Cuma Zayıflama Yarışması 13. Takım

Kızlar telefondan yazıyorum anlaşılacağı üzere. Hem renklendiremiyorum yazdıklarımı hem de smile kullanamıyorum. O yüzden siz mesajlarımı okurken gözünüzde sevimli bir yüz ifadesiyle hayal edin beni :)
Rabbim şifa versin canım.
Amin canım çok teşekkürler
Çok geçmiş olsun canim. Rabbim şifa versin inşallah.
Teşekkür ederim canım çocuğun hastalığı zor oluyor öldüm üç gündür Allah başka hastalık vermesin çok şükür
Diyetisyenden geldim kızlar. Tartıya göre 800 gr vermisim ama yağdan 2 kilo gitmiş:halay:

Çok mutli oldum :KK49:

Ben + çıkarım yağdan diye dusunuyordum hem sevindim hem şaşırdım. Ananas yağ yaktiriyormus onun etkisi oldu sanırım.

Bu hafta kacamaksiz devam inşallah.
Tek sıkıntı hafta sonu üniversiteden arkadaşlarımla bulusacagiz bursa da. Bi gece de kalacağız. Orayı kazasız atlatabilirsem tamam dir:dua:
Maşallah 41 kere çok güzel gidiyorsun. Bursa ziyaretini de kazasız belasız atlatacağına inanıyorum. Kaçamak yapmamak tavsiye ederim ama illaki olacak olursa tadımlık kalsın
Evet canım paylasimlara çözüm bulalım. Daha sık burda olalım. Birprensess ile ben sık sık giriyirduk o da tatile gitti. Hadi bakalım 13. Takım güzelleri neredesiniz çıkın meydana :KK15:
Tam bu mesajı yazmışım kendim kaybolmuşum ortalıktan ne ayıp
Kızlaaaar merhaba!
Ayyy taşınma telaşı ile yazamadım bayadır. Kusura bakmayın. Neyseki taşındım ve yerleştim şükür. Artık buradayım ama henüz internetim yok. Uzun süre de olmayacak sanırım. Binamız yeni bina olduğu için alt yapı yokmuş bir süre bekleyeceğiz. O nedenle eskisi kadar giremeyeceğim ama mümkün olduğunca bakacağım buraya.

Gelelim bugün kü menüme
3 Temmuz menü

Saat 09:30
Bir domates
Bir salatalık
Bir kk peynir

Saat 12:30
Kahve sütlü

Saat 15:00
Bir kase tarhana

Saat 19:00
6 ızgara köfte
salata

Saat 22:00
Kahve sütlü
bir avuç çekirdek

2 litre su
Büyük bir yükten kurtulmuşsun canım geçmiş olsun. Yeni evin hayırlı olsun. Paylaşım konusunda sıkıntılıyız biliyorsun son zamanlarda o yüzden fazla ihmal etme burayı
Sınavlarda başarı büyük oranda öğrenciye bağlı... Bir Çocuğun kapasitesi varsa okul önemli. değil derdim ama arkadaş çevresi hatta veli profili bile çok önemli. Bu yıl sistem yine değişti ve çok az okul sınavla öğrenci alıyor artık. Herkesin Mahallesindeki Okula Gitmesi sağlanmaya çalışılıyor... umarım hayallerin gerçek olur
Biliyorum canım yeni sistemi inşallah iyi bir okula gidecek seviye de zeka olarak ama tabii ki daha çok çalışması gerekecek Kırıkkale de eğitim seviyesi istediğim düzeyde değil maalesef Konya çok daha iyiydi buraya göre ama inşallah güzel olacak her şey inanıyorum
Tartıldım ve 96.7 kg çıktım güncel 95.6 idi cuma hedefim de 95 idi umarım ödem yapmıştır yoksa 2-3 günde mümkün mü 1.1 kg almak:duduk:@LAydLiNe
Olabilir canım mümkündür ama geldiği gibi gidecek merak etme kendine gel biran önce

Günaydın

Dünkü menümü yazmamışım

3 temmuz salı

10.30
1 dilim kaşarlı ekmek
1 kk peynir
10 zeytin
söğüş domates salatalık
1 tatlı kaşığı nutella:KK62:
1 dilim ekmek

