- 20 Ocak 2012
- 25.928
- 34.600
- 798
- 43
Kızlar telefondan yazıyorum anlaşılacağı üzere. Hem renklendiremiyorum yazdıklarımı hem de smile kullanamıyorum. O yüzden siz mesajlarımı okurken gözünüzde sevimli bir yüz ifadesiyle hayal edin beni :)
Amin canım çok teşekkürlerRabbim şifa versin canım.
Teşekkür ederim canım çocuğun hastalığı zor oluyor öldüm üç gündür Allah başka hastalık vermesin çok şükürÇok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin inşallah.
Maşallah 41 kere çok güzel gidiyorsun. Bursa ziyaretini de kazasız belasız atlatacağına inanıyorum. Kaçamak yapmamak tavsiye ederim ama illaki olacak olursa tadımlık kalsınDiyetisyenden geldim kızlar. Tartıya göre 800 gr vermisim ama yağdan 2 kilo gitmiş
Çok mutli oldum
Ben + çıkarım yağdan diye dusunuyordum hem sevindim hem şaşırdım. Ananas yağ yaktiriyormus onun etkisi oldu sanırım.
Bu hafta kacamaksiz devam inşallah.
Tek sıkıntı hafta sonu üniversiteden arkadaşlarımla bulusacagiz bursa da. Bi gece de kalacağız. Orayı kazasız atlatabilirsem tamam dir![]()
Tam bu mesajı yazmışım kendim kaybolmuşum ortalıktan ne ayıpEvet canım paylasimlara çözüm bulalım. Daha sık burda olalım. Birprensess ile ben sık sık giriyirduk o da tatile gitti. Hadi bakalım 13. Takım güzelleri neredesiniz çıkın meydana![]()
Büyük bir yükten kurtulmuşsun canım geçmiş olsun. Yeni evin hayırlı olsun. Paylaşım konusunda sıkıntılıyız biliyorsun son zamanlarda o yüzden fazla ihmal etme burayıKızlaaaar merhaba!
Ayyy taşınma telaşı ile yazamadım bayadır. Kusura bakmayın. Neyseki taşındım ve yerleştim şükür. Artık buradayım ama henüz internetim yok. Uzun süre de olmayacak sanırım. Binamız yeni bina olduğu için alt yapı yokmuş bir süre bekleyeceğiz. O nedenle eskisi kadar giremeyeceğim ama mümkün olduğunca bakacağım buraya.
Gelelim bugün kü menüme
3 Temmuz menü
Saat 09:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk peynir
Saat 12:30
Kahve sütlü
Saat 15:00
Bir kase tarhana
Saat 19:00
6 ızgara köfte
salata
Saat 22:00
Kahve sütlü
bir avuç çekirdek
2 litre su
Biliyorum canım yeni sistemi inşallah iyi bir okula gidecek seviye de zeka olarak ama tabii ki daha çok çalışması gerekecek Kırıkkale de eğitim seviyesi istediğim düzeyde değil maalesef Konya çok daha iyiydi buraya göre ama inşallah güzel olacak her şey inanıyorumSınavlarda başarı büyük oranda öğrenciye bağlı... Bir Çocuğun kapasitesi varsa okul önemli. değil derdim ama arkadaş çevresi hatta veli profili bile çok önemli. Bu yıl sistem yine değişti ve çok az okul sınavla öğrenci alıyor artık. Herkesin Mahallesindeki Okula Gitmesi sağlanmaya çalışılıyor... umarım hayallerin gerçek olur
Olabilir canım mümkündür ama geldiği gibi gidecek merak etme kendine gel biran önceTartıldım ve 96.7 kg çıktım güncel 95.6 idi cuma hedefim de 95 idi umarım ödem yapmıştır yoksa 2-3 günde mümkün mü 1.1 kg almak@LAydLiNe
Nutella ve muz olmamış canım ekmekte toplamda fazla olmuşGünaydın
Dünkü menümü yazmamışım
3 temmuz salı
10.30
1 dilim kaşarlı ekmek
1 kk peynir
10 zeytin
söğüş domates salatalık
1 tatlı kaşığı nutella
1 dilim ekmek
16.00
1 kepçe mantar çorba
1 dilim ekmek
20.00
1 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Z.y. taze fasulye
21.00
1 muz
4 ceviz
2 l su
Bol bol temizlik de spor olsun
Menün olmamış canım çabucak çıkman lazım tatil modundan kendine zarar veriyorsun toparlan hadiIyi akşamlar herkese kızlar
Bugün ki menüm
Dondurma doritos çikolata ne kadar zararlı birşey varsa hepsinden yedim kendimi durduramıyorum
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk krem peynir
Öğle
Yarım normal ekmek arası domates peynir
Akşam 17:00
1 yk pilav
1 kase çorba
2-3dilim tam buğday ekmeği
2 yk yoğurt
4 tane nagıt
2 lt su 2.5 yaparımLAydLiNe
Çikolata ve makarna olmamış canım4 temmuz menü
Saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık
Saat 13:00
Filtre kahve sütlü
Bir kare bitter çikolata
Saat 16:00
4 fındık
Saat 19:00
Bir kase cacık
4 kaşık makarna domatesli
2 litre su
Bahane yok bahane kısacaksın ki düğüne incecik olacaksın yoksa sen unuttun mu düğünüGün içinde o kadar yoruldum ki vücudum kalori istedi sanırım...
bi de tatilde kısmak zor geliyor yaaa![]()
Kahvaltı çok geç olmuş dondurma hiç olmamış akşam yemeğinde geç olmuşGelelim listeme
4 temmuz çarşamba
11.00
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yımırta
1 kk peynir
8 y.zeytin
13.00
2 top çikolatalı dondurma
15.00
1 parça çok az yağda pişmiş şnitzel
yağsız salata
20.00
1 kase yayla çorba
1 sk et sote
30 dk yüzme
30 dk yürüyüş
2 l su
Böyle düşünürsen + çıkarsın tabii olumsuz düşünmeKendimi resmen kontrol edemiyorum yarın tartıda + çıkacağım
Geçmiş olsun canım sonuçlardan haberdar et bizi lütfenAmin inşallah. Herkes için..nasılsınız kızlar..bende dün doktora gittim bugün kan verdim öğleden sonra sonuclar çıkar bakalım.vitamin için..yarında 20 lik dış çekimim var dua edin.Rabbim kimseyi doktor eline düşürmesin. Yarınki çekimi de atlatirsam hayırlısıyla bakalım.