tebrikler canımmmmmm :KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK73::KK73::KK73::KK73::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76: çok güzel sonuç

Canim tebrik ederim cok iyi bir sonuc masallah:KK9:
Coookk tesekkur ederim arkadaslar :KK200::KK36:

Back
X