16.00
1 kepçe mantar çorba
1 dilim ekmek

20.00
1 kaşık menemen
1 dilim ekmek
Z.y. taze fasulye

21.00
1 muz
4 ceviz

2 l su
Bol bol temizlik de spor olsun
Nutella ve muz olmamış canım ekmekte toplamda fazla olmuş
Iyi akşamlar herkese kızlar
Bugün ki menüm
Dondurma doritos çikolata ne kadar zararlı birşey varsa hepsinden yedim kendimi durduramıyorum
Sabah
1 dilim tam buğday ekmeği
1 kk krem peynir

Öğle
Yarım normal ekmek arası domates peynir

Akşam 17:00
1 yk pilav
1 kase çorba
2-3dilim tam buğday ekmeği
2 yk yoğurt
4 tane nagıt

2 lt su 2.5 yaparım LAydLiNe LAydLiNe
Menün olmamış canım çabucak çıkman lazım tatil modundan kendine zarar veriyorsun toparlan hadi
4 temmuz menü
Saat 09:30
Bir kk beyaz peynir
Bir domates
Bir salatalık

Saat 13:00
Filtre kahve sütlü
Bir kare bitter çikolata

Saat 16:00
4 fındık

Saat 19:00
Bir kase cacık
4 kaşık makarna domatesli

2 litre su
Çikolata ve makarna olmamış canım
Gün içinde o kadar yoruldum ki vücudum kalori istedi sanırım...
bi de tatilde kısmak zor geliyor yaaa:dondurma:
Bahane yok bahane kısacaksın ki düğüne incecik olacaksın yoksa sen unuttun mu düğünü
Gelelim listeme

4 temmuz çarşamba

11.00
1 dilim tb ekmek
1 haşlanmış yımırta
1 kk peynir
8 y.zeytin

13.00
2 top çikolatalı dondurma

15.00
1 parça çok az yağda pişmiş şnitzel
yağsız salata

20.00
1 kase yayla çorba
1 sk et sote

30 dk yüzme
30 dk yürüyüş
2 l su
Kahvaltı çok geç olmuş dondurma hiç olmamış akşam yemeğinde geç olmuş
Kendimi resmen kontrol edemiyorum yarın tartıda + çıkacağım
Böyle düşünürsen + çıkarsın tabii olumsuz düşünme
Amin inşallah. Herkes için..nasılsınız kızlar..bende dün doktora gittim bugün kan verdim öğleden sonra sonuclar çıkar bakalım.vitamin için..yarında 20 lik dış çekimim var dua edin.Rabbim kimseyi doktor eline düşürmesin. Yarınki çekimi de atlatirsam hayırlısıyla bakalım.
Geçmiş olsun canım sonuçlardan haberdar et bizi lütfen

Merhabalar
Ben de katılmak istiyorum. 2 sene önce evlendiğimde 52 kg dim. İki ay öncesine kadar da 55-56 çıkıyordum. Doktor Demir ilacına başlattığından beri kilo aldım. 60 kilo çıkıyorum. Hayatımda hiç 60 görmemiştim. Liseden beri 52-55 arasi oynuyordu kilom hep. 60 ı gördüğümden beri Basküle dusman oldum.

Hoş geldin canım yeniden aramıza. Anlatsana biraz ne zaman yarışmıştın? Seninle aynı zamanda yarıştık diye hatırlıyorum sanki. Mezun olmuş muydun? Eski nickin neydi? Gönül’ müydü adın? o_O
Eski Nick im tatli ydi ebrucum senle ayni donem yarismistik. Evet Mezun olmustum 2012-2013 olmasi lazim :))) ismimi dogru hatirliyorsun :)

Merhabalar
Ben de katılmak istiyorum. 2 sene önce evlendiğimde 52 kg dim. İki ay öncesine kadar da 55-56 çıkıyordum. Doktor Demir ilacına başlattığından beri kilo aldım. 60 kilo çıkıyorum. Hayatımda hiç 60 görmemiştim. Liseden beri 52-55 arasi oynuyordu kilom hep. 60 ı gördüğümden beri Basküle dusman oldum.
60 ta laf mı canım ben resmen doğumdan sonrası 70 ı gördüm. Neyse ki toparladık ı dimi 55 e.merak etme verecek kilon çok az kısa zamanda gider inş.

Merhabalar
Hoş geldin canım aramıza. Takımın ilk sayfasında kurallarımız var. Okuyup uyabileceğini düşünüyorsan aynı sayfadaki formu doldurup burada paylaş lütfen

Eski Nick im tatli ydi ebrucum senle ayni donem yarismistik. Evet Mezun olmustum 2012-2013 olmasi lazim :))) ismimi dogru hatirliyorsun :)
Maşallah hafızama diyeceğim şimdi çok zaman geçti üstünden :oops:

Merhabaa herkese LAydLiNe LAydLiNe

Aranıza nasıl katılabilirim :)

Klasik evlendikten sonra kilo alanlardanım doğum ve emzirme mevzusundan daha da kilo aldım 1.70 boya 89 kg oldum 70 kg olsam bana yeter :super:
Süt olmaz diye hiç kesmedim boğazdan maşallah bana doğum kilomdayım hala. Zayıflamam lazım bi an önceeee

6 temmuz perşembe

10.30

1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
10 y zeytin
1 avuç büyüklüğünde lavaş tost

14.00

1 bardak yoğurt ve 1 şeftaliden smoothie

18.00
1 tabak kabak borani
8 kiraz

30 dk yüzme
2 l su

Bugun ki menumu yazayim gruba alindim mi bilmiyorum ama ;)

Kahvalti
Tb ekmegine Yagsiz tost
Salatalik
Domates

Oglen
Kornflakes Süt

Ara
1 seftali

Aksam
Tb ekmegi 2 dilim
Tavuk gogsu
Soguk ayran asi

3 lt Su
30 dk yuruyus

Kızlar telefondan yazıyorum anlaşılacağı üzere. Hem renklendiremiyorum yazdıklarımı hem de smile kullanamıyorum. O yüzden siz mesajlarımı okurken gözünüzde sevimli bir yüz ifadesiyle hayal edin beni :)
Amin canım çok teşekkürler

Teşekkür ederim canım çocuğun hastalığı zor oluyor öldüm üç gündür Allah başka hastalık vermesin çok şükür

Maşallah 41 kere çok güzel gidiyorsun. Bursa ziyaretini de kazasız belasız atlatacağına inanıyorum. Kaçamak yapmamak tavsiye ederim ama illaki olacak olursa tadımlık kalsın

Tam bu mesajı yazmışım kendim kaybolmuşum ortalıktan ne ayıp

Büyük bir yükten kurtulmuşsun canım geçmiş olsun. Yeni evin hayırlı olsun. Paylaşım konusunda sıkıntılıyız biliyorsun son zamanlarda o yüzden fazla ihmal etme burayı

Biliyorum canım yeni sistemi inşallah iyi bir okula gidecek seviye de zeka olarak ama tabii ki daha çok çalışması gerekecek Kırıkkale de eğitim seviyesi istediğim düzeyde değil maalesef Konya çok daha iyiydi buraya göre ama inşallah güzel olacak her şey inanıyorum
Olabilir canım mümkündür ama geldiği gibi gidecek merak etme kendine gel biran önce

Nutella ve muz olmamış canım ekmekte toplamda fazla olmuş

Menün olmamış canım çabucak çıkman lazım tatil modundan kendine zarar veriyorsun toparlan hadi

Çikolata ve makarna olmamış canım

Bahane yok bahane kısacaksın ki düğüne incecik olacaksın yoksa sen unuttun mu düğünü

Kahvaltı çok geç olmuş dondurma hiç olmamış akşam yemeğinde geç olmuş

Böyle düşünürsen + çıkarsın tabii olumsuz düşünme
Geçmiş olsun canım sonuçlardan haberdar et bizi lütfen

Annelik böyle bişey o hasta oldu mu hayat duruyor sanki. Yaz günü ateş de zor oluyor. Geçmiş olsun tekrardan. Atlatmistir inşallah.
Kaybolmak için çoook geçerli bir sebebin vardı canım.
Kaçamak yapmayı düşünmüyorum. Arkadaşlarim da anlayışlı olacaktır eminim. Zira üniversitedeyken de onların desteği ile zayiflamistim. 96 da 75 e düşmüştüm. Gerçi sonra aldım ama inşallah bu sefer geri almayacağım. Yaş ilerliyor almak kolay vermek zor artık. Sadece listeme uyamamam ama sağlıklı şeyler tuketecegim insallah. Ara öğün için bişeyler atacağım cantama bulunsun

6 temmuz perşembe

10.30

1 dilim tb ekmek
1 kk peynir
10 y zeytin
1 avuç büyüklüğünde lavaş tost

14.00

1 bardak yoğurt ve 1 şeftaliden smoothie

18.00
1 tabak kabak borani
8 kiraz

30 dk yüzme
2 l su

Afiyet olsun canım güzel menün

Bugun ki menumu yazayim gruba alindim mi bilmiyorum ama :KK66:

Kahvalti
Tb ekmegine Yagsiz tost
Salatalik
Domates

Oglen
Kornflakes Süt

Ara
1 seftali

Aksam
Tb ekmegi 2 dilim
Tavuk gogsu
Soguk ayran asi

3 lt Su
30 dk yuruyus

Aramıza hosgeldin canım afiyet olsun
Ilk sayfada kurallar yazıyor bir de form var başvuru için doldurup burda paylasirsan tamam dir. Ideal kilona ulaşmanı dilerim

Bugün ki menum
Sabah 10:45(uyuyakalmisiz kızım da bende)
1 yumurta 2 kaşık karabugday ve dereotu ile yapılmış omlet

Öğle 13:30
1 kepçe tavuk sulu sehriye çorbası
3 köfte
1 tabak salata

Ara 16:30
1 seftali
4 kaşık yoğurt

Akşam 19:00
7 kaşık mantar sote
4 kaşık karabugday

Ara 22:00
1 bardak süt

2,5 lt su
1,5 saat tempolu yürüyüş
LAydLiNe LAydLiNe

üyük bir yükten kurtulmuşsun canım geçmiş olsun. Yeni evin hayırlı olsun. Paylaşım konusunda sıkıntılıyız biliyorsun son zamanlarda o yüzden fazla ihmal etme burayı
Teşekkür ederim kaptanım. İşlerimi hallettim artık da işte dediğim gibi internet yok. O nedenle mümkün olduğunca bakmaya çalışıyorum.

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : teacheralla teacheralla
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :165
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz : Demir hapı Ve dikkat etmeme gobus yapma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : göbeğim gittikçe büyüyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır.
Neden 13. Takım? : umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

LAydLiNe LAydLiNe

Günaydın kızlar
Ben şok üstüne şok yaşıyorum ve moralim çok bozuk verdiğim bütün kiloları resmen geri almışım bütün hevesim herşeyim kaçtı.

Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 95.6 Kg
Bu hafta : 98.1 Kg

Fark : 2.5 Kg LAydLiNe LAydLiNe

Haftaya cuma hedefim 94.8 kg
Çok çok moralim bozuk ama ödem olduğuna inanıyorum birazda bana hırs yaptırdı bu kiloyu görmek çok sinirlerim bozuldu çok

13. TAKIM KATILIM FORMU

Kullanıcı Adı : teacheralla teacheralla
İsim (İsteğe Bağlı ):
Mesleginiz: öğretmen
Yaşınız : 26
Medeni Durumunuz : evli
Çocuk Sayısı : 0
Yaşadığınız şehir: İstanbul
Boyunuz :165
Kilonuz:60
Hedef kilonuz :53
Kilo alma hikayeniz : Demir hapı Ve dikkat etmeme gobus yapma
Kilo vermeyi neden istiyorsunuz ? : göbeğim gittikçe büyüyor
Daha önce Cuma Zayıflama Yarışmasına katıldınız mı? : hayır.
Neden 13. Takım? : umarım hepimiz hedeflerimize ulaşırız.

LAydLiNe LAydLiNe

Hoşgeldin aramıza canım. Verecek çok kilon yok maşallah. Yeni de almışsın o yuzden cabucak gider. Kısa zamanda hedefine ulaşacağına inanıyorum

Günaydın kızlar
Ben şok üstüne şok yaşıyorum ve moralim çok bozuk verdiğim bütün kiloları resmen geri almışım bütün hevesim herşeyim kaçtı.

Hevesin hicc kacmasin canım hemen kendine gel toparlan. Şimdi verdiklerini geri aldın ipin ucunu kacirirsan daha bi de üstüne kilo alacaksın. Kilo almaya dur demek zorundasın vazgeçmek yok. Yılmak yok. Bugün hemen yeni bir başlangıç yap hedef kilo koy ve ona odaklan lutfennn

Kilo Bildirimi

Geçen hafta : 95.6 Kg
Bu hafta : 98.1 Kg

Fark : 2.5 Kg LAydLiNe LAydLiNe

Haftaya cuma hedefim 94.8 kg
Çok çok moralim bozuk ama ödem olduğuna inanıyorum birazda bana hırs yaptırdı bu kiloyu görmek çok sinirlerim bozuldu çok

Yüksek bi hedef olmuş ama seni motive edecektir. Inşallah ulaşırsın canım hedefine

Son düzenleme:
Back
